P2 Glow touch compact blush 010 Touch of berry & P2 Pure color lipstick 042 Madison Square

1167

Voor de liefhebbers van P2 make-up, heb ik weer 2 tips! Het merk P2 is het huismerk van de Duitse drogist DM. Helaas is dit merk niet in Nederland verkrijgbaar. Het is een budget merk, van zeer goede kwaliteit. Bijna al hun producten hebben mijn hart veroverd. 

P2 Glow touch blush 010 Touch of berry:

1147 1148

1152 1151

Deze berry-kleurige blush heeft een heel mooie zachte goud-bronzen glans, zonder overdreven aanwezig te zijn. De blush bevat een heel kleine hoeveelheid micro glitters, die niet op de huid terug te vinden is na aanbrengen en heeft geen frost-finish. De blush heeft een zachte textuur, zonder kruimelig te zijn. Hij is goed gepigmenteerd, maar is toch heel natuurlijk als je hem aanbrengt, dus je hoeft niet super voorzichtig te zijn. Het ziet er meteen uit als een mooie natuurlijke blos op de wangen, alsof je buiten door de herfstwind of sneeuw hebt gelopen. De blush is makkelijk op te bouwen, door meerdere laagjes aan te brengen. Hij laat zich ook goed blenden op je huid.

Swatches:

1157 1154 1156

De eerste foto is in het kunstlicht genomen, de laatste twee in het daglicht. Je ziet steeds een dikke swatch en een vervaagde swatch, zoals je hem op de wangen zou kunnen dragen.

De verpakking is stevig en bevat 5 gram product. P2 belooft een zijdezachte, hooggepigmenteerde, langhoudende blush en die claim maken ze waar. Ik vind het een heel erg mooie, natuurlijke blush, die zeer geschikt is voor dit seizoen!

Deze blush is voor € 2,75 verkrijgbaar bij Dm in Duitsland.

P2 Pure Color Lipstick 042 Madison Square.

P2 heeft meerdere soorten lipsticks in hun assortiment, waaronder de Pure Color lipsticks (in de zilveren huls) en de Sheer Glam lipsticks (in de glanzende rode huls). Hoewel ik meer houd van de Sheer Glam lipsticks, omdat deze wat meer glossy zijn, bevat de Pure Color lijn ook wel de nodige pareltjes!

De lipstick die ik vandaag review komt uit de Pure Color lijn, namelijk 042 Madison Square:

1162 1163 1164 1165 1166

Deze aubergine-paarse lipstick met roze ondertoon bevat geen glitter, shimmer of frost. De lipstick heeft een cream finish en een mooie glans en laat de tanden witter lijken. De Pure Color lipsticks hebben zeer intens pigment, daardoor kunnen ze erg snel too much zijn en een te dikke laag op je lippen achterlaten. Met aanbrengen moet je dus voorzichtig zijn. De lipstick heeft een schuin afgesneden top (met het P2 logo erin, dat na 2 keer gebruik wel weg is). Die sterk schuin afgesneden top maakt het lastig om de kleur netjes aan te brengen, zonder te knoeien buiten de lijntjes, maar een lipliner of het gebruik van een lippenseel kan dat probleem oplossen.

Swatches: 

1168 1170

De eerste swatch is wederom in het kunstlicht, de tweede in het daglicht. Vooral op de tweede foto komt de kleur goed tot zijn recht.

De kleur is ontzettend mooi. Hij lijkt veel op de kleur Sugar Plum Fairy van Wet ’n Wild (die mat is). Ik denk dat deze lipstick prachtig staat bij elke huidskleur.

De lipstick voelt zacht op de lippen, maar kleurt iets donkerder in de lijntjes van je lippen, waardoor deze beter opvallen. Na een tijdje wordt de lipstick wel wat droger op de lippen.Hij is langhoudend en laat een langdurige “stain” achter op je lippen, die helaas wat vlekkerig wordt na een aantal uur. Ook kan hij droogte-velletjes accentueren, doordat hij hier beter aan hecht. Lippenbalsem gebruiken of de lippen scrubben is bij deze lipstick een must.

Ik vind de lipstick mooi, maar of ik hem veel ga dragen weet ik nog niet, omdat het erg veel gedoe is om hem netjes te houden. De kleur is verder wel práchtig!

De blush daarentegen kan ik 100% aanbevelen!

Pure Color lipstick 042 Madison Square is voor €1,95 verkrijgbaar bij DM in Duitsland.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s