Maybelline Baby Lips Cherry me, Baby Lips Electro Strike a Rose en Pink Shock

001

De originele Maybelline Baby Lips zijn al een tijdje in Nederland verkrijgbaar en sinds kort zijn daar de Baby Lips Electro aan toegevoegd. Na maandenlang smachtend kijken naar Amerikaanse blogs en filmpjes, kunnen we ze nu eindelijk in Nederland vinden! 

Ik kocht eerst 2 Baby Lips lippenbalsems uit de originele lijn, namelijk Cherry me en Peach. Cherry me heeft een oranje huls met rode letters en de balsem zelf is rood. De verpakking van Peach sprak me nog meer aan, namelijk paars met beige letters. De peach balsem is nude kleurig, maar helaas met een frost. Ik vond deze kleur zo lelijk dat ik hem in de tussentijd al weggegooid heb, waar ik nu een beetje spijt van hem, want nu kan ik hem niet aan jullie laten zien! De Baby Lips Electro hebben een zwarte huls met felle neon letters die, in het geval van een getinte balsem, dezelfde kleur hebben als de balsem. Er zijn ook transparante balsems in beide lijnen namelijk. Baby Lips Electro Strike a Rose heeft roze letters op de zwarte huls en de balsem zelf is koraal roze. Baby Lips Electro Pink Shock heeft fuchsia-paarse letters en de balsem is zelf berry/fuchsia kleurig. Ik vind de verpakkingen van alle Baby Lips echt heel erg leuk!

002 003

015 013 014

Op de bovenste linkerfoto zie je de Baby Lips Electro in Strike a Rose (links) en Pink Shock (rechts) en op de bovenste rechterfoto Baby Lips Cherry me.

Tijd voor swatches!

Baby Lips Electro Strike A Rose: 

005 004

Zoals je ziet komt er veel kleur vanaf, wat ik erg leuk vind. De pigmentatie is prima. Op de foto lijkt de kleur iets rozer dan hij daadwerkelijk is. In werkelijkheid is hij meer koraal-roze. De geur van Strike a Rose is fruitig. Hij ruikt hetzelfde als de kleur Peach uit de originele lijn. Het doet mij een beetje denken aan sinaasappel Fruittella’s. Al de Baby Lips balsems zijn dun en glanzend als je ze aanbrengt. Echt heel erg vochtinbrengend zijn ze niet. De geur is niet overheersend aanwezig en deze specifieke kleur heeft geen smaak. Strike a Rose blijft een paar uurtjes op je lippen zitten en dan is het tijd om weer bij te stiften. De balsem laat geen langdurige kleur (stain) achter op de lippen. Ondanks dat Strike a Rose veel kleur afgeeft, is hij toch nog transparant. Als je droogtevelletjes op je lippen hebt, kan deze kleur dat iets benadrukken. Soms kan deze balsem zelfs een tikkeltje uitdrogend zijn.

Baby Lips Electro Pink Shock: 

006 008

Pink Shock is mijn favoriet van ze allemaal. Deze balsem geeft de meeste kleur af en laat wel een kleurtje achter op de lippen na een aantal uur. Het ziet er heel gezond en naturel uit op de lippen. Ook deze is in eerste instantie glanzend als je hem aanbrengt. De geur is ook fruitig, maar weer anders dan Strike a Rose. Ik denk dat het me in de verte nog het meest aan aardbei doet denken. Pink Shock heeft wel een licht zoetig smaakje, wat ik persoonlijk niet zo erg vind. De geur is niet overheersend en is zó weg van je lippen, na aanbrengen. Deze droogt mijn lippen niet uit en accentueert geen droogtevelletjes.

Baby Lips Cherry me

009 011

Zoals je ziet is dit de meest transparante van het stel. Hij laat een glossy rood-rozig laagje achter op je lippen en is een tikkeltje wateriger dan de Electro’s. Hij ruikt naar die ouderwetse rode lolly’s van vroeger die zo kunstmatig naar kersjes smaakten. Cherry me heeft ook een licht smaakje. Hij voelt wat glibberiger aan op de lippen, waar de Electro’s meer crèmig aanvoelen. Dit is mijn minst favoriete kleur. Ook deze droogt soms een beetje uit.

Swatches van Strike a Rose, Pink Shock en Cherry me: 

012

Bovenaan : Strike a Rose, Midden: Pink Shock, Onder: Cherry me.

Hier zie je alle drie de swatches op een rij, zodat je de drie kleuren met elkaar kan vergelijken. Zoals je ziet is Cherry me een stuk lichter dan de Electro’s.

Eindoordeel: 

Ik ben geen enorme fan van de Baby Lips, maar ik vind ze ook niet slecht. Ik vind de verpakking écht heel erg leuk en origineel, maar de balsems zelf vind ik niet heel erg verzorgend, terwijl de verpakking dat wel claimt. Alleen Pink Shock zou ik opnieuw kopen, de andere twee niet en Peach heb ik al eerder weggegooid. Ik vind ze wat te dun in substantie en glibberig. Als je van een hele glossy lipbalm houd, is dit wat voor jou.

Er zijn in beide lijnen ook transparante versies verkrijgbaar, sommige zelfs met spf 20. Deze 3 kleuren (net als Peach), bevatten allemaal geen spf. Ze zijn voor € 3,49 verkrijgbaar bij de drogist. In Duitsland kosten ze € 2,49.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s