H&M Eyeshadow duo

Hallo Allemaal!

Bij H&M koop ik geregeld make-up, omdat het namelijk over het algemeen van prima kwaliteit is. Ik ben bijna nooit teleurgesteld door een product van H&M. Bovendien komt H&M altijd weer met de leukste en verrassendste producten. Ook de verpakkingen van H&M vind ik meestal erg leuk.

028 029

Vandaag wil ik met jullie een nieuw oogschaduw duo bespreken. Ik heb het in twee kleuren in de winkel zien liggen, namelijk deze combi van gunmetal en cranberry en een meer naturelle combi, die H&M op de website goudkleurig noemt. Die naturelle combi bevat een beige en een taupe-bruine kleur. Alleen deze laatste is op de website verkrijgbaar.

De 2 kleuren uit dit doosje bevatten glans, maar geen glitter. De oogschaduws voelen haast crèmig aan en geven veel pigment af. Op de achterkant van het doosje staat geen naam.

031 032

Er is een heel klein stukje afgebroken van de grijze gunmetal kleur en dat komt doordat ik de oogschaduw liet vallen van bovenop mijn Alex kast van IKEA, zo op de grond….oops. Zoals je ziet is de oogschaduw dus best stevig, want van zulke hoogte had ik verwacht dat hij kapot zou vallen. Hij is tot nu toe niet verder gaan brokkelen. De structuur van de oogschaduws is wel een beetje poederig als je er met een stevige kwast aan komt, maar als je je kwast even aftikt, is dat verder geen probleem. Ze geven geen fallout en blijven redelijk lang zitten. Ik vind de bronzen verpakking erg mooi en stevig en ook het hokjespatroon in de oogschaduw zelf vind ik een erg leuk detail.

Tijd voor Swatches !!

033

Zoals je ziet is het pigment prima! Ik ben echt heel erg tevreden over deze oogschaduw en ik vind ze erg leuk voor de herfst en de feestdagen. Ze zijn voor € 2,99 verkrijgbaar bij H&M en de gouden kleur is ook online verkijgbaar. Ik raad ze aan!

Bedankt voor het lezen en veel liefs.

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op H&M Eyeshadow duo

  1. Lesley zegt:

    Heb hem net voor 1 euro gekocht wat een juweeltje voor die prijs inderdaad!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s