Primark make-up en parfum.

117 118

Bij Primark kun je zo’n beetje álles vinden, van kleding, tot accessoires, van interieur artikelen tot…..Make-up!

Laatst was ik bij Primark en nam wat make-up mee uit hun reguliere assortiment, maar ook een doosje dat speciaal voor de feestdagen is.

Roze-rode lipstick in matte zwarte ronde huls van P.S Love… :

070 071 072 073

Deze roze-rode lipstick heeft helaas geen naam, maar is op zich makkelijk te vinden in het assortiment, omdat het de enige roze-rode lipstick is in deze lijn. De lipstick heeft een mooie glossy glans, maar geen glitters of iets dergelijks. De lipstick ruikt fruitig en is super zacht op de lippen. Ondanks dat er best veel pigment van de lipstick afkomt, is de lipstick licht transparant. Vooral voor meiden die graag een rode kleur willen proberen, zonder meteen voor full color te gaan, is dit een goede optie! De verpakking is mat zwart en stevig en onderaan de huls zie je de precieze kleur van de lipstick, zodat hij makkelijk in je stash te vinden is.

Swatch: 

075

Ik vind het een mooie lipstick en dat voor maar € 1,50!

Matte long last lipstick van P.S. love…. in de vierkante gouden huls: 

076 077 078

Deze matte lipstick is ook rood met een roze ondertoon en heeft helaas ook geen nummer of naam. De huls is glanzend goud en ook onderaan deze huls is de kleur van de lipstick goed te zien. De geur is ook fruitig, net als de ronde lipstick, maar is niet heel overheersend. Het pigment is prima en de lipstick is écht mat. De lipstick droogt niet echt uit en trekt niet heel erg op de lippen. Wel moet je wat vaker over dezelfde plek heen stiften voor optimaal resultaat. De kleur is wat koeler dan de ronde lipstick hierboven en neigt richting framboos. Voor maar € 2,- is deze lipstick de jouwe!

Swatch: 

080

Beide lipsticks laten trouwens een stain achter op de lippen, vooral de matte lipstick in de vierkante huls.

Swatches van beide lipsticks naast elkaar: 

081

Hier zie je goed dat de linker lipstick (ronde huls) wat meer koraal tonen heeft dan de matte lipstick (vierkante huls), die ook een stuk meer gepigmenteerd is. Beide lipsticks zijn van prima kwaliteit voor zo’n klein prijsje!

Ik nam ook een leuk setje mee in een nude-roze kleur die nu verkrijgbaar is voor het feestdagen seizoen.

Loveable Luxuries Lipstick & Gloss set: 

082 083

Dit leuke setje kan door het lintje zelfs in de kerstboom gehangen worden. Het bestaat uit een nude-roze lipstick en een mauve-roze lipgloss met hele fijne glitters.

084 085 086 087

De lipstick heeft een heel licht vanille-achtig geurtje en is crèmig op de lippen. Hij is heel zacht en laat zich makkelijk aanbrengen. Het pigment is oké, maar niet super. Het is een vrij subtiel kleurtje, maar daarom dus ook heel erg geschikt voor jongere meiden, voor naar school, op het werk of in combinatie met een heftige ooglook. Het kleurtje blijft niet héél lang zitten, dus bijstiften is wel nodig. Maar ach, voor een combi setje van € 2,50 vind ik dat niet zo’n probleem.

Swatch: 

088

Dit feestelijke setje bevat ook een Gloss: 

089 090 091

Dit glossje ruikt ook een beetje zoetig, naar vanille. Hij is vrij transparant en niet plakkerig. De mini glittertjes zijn niet te voelen op je lippen. De kleur die hij afgeeft is héél licht roze.

Swatches lipstick en gloss naast elkaar: 

092

Swatches lipstick en gloss naast elkaar en helemaal rechts over elkaar heen: 

093

Ik vind het een leuk setje voor € 2,50, maar verwacht geen top kwaliteit want dat is het niet. Het is wel leuk voor alledag.

P.S. Love….4 shade eyeshadow:

104 105 106 108 110

De laatste foto is in het kunstlicht genomen, zodat je beter kan zien dat er shimmertjes in de oogschaduws zitten.

Dit oogschaduwdoosje, dat me qua vormgeving erg doet denken aan BareMinerals, heeft ook geen naam, maar op de eerste foto kun je zien aan het stickertje dat het om de naturelkleurige variant gaat. Er zijn meer varianten, waaronder een groene. Het stevige zwarte matte doosje bevat een spiegel en 4 glanzende kleurtjes, namelijk: cranberry, licht goud, taupe en oud roze. Ik vind het een heel leuke kleurencombinatie.

Swatches: 

111

Op mijn arm zie je dat de oogschaduws best wel gepigmenteerd zijn. Ik was aangenaam verrast, maar….. helaas zijn de kleurtjes niet zo duidelijk op het ooglid. Vooral de gouden kleur rechtsboven en de oudroze kleur linksonder vallen bijna helemaal weg. De cranberry kleur en de taupe kleur, beiden links, zijn wel goed zichtbaar op het oog. Alle 4 de kleuren bevatten een kleine shimmer. Ik zou dit setje alleen aanraden als je een heel lichte huid hebt, zodat de kleuren goed zichtbaar zijn óf als je van een super naturelle ooglook houdt. Zo niet, dan zou ik dit doosje laten liggen. Het is verkrijgbaar voor €2,50.

En als laatste nam ik ook nog een parfumrollertje mee, gewoon omdat ik de geur zo lekker vond toen ik eraan rook. Zo’n klein rollertje is ideaal voor in je tas.

He Loves Me Poppy eau de toilette: 

113 114 115 116

Ik vind de verpakking echt heel erg leuk, met die rode klaproos en de polka dots. Het geurtje ruikt heel zacht, vrouwelijk en jong. Niet overdreven zoet en geschikt voor zomer en winter. Het is een licht geurtje, een beetje bloemig met vanille. Geuren zijn altijd zo moeilijk te beschijven. Wat ik wel net ontdekte en dat is écht een minpunt, is dat de roller lekt…. Niet geschikt voor in je tas dus en dan is het hele roller-idee een beetje overbodig! Het rollertje kost €2,50.

Conclusie: 

Vooral de lipsticks stellen me niet teleur. Jammer dat het rollertje lekt en dat 2 kleuren uit het oogschaduwquad niet zo goed zichtbaar zijn.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Primark make-up en parfum.

 1. Jolien Bee zegt:

  Ga ik zeker eens naar kijken wanneer ik volgende week een bezoekje aan Primark breng!

  Like

 2. Roxanne zegt:

  Leuke post! Primark heeft best mooie make-up inderdaad 🙂

  Like

 3. Dankjewel! Ik was verrast door hun make-up.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s