Essence Good Girl Bad Girl limited edition

Hallo Allemaal!

Welkom bij de eerste post op mijn blog. Na járen van blogs lezen en video’s kijken, leek het me ontzettend leuk om zelf een blog te starten. Hopelijk vind je op mijn site wat je zoekt en vind je het leuk om mijn posts te lezen. Veel leesplezier en bedankt voor je bezoekje!

Afgelopen weekend was ik in Duitsland en daar vond ik de Good girl, bad girl limited edition van Essence. Dit is de huidige limited edition, die verkijgbaar is in november 2014. Ik was in de veronderstelling dat deze producten ook in Nederland verkrijgbaar waren, maar dat is helaas niet zo. Ze zijn in Duitsland verkrijgbaar bij de DM. Echt een tip voor mensen die dicht bij de Duitse grens wonen of wellicht een bezoekje aan Duitsland gepland hebben.

1128

Ik heb twee lippenstiften en het donkere oogschaduw quad kunnen bemachtigen. 

Eerst over de lippenstiften:

Er zijn twee lippenstiften verkijgbaar, namelijk 01 it wasn’t me, een diep donker paarse kleur en 02 caught in the middle, een fuchsia roze kleur met een blauwe ondertoon.

1133 1136 1137 1138 1144 1146

De hulzen lijken op de bekende matte hulzen van de longlasting lipstick lijn van Essence, maar ze zijn glanzend. De lipsticks hebben geen geur, zijn crèmig en bevatten geen glitters.

Lipstick 1 it wasn’t me is een beetje droger dan nummer 2 caught in the middle. It wasn’t me kleurt diep paars op de lippen en laat zich niet goed verdelen. Bij het aan brengen wordt hij een beetje vlekkerig en hij hecht niet goed aan het binnenste, vochtigste, deel van de lippen, waardoor je een donkere rand rondom de lippen krijgt. De lipstick accentueert lijntjes en velletjes. Met een lippenbalsem eronder gaat het iets beter, maar dan nog laat hij zich niet goed verdelen en is hij wel érg donker, hoewel hij in een hand swatch lichter lijkt dan in de huls. Hij is op de lippen niet zo zwart als hij lijkt in de huls.

Lipstick 2 caught in middle heeft een heel zachte crèmige structuur en laat zich prima verdelen over de lippen. De kleur is redelijk fel en vind ik vooral heel geschikt voor de lente en zomer. De lipstick heeft een blauwe ondertoon, waardoor de tanden witter lijken. Deze lipstick blijft helaas niet zo goed zitten, want na 1 uurtje is de lipstick zo goed al verdwenen, vooral als je iets eet of drinkt. Deze lipstick voelt wel heel prettig aan op de lippen. Met een lipliner eronder blijft hij vast langer aanwezig op de lippen.

1140

De lipsticks kosten € 2, 25 bij DM in Duitsland.

Ook heb ik één van de twee oogschaduwquads kunnen bemachtigen, namelijk de donkerste van de twee : 02 Once I was an angel.

1129 1130 1132

Dit doosje bevat 4 goed gepigmenteerde kleuren. De zwarte kleur is diep zwart en mat, de andere 3 kleuren zijn shimmery. De paarse kleur bevat een heel kleine micro glitter, die bijna niet zichtbaar is. De oogschaduw voelt heel zacht en crèmig aan. Essence belooft 4 longlasting kleuren en komt die belofte na. De kleuren blijven lang op hun plek zitten en zijn makkelijk aan te brengen, zoals het doosje ook belooft. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van deze oogschaduw en ik vind deze doosjes leuk vormgegeven (die ook in het reguliere assortiment zitten, maar dan met andere kleuren). De gouden kleur is niet heel erg geel-goud en geeft een prachtige egale glans op het ooglid. De kleuren zijn uiteraard ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. De oogschaduw is een heel klein tikkeltje poederig (nauwelijks) als je er met je kwast in gaat, maar als je je kwast goed afklopt, heb je geen last van fall out. Het enige nadeel aan dit paletje is dat er niet echt een natuurlijke look mee te creëren is, maar goed…. dat is waarschijnlijk ook precies de bedoeling van dit paletje. Dit paletje is zeer geschikt voor een smokey eye die net even wat anders is en voor de feestdagen die er weer aan komen! Ik vind het vooral heel erg verrassend dat de zwarte kleur mat is! Mijn complimenten aan Essence….. een van mijn favoriete make up merken in het algemeen.

Laten we vooral de swatches niet vergeten! De eerste 2 foto’s zijn in het daglicht genomen, de derde in kunstlicht.

1141 1142 1143

Dit oogschaduwdoosje is voor 2,75 bij de DM in Duitsland verkijgbaar.

Al met al vind ik dit weer een succes van Essence, zoals zo veel van hun producten. Ik kan vooral de oogschaduw en de lipstick 02 caught in the middle aanbevelen. Alhoewel de donker paarse lipstick  me qua kleur ontzettend mooi lijkt staan bij een donkere huid of bij meiden die houden van een edgy lipstick. Mijzelf staat hij helaas niet.

In deze limited edition zijn ook 2 lipglossen, een blush, een shimmerpowder, 6 nagellakken met verschillende texturen, 2 nagellak topcoats, een multistyle eyeliner pen, haarelastiekjes, een oogschaduwdoosje met lichte shimmery kleuren én 2 geurtjes verkrijgbaar!

Bedankt voor het lezen!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Essence Good Girl Bad Girl limited edition

  1. Froukje zegt:

    Je hebt een ontzettend leuk blog! Ik heb het vandaag ontdekt en lees alles met veel plezier 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s