P2 Gold & Crown Limited Edition Queen for a Day lip palettes.

1214 1213 1215

Momenteel ligt bij de DM in Duitsland een geweldige Limited Edition in de schappen, namelijk Gold & Crown. Het is échte feestdagen make-up. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de twee lip paletten, die ik tot mijn grote geluk heb weten te bemachtigen. 

Er zijn in deze collectie 2 lip paletten: een rode, namelijk 010 flaming reds met 5 verschillende roodtinten en 020 rich magentas met 5 verschillende roze-paarse tinten verkrijgbaar. Elk doosje bevat 5 gram, dus 1 gram per lipkleur. P2 belooft zeer dekkende, crèmige, glanzende lipsticks die de lippen zacht houden en maakt dit absoluut waar!

P2 Gold & Crown Queen for a day lip palette 010 : Flaming reds: 

1216 1221

De eerste foto is in het daglicht, de tweede in kunstlicht.

Zoals je ziet bevat dit palette 5 heel verschillende roodtinten die ideaal zijn voor de herfst, winter en zéker de feestdagen. De eerste kleur rood is een klassieke rode kleur die iets meer naar warm dan naar koel neigt. De tweede kleur is een diepe wijnrode kleur die echt práchtig kleurt op de lippen. De middelste kleur is een koele rode kleur, die niet overdreven donker is. De vierde lipstick is een heel aparte kleur. Het is een oudroze-rode kleur met een tikkeltje bruine (nude) ondertoon en neigt een beetje naar briek. Heel erg bijzonder en draagbaar. De laatste kleur in dit palette is de warmste van het stel, een warme rood, met een hint koraal erin. Alle 5 de kleuren zijn prachtig. De vierde kleur is heel draagbaar voor elke dag, de andere 4 kleuren zijn wat gewaagder.

Swatches:

1225 1224

P2 Gold & Crown Queen for a Day lip palette 020 rich magentas:

1222 1218

Hier zie je het palette in kunstlicht en daglicht. Dit palette bevat 5 prachtige roze kleuren, met ieder net een andere insteek.  De eerste kleur is een warme oud-roze kleur, die heel draagbaar is. De tweede kleur is roze-paars, echt héél erg apart. De middelste kleur is een wat koelere roze kleur, die net wat donkerder is dan de eerste. De vierde lipstick is nude oud-roze, die naar een heel mooie bruine kleur neigt. Deze kleur lijkt veel op de vierde kleur uit het rode palette, maar is toch heel anders. Deze lipstick heeft echt een roze ondertoon en de vierde uit het rode palette is duidelijk roder. De vijfde en laatste kleur is een framboos kleur,waarvan ik denk dat hij bij iedereen mooi zou staan.

Swatches: 

1228 1229 1231

De eerste foto is in het kunstlicht, de andere twee in daglicht. Op de eerste twee foto’s zie je onderaan de eerste, meest linkse kleur uit het palette en in de andere foto zijn ze gewoon van links naar rechts geswatcht.

Beide paletten bevatten een klein lippenseeltje met een plastic beschermhoesje.

1219 1220

Het penseeltje lijkt eerst wat hard, maar blijkt na gebruik super slap te zijn, veel te slap voor het netjes aanbrengen van de lipsticks.

Omdat de lipsticks erg zacht en stroperig zijn, raad ik aan een stevig lippenseel of je vingers te gebruiken. Het is even lastig en in het begin misschien zelfs een kliederboel, maar als je eenmaal onder de knie hebt hoe je deze lipsticks het beste aan kan brengen, mag het resultaat er zijn.

Structuur lipsticks na gebruik: 

1227

Zoals je ziet ziet het er stroperig en slierterig uit, maar laat dat je niet tegenhouden. Als de lipsticks eenmaal op hun plek zitten gaan ze nergens meer heen. Ze lopen niet uit buiten de liplijn (waar ik een beetje bang voor was). Ze zijn net na aanbrengen een klein beetje plakkerig, maar dat verdwijnt na een tijdje. Ze geven niet verschrikkelijk af op je kopje (klein beetje) en ze laten de lippen er prachtig uit zien, mooi vol en glanzend en vullen de lijntjes op. De lipsticks hebben geen geur of smaak en zijn langhoudend en verzorgend.

Beide paletten bij elkaar: 

1223

Hier zie je duidelijk het verschil in ondertoon van beide paletten.

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik razend enthousiast ben. P2 maakt alle claims waar en alle kleuren zijn even prachtig en intens. Ik vind de paletten geweldig.

Ze zijn momenteel als limited edition verkrijgbaar bij DM in Duitsland voor maar € 4,25 per palette.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s