Miss Sporty Twin Packs bij de Action.

Hallo Allemaal!

Toen ik laatst op de Action website aan het snuffelen was, zag ik deze Miss Sporty twin packs voor €1, 59 per stuk. Ik nam er later 4 mee om te testen en te reviewen. Kijk je mee?

031

De nagellak en het kwastensetje zal ik later reviewen. 

Het eerste setje bestaat uit een So Matte Perfect Stay pressed powder in 002 medium en een Studio Lash Metallic Eyeliner in metallic paars, genaamd Purple Hit: 

032 138

De setjes zijn verkrijgbaar in allerlei varianten, dus je kan de poeder ook samen met een lipgloss, nagellakje of oogschaduw kopen. Let wel op dat de poeders in verschillende kleuren voorkomen in deze setjes. Ik heb steeds de poeder proberen om te draaien in de verpakking om te zien welke kleur het was. Ik heb zelf 002 Medium, maar ik heb ook verpakkingen met 003 Dark gezien.

De eyeliner is metallic paars met een gouden shimmer.

Miss Sporty Studio Lash Metallic Eyeliner 013 purple hit:

140 044

De eyeliner heeft een dun kwastje en is wat waterig. Hij dekt dus niet meteen en hij is vrij licht. Als je even wacht tot de eyeliner wat droger is, kun je er makkelijk met een tweede laagje overheen gaan en de lege plekjes opvullen. De kleur is niet heel donker, dus geeft een heel natuurlijke look. De shimmer is niet super opvallend.

Swatch eyeliner 013 purple hit (rechts)

141

Zoals je ziet is de eyeliner waterig.

De eyeliner blijft goed op zijn plek zitten, geeft niet af, maar is ’s avonds toch makkelijk te verwijderen met een make-up remover.

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed Powder 002 Medium: 

039 040

Nummer 002 Medium is voor mijn lichte huid prima. De poeder heeft een vrij neutrale ondertoon en is denk ik voor koele en warme ondertonen geschikt. Ik denk dat de kleur te donker is voor meiden met een hele lichte ivoren of porseleinen huid. De dekking is best aardig, maar aan het eind van de dag zag ik wel dat de poeder (over een BB cream) iets gaat “breken” , waardoor je droge plekjes beter ziet zitten.

142 143

De blauwe verpakking bevat een spiegeltje en er zit een klein poederdonsje bij. De verpakking is stevig genoeg om hem mee te nemen in je tas. Ondanks dat de poeder geen parfum bevat, ruikt hij heel aangenaam. Ik vind het een prima poeder!

Het tweede setje bevat een Miss Sporty Ladies Night lipgloss in de kleur 810 The Spot Light en een Lasting Colour Maxi Brush up to 10 days nagellak in nummer 520.

033

Miss Sporty Ladies Night Lipgloss 810 In the Spotlight: 

052 120

Swatch 810 In the Spotlight:

123

De lipgloss is héél lichtroze en niet plakkerig op de lippen. Deze kleur is nagenoeg transparant met een hele kleine glitter die je niet voelt. De geur is lekker fruitig. De lipgloss blijft een uurtje of 2 zitten en dat is het tijd om hem bij te werken. De lipgloss is een twist up lipgloss. Onderaan kun je draaien en dan komt het product door het kwastje naar boven. Wat meestal zo is bij dit soort verpakkingen, is dat je eerst héél lang moet draaien voordat er wat komt en dan stroomt ineens de halve verpakking leeg! Waardoor het snel een knoeiboel wordt. Deze lipgloss is niet slecht, maar ook niks bijzonders.

Miss Sporty Lasting Colour nagellak 520: 

051 122

Deze mosgroene kleur dekt in 2 laagjes. Het is een creme kleur, zonder glitters. De nagellak lijkt redelijk snel te drogen, maar blijkt dan toch nog zacht te zijn, want na 1 nachtje slapen had ik de afdruk van mijn dekbed in de nagellak. De kleur is práchtig en dekt goed. Hij blijft zeker geen 10 dagen zitten. Nagellak chipt erg snel bij mij, maar deze begon na 2 dagen al wat kale plekjes te vertonen. Ik zou een goede base coat aanraden bij deze nagellak, omdat hij anders de nagels verkleurt.

Swachtes: 

078 081

Setje nummer 3: Miss Sporty Ladies Night Lipgloss 814 Pyjama Party en Miss Sporty Studio Lash Metallic Eyeliner 012 Copper Crush: 

034 130

Eyeliner in 012 Copper Crush: 

131

Deze eyeliner is een stuk minder waterig, blijft evengoed zitten en is niet overdreven metallic.De shimmer is goud-brons.

Swatch: 

136

Bij de swatch van het eerste setje, zie je beide eyeliners naast elkaar. 

Ladies Night Lipgloss 814 Pyjama Party: 

132

Deze lipgloss is mooi berry-kleurig, al kleurt hij op de lippen iets meer rood-bruinig. Alles wat ik hierboven zei over de andere lipgloss is hier ook van toepassing, afgezien van het pigment. Deze kleur bevat een minuscule gouden shimmer, die je niet voelt zitten op de lippen.

Swatch: 

133

Beide Lipglossen naast elkaar :

134 135

Het vierde en laatste setje bestaat uit een Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadow in nummer 110 Sense en een Oh my Gem nagellak in nummer 003: 

036 125

De gouden mono oogschaduw in Sense is best goed gepigmenteerd, bevat wat glitter, maar geeft geen fallout. Ik vind de verpakking erg mooi met het bloemmotiefje op het dekseltje en in de oogschaduw zelf.

061 062 126

Swatch:

 129

De kleur is een beetje taupe-goud in tegenstelling tot echt geel goud. Ik vind deze kleur echt heel erg mooi, goed gepigmenteerd en hij blijft ook nog eens de hele dag zitten!

Miss Sporty Oh My Gem! nagellak 003:

127 063

Deze prachtige glitternagellak is niet doorzichtig met glitters, maar is een paarse nagellak met paarse, blauwe en roze glitters. Deze nagellak dekt in 2 laagjes en geeft een heel mooi diep paars glitter effect op de nagels.

Swatches: 

080 084

Ik draag de paarse glitterlak hier als accent op de ringvinger over 2 laagjes van de mosgroene nagellak die ik eerder noemde, maar ook op zichzelf is deze nagellak prima te dragen en dekkend. Je voelt de glitters niet zitten in de lak.

Conclusie: 

Al met al vind ik dit súper leuke setjes van prima kwaliteit. Ik weet niet zeker of de betreffende artikelen nog in het reguliere assortiment van Miss Sporty verkrijgbaar zijn. Ze zijn voor € 1, 59 per duo bij de Action verkrijgbaar!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Miss Sporty Twin Packs bij de Action.

  1. Pingback: Budget tip: Statement kettingen en NYC Make-up bij Action | Normal Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s