Max & More smokey eyes make up kit van de Action

Vaak kom ik bij de Action….. te vaak! Als ik niks nodig heb, kom ik toch geregeld met een volle tas naar buiten. Ik kijk altijd het liefst bij de make-up afdeling, omdat ze er zo vaak pareltjes hebben voor weinig geld. Het merk Max & More, soms ook Max cosmetics genoemd, is een van mijn favoriete make-up merkjes.

Bij mijn laatste Action bezoek liep ik deze smokey eyes make-up kitjes tegen het lijf, voor maar € 1, 29 per stuk.

1177 1178 1179 1180 1181

Ik nam er 3 mee namelijk brown, blue en green. Er was ook nog een doosje genaamd black. Voorheen had Action deze setjes ook al, maar dan zonder eyeliner en met een zwart oogpotlood en een andere mascara. Die zaten in een blisterverpakking en die zie ik ook nog geregeld liggen bij de Action. Ik wist uit ervaring dat in ieder geval 2 van de 3 setjes die ik eerder had getest van goede kwaliteit waren. Vandaar dat ik de gok nam, deze 3 doosjes mee te nemen.

Elk doosje bevat een klein oogschaduwdoosje met 3 kleurtjes, een mascara en een vloeibare eyeliner, die een dun kwastje heeft als applicator. Twee van de drie setjes die ik nu getest heb, bevatten een glitter eyeliner. Deze doosjes waren ook verkrijgbaar met gewone bruine of zwarte eyeliners zonder glitters.

1182 1194 1204

Het setje genaamd Brown bevat een naturel oogschaduwtrio, bestaande uit een chocolade bruine, een middenbruine en een rozige beigekleur. Alle drie de kleuren zijn glanzend. De structuur van de oogschaduws is zacht en bijna crèmig. Er zit een sponsapplicatortje bij. De doosjes zijn niet van super goede kwaliteit, want ik weet uit ervaring dat de dekseltjes vaak loslaten. Je kan ze er dan wel weer makkelijk op vast klikken, maar meenemen in je tas is geen goed idee. De kleurtjes blijven goed zitten en geven geen fall out.

Doosje en swatches Brown, oogschaduw en eyeliner.

11871186118511901192

De eerste twee foto’s zijn in het daglicht genomen, de derde in kunstlicht en dat geldt ook voor de swatches, de eerste is in daglicht, de tweede in kunstlicht.

De eyeliner is een doorzichtige gel, met allerlei kleuren glitters, zoals zwart, roze en goud.

1184

Kort na het aanbrengen voelt hij wat trekkerig aan, maar zodra de eyeliner is opgedroogd merk je daar niks meer van. Deze geeft na een aantal uren een heel klein beetje glitter fall out. De witte lettertjes op de verpakking laten wel snel los.

De mascara in dit setje is gewoon zwart en heeft een heel apart en prettig borsteltje.

1189

Het borsteltje is een soort kammetje dat een ronding heeft. Het is van zacht rubber en is flexibel. Het borsteltje separeert goed, veroorzaakt geen klontjes en geeft veel lengte en redelijk wat volume. Ik vind het een goede mascara. Soms hebben Action mascara’s een heel chemische geur, dat is bij deze al wat minder, maar nog steeds aanwezig.

Het setje genaamd Green bevat een oogschaduwdoosje met 3 glanzende oogschaduws, namelijk een mosgroene, een grasgroene en een lichte goud groene kleur, een vloeibare eyeliner die een prachtige mosgroene kleur heeft en een mascara, die hoewel de huls van de mascara zegt dat hij zwart is, ook diezelfde kleur mosgroen is.

Doosje en swatches green, oogschaduw en eyeliner. 

1203 1196 1197 1198 1202

De eyeliner is wat mij betreft het pareltje uit deze collectie. Wat een práchtige kleur, die mat opdroogt, niet uitloopt en de hele dag mooi blijft zitten. Dit is zó’n super aparte kleur en staat prachtig bij iedere oogkleur, zeker nu in de herfst en winter.

1199 1200

De mascara zag er al zo mooi uit met een groen borsteltje, maar aangezien er op de huls staat “zwart”, dacht ik dat het een zwarte mascara was. Tot mijn grote verrassing heeft deze mascara een nét zo mooie mosgroene kleur als de eyeliner, die zichtbaar is op je wimpers, zonder dat je overdreven veel kleur op je wimpers draagt.

Mascara borsteltje Green ongebruikt, met mascara erop en macara swatch.

1195 002 001

Ook dit borsteltje heeft het prettige ronde kammetje. Ik vind het een heel mooie en prettige mascara, die net even anders is, maar toch natuurlijk is.

Als laatste het meest felle en misschien minst draagbare setje, namelijk Blue. Dit setje bevat een oogschaduwdoosje met drie glanzende oogschaduws, namelijk een navy blauwe, een koningsblauwe en een gebroken witte kleur.

Doosje Blue en swatches oogschaduw en eyeliner.

1205 1206 1209 1211 1212

Ook deze oogschaduws zijn crèmig, net als de andere doosjes.

De eyeliner lijkt op je oog net een glanzende blauwe eyeliner. Ook deze trekt een beetje tijdens het drogen, maar dat verdwijnt vanzelf. Fall out geeft deze kleur niet. Het dunne flexibele kwastje zorgt voor een gemakkelijke applicatie van de eyeliner.

De mascara is blauw in tegenstelling tot wat de huls zegt.

Mascara Blue ongebruikt, met mascara erop en swatch.

1210 003 004

De mascara is in werkelijkheid iets minder fel dan de foto doet vermoeden, maar is wel zichtbaar op de wimpers.

Ik ben al met al zeer onder de indruk van deze setjes. Ze zijn van goede kwaliteit, leuk en origineel en zeker nu voor de feestdagen erg toepasselijk. Ik vind de eyeliners en gekleurde mascara’s zó leuk, dat ik daarvoor alleen al €1,29 neer zou leggen en nu krijg je er ook nog een leuk oogschaduwdoosje bij. De blauwe set is misschien niet voor everyday, maar wel leuk voor een feestje of bijvoorbeeld oud en nieuw.

Goed gedaan Max & More!

Wisten jullie trouwens dat Max & More cruelty free is? Ze testen niet op dieren.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

.

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Max & More smokey eyes make up kit van de Action

  1. sabrina zegt:

    Leuke setjes! Ik heb ze nog niet kunnen vinden helaas!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s