Rimmel Lasting Finish matte by Kate Moss lipsticks 107 en 111

083

Als je denkt aan de winter en aan de feestdagen, denk je natuurlijk ook aan rode lippen!

Vandaag heb ik een review voor jullie van 2 práchtige rode lipsticks, namelijk de Rimmel Kate Moss Lasting Finish matte lipsticks. 

In tegenstelling tot de gewone Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipsticks, die in een zwarte huls zitten, zijn deze matte lipsticks verkrijgbaar in een dieprode huls, met de handtekening van Kate erop en een snoezig zwart hartje. De top van de huls is schuin afgesneden met het kroontje van Rimmel als logo erin. Erg leuk.

085

De lippenstiften hebben een fruitig geurtje. Het lijkt wel een beetje op meloen en doet me denken aan de Miss Sporty lippenstiften en liplacquers. De textuur is crèmig, ondanks dat de lipsticks mat zijn. Ze laten zich heel makkelijk aanbrengen, zonder trekkerig te zijn op de lippen.

Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss lipstick 107:

086

Nummer 107 heeft geen naam, althans ik kan nergens een naam vinden en op de verpakking staat het niet, in tegenstelling tot nummer 111. Nummer 107 is diep bordeaux rood en is niet té donker. Deze kleur staat gewoon geweldig bij elke huidskleur, van licht tot heel donker. Voor iedereen is deze lipstick geschikt. Hij “bloedt” niet buiten de liplijn en blijft de hele dag mooi op zijn plek. Hij slijt vrij gelijkmatig af. Aan het einde van de dag is het midden van de lippen wel wat lichter dan de buitenste rand.

Rimmel Lasting Finish matte by Kate Moss 111 Kiss of Life:

087

In tegenstelling tot 107 heeft deze lipstick dus wél een naam, namelijk Kiss of Life. Deze kleur is een stuk feller en warmer rood dan 107. Deze kleur laat zich net zo makkelijk aanbrengen en blijft net zo lang zitten.

Swatches:

 088

Links: 107, rechts : 111 Kiss of Life.

Conclusie: 

Longlasting zijn deze lippenstiften zeker. Ze zijn super gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Ze voelen, zeker in het begin, heel comfortabel aan op de lippen, maar drogen (bij mij in elk geval) tóch ietsje in aan het einde van de dag, maar dat is niet te vergelijken met de gemiddelde matte lipstick. Deze zijn véél crèmiger. De geur is fruitig, niet overheersend en niet meer te bespeuren na aanbrengen. De lipsticks slijten vrij gelijkmatig af, zodat je niet binnen 1 uurtje over straat moet met wat ik “spaghetti-lips” noem (alsof je net een groot bord pasta hebt gegeten en een rode rand om je lippen hebt van de saus die je bent vergeten weg te vegen!). Ik vind het 2 échte aanraders!

Beide lipsticks zijn samen met andere kleuren (o.a.roze en nude) verkrijgbaar voor € 9.49 bij Etos en voor € 9,99 bij sommige Kruidvat filialen en in elk geval bij Kruidvat online.

Tip: De komende twee weken zijn alle Rimmel producten 1+1 gratis bij Kruidvat en is er 30% korting op alle lipmake-up bij Etos. Beide aanbiedingen gelden t/m zondag 21 december!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s