Wet ’n Wild Mega Last Lipsticks voor de herfst, winter en feestdagen

001 003

Bij de webshop http://www.boozyshop.nl bestelde ik laatst 5 Wet ’n Wild Mega Last lipsticks in winterse kleuren. Ik had al zó veel gehoord over deze lipsticks en ze in zó veel filmpjes voorbij zien komen, dat ik ze graag zelf wilde testen. Al deze 5 lipsticks zijn mat. 

 004

Van links naar rechts :

911D: Stoplight red, 908C: Sugar Plum Fairy, 918D: Cherry Bomb,916D: Ravin’ Raisin, 919B: Vamp it up.

Stoplight red:

 005

Dit is een práchtige matte klassieke rode kleur, die meer naar koel neigt, maar ook een hint warmte afgeeft. Deze is het meest crèmig van ze alle 5 en het meest comfortabel op de lippen. De lipstick is super sterk gepigmenteerd en zeker weten longlasting en laat een stain achter. Bij het aanbrengen is deze lipstick een klein beetje droog, maar minder droog dan de andere 4. Deze droogt het minst uit, maar een balsem eronder dragen is geen overbodige luxe.

Sugar Plum Fairy: 

006

Sugar Plum Fairy is een matte roze-paarse lipstick. Écht prachtig, voor de herfst, winter en zeker de feestdagen. Ook de naam van de lipstick vind ik fantastisch en maakt de lipstick éxtra leuk, voor deze tijd van het jaar. De lipstick is namelijk vernoemd naar de dans van de Sugar Plum Fairy, door Tchaikovsky, uit The Nutcracker. De lipstick is een beetje droog, maar geweldig gepigmenteerd en één van de allermooiste kleuren die ik ooit heb gezien. Het zou een matte dupe voor Mac Rebel moeten zijn, maar dat kan ik zelf niet vergelijken aangezien ik Mac Rebel niet heb.

Cherry Bomb: 

007

Cherry Bomb is een hele diepe donkere matte bordeaux rode kleur. Cherry Bomb en Sugar Plum Fairy zijn mijn 2 favorieten. De lipstick is ook wat droog en super intens gepigmenteerd. Het zou een dupe van Mac Diva moeten zijn, maar ook die lipstick heb ik niet dus ik kan het niet zelf vergelijken. Ik wilde het wel voor de zekerheid even noemen. De kleur komt erg donker over op de lippen en met weinig gezichtsmake-up kan deze lipstick je er wat doods of bleek doen uitzien. Dat probleem is goed op te lossen door vooral bronzer te gebruiken om je gezicht wat op te warmen en er levendig uit te laten zien.

Ravin’ Raisin: 

008

Ravin’ Raisin is een diepe échte paarse kleur. Deze kleur bevat geen roze of fuchsia ondertoon zoals Sugar Plum Fairy. De kleur is echt heel erg apart en heeft eerder een mauve-bruine ondertoon. Ook deze lipstick is droog en trekt aan de lippen tijdens het aanbrengen. Het pigment is geweldig en de kleur is absoluut longlasting. Ook bij deze kleur zou ik lichte heldere oogmake-up aanraden, blush en/of bronzer.

En dan als laatste de meest gewaagde kleur uit de hele reeks:

Vamp it up: 

009

In de huls lijkt deze lipstick wel zwart! Zo ziet hij er ook ongeveer uit op de lippen, maar dan met een paarse toon. Deze lipstick is ook super intens gepigmenteerd en is de droogste van ze allemaal, zó droog zelfs dat hij alleen hecht aan de buitenste helft van de lippen en niet aan het binnenste vochtigste deel van de lippen. De kleur staat mij met mijn lichte huidskleur voor geen meter! haha. Ik denk dat deze kleur echt ge-wel-dig staat bij dames met een donkere huidskleur!

Tijd voor Swatches!: 

145 146

V.l.n.r : Stoplight red, Sugar Plum Fairy, Cherry Bomb, Ravin’ Raisin en Vamp it up.

Conclusie: 

De lipsticks hebben een intens pigment, zijn longlasting en laten een stain achter. Ze hebben geen geur, geen glans (volledig mat) en zijn vrij droog. De verpakking is onhandig, omdat de lipstick altijd boven de huls uit blijft steken, waardoor de verpakking, al hóe voorzichtig je bent, een kliederboel wordt. Ze zijn ’s avonds moeilijk te verwijderen, zelfs met een speciale make-up verwijderaar. Ook zijn ze moeilijk aan te brengen door de rechte top van de lipstick en omdat ze stroef zijn. Met een lippenseel is het nog steeds moeilijk omdat de lipsticks zo droog zijn. Ze lopen niet uit in de lijntjes.

Ik heb gemixte gevoelens over deze lipsticks. Je moet wat moeite doen, maar dan is het resultaat ook super langhoudend en mooi. De kleuren zijn fantastisch, al staat Vamp it up me echt niet, maar dat had ik ook wel verwacht. Tóch denk ik dat ik in de lente een paar lichtere kleuren ga bestellen, gewoon omdat ze zo mooi zijn. Een lippenbalsem dragen onder de lipstick of voordat je je lipstick aanbrengt is geen overbodige luxe. Zeker omdat ze droogte velletjes accentueren en de lippen uitdrogen, al drogen ze niet allemaal even erg uit.

Ze zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.nl voor € 3,95.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s