Max & More Mineral Blush van de Action.

016

De blushes van de Action hebben mij nog nooit teleurgesteld. Dat geldt voor deze Mineral Blushes, maar ook voor hun gewone blushes in de ronde verpakking. Vandaag review ik 3 Mineral Blushes, namelijk : 868 Pink, 860 Brown en 862 Rose. 

006 004

De blushes zitten in een vierkant, beetje saai doosje. Het doosje is vrij dik, dikker dan de gemiddelde blush en zal vrij veel plaats innemen in je make-up stash. De reden voor de dikte van het doosje, is dat er nog een klein vakje onder de blush zit, met een spiegeltje en een klein kwastje. Je kan de blush als het ware omhoog klappen.

008 009

Het kwastje is redelijk stug en niet geschikt om de blush mee aan te brengen op je gezicht. Hij is te hard en daardoor krijg je veel te veel blushpoeder op je kwast en dus ook op je gezicht, waardoor je een heel onnatuurlijke vlekkerige streep op je gezicht krijgt. Ik zou dit kwastje dus niet gebruiken, maar een zachte fluffy blushkwast.

De ingrediënten staan achterop de verpakking, net als de naam van de Blush. Max & More (soms ook Max Cosmetics genoemd) test niet op dieren, wat ik echt een pluspunt vind! De blushes zijn zo goed als mat, maar met een heel lichte satijnen finish. Het pigment is heel goed en de blush ruikt verder niet, geen chemisch luchtje of iets dergelijks. Wel bevatten de blushes vitamine E. De structuur van de blushes is hard, maar wanneer je erover wrijft met je vinger, voelt het heel glad en zacht aan. Pink voelt niet crèmig, maar Brown en Rose wel. Na een tijdje vormt zich een bobbelig laagje op de blush, waar je met je kwast in de blush bent geweest. Dit is bij veel blushes zo en komt waarschijnlijk door de dagcrème of foundation restjes die op je blushkwast zitten. Dit doet verder niks af aan de kwaliteit van deze blushes.

Tijd voor Swatches: 868 Pink: 

007 010

Pink is een roze blush met een paarse ondertoon, die heel geschikt is voor mensen met een koele huidskleur. Ikzelf heb meer een warme huidskleur, maar kan deze ook dragen. Voor zowel de winter als de zomer is deze blush geschikt. Hij geeft een heel lief roze wangetjes effect. Schrik niet van de felle kleur als je hem ziet in de winkel. Zo komt het niet over op je wangen! Het pigment is super en de kleur is mat op de wangen. Daardoor worden eventuele oneffenheden, zoals poriën, pukkeltjes of fijne lijntjes niet geaccentueerd.

Swatch 860 Brown: 

011 012

Deze kleur heet Brown, maar is in mijn ogen meer mauve/ berry kleurig. Hij heeft wel een bruine ondertoon. Ook deze kleur is super goed gepigmenteerd en is mat op de wangen. Voor de winter is deze kleur zeer geschikt, ook voor hele lichte huidjes als je hem voorzichtig aanbrengt. De kleur geeft een rood appelwangetjes effect, alsof je net buiten door de sneeuw hebt gelopen!

Swatch 862 Rose: 

013 014

Rose is een berry kleur die ook een hint bruin bevat. Deze is het donkerst en meest gepigmenteerd van ze alle drie. Ook deze kleur geeft een heel mooi natuurlijk roze wangetjes effect en is op de wangen ook mat.

Swatches 868 Pink, 860 Brown en 862 Rose naast elkaar in die volgorde: 

015

In het doosje zien Brown (midden) en Rose (rechts) er nagenoeg hetzelfde uit, maar in de swatches zie je toch een verschil.

Conclusie: 

Ik ben helemaal weg van deze blushes. Het pigment is top, de kleuren zijn apart. Ze zijn nagenoeg mat, wat heel moeilijk te vinden is, zeker van een budgetmerk. De blushes zijn ook geschikt en gepigmenteerd genoeg voor de donkere huid! De verpakking vind ik minder, maar is wel geschikt om mee te nemen in je tas.

Voor ‘maarliefst’ €0,99 zijn deze blushes de jouwe. Verkrijgbaar bij Action!

Veel liefs en bedankt voor het lezen.

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Max & More Mineral Blush van de Action.

  1. Pingback: Max & More Powder Blush (Action) | Normal Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s