Max Factor Lipstick bij Action

017 018

Ik kom graag bij de Action en dat steek ik niet onder stoelen of banken! Wat ik vooral leuk vind, is dat je er vaak A-merk make-up kan krijgen voor een heel klein prijsje, zoals bijvoorbeeld: Max Factor, Maybelline, Rimmel en Miss Sporty. Ik heb er al eens 3 Max Factor mascara’s (o.a. de Clump Defy) kunnen vinden voor maar €1, 79 per stuk. Ook hebben ze er geregeld lipsticks! Vandaag wil ik deze 2 lipsticks uit de Max Factor Colour Collection aan jullie laten zien.

Ik koos 2 donkere lipsticks, namelijk 710: Midnight Plum en 765: So Berry :

020

Links: Midnight Plum en rechts: So Berry

Beide lipsticks hebben een zwarte vierkante huls, die net ietsje anders is. Dat viel me ineens op. Beide kleuren hebben een mooie shimmery glans, maar niet te metallic en zijn crèmig van structuur. Ze drogen de lippen niet uit en trekken niet aan de lippen met aanbrengen. Ze hebben geen geur, afgezien van zo’n typisch lipstick geurtje en bevatten geen glitters.

710: Midnight Plum:

 021

Midnight Plum is best een mooi mauve-berry kleurtje met een lichte glans. Hij is niet al te donker, wat wel prettig is voor meiden die graag een winters kleurtje dragen, zonder dat het té donker wordt. De kleur blijft best lang zitten, wel een uurtje of 4, zelfs na eten en drinken. Midnight Plum is zacht op de lippen en laat zich makkelijk aanbrengen. Droogtevelletjes worden niet geaccentueerd en de lipstick droogt de lippen niet uit. Ideaal voor de winter dus!

Swatch 710 Midnight Plum: 

023

765 So Berry: 

024

De naam So Berry is naar mijn mening niet zo op zijn plaats bij deze lipstick. Eigenlijk vind ik deze lipstick meer Plum-kleurig en de vorige meer Berry-kleurig. De kleur is erg donker en diep bordeaux-rood-paars, met een bruine ondertoon. Pruimkleurig zou dus een goede beschrijving zijn. Deze lipstick is net zo crèmig als de vorige, maar is wat moeilijker aan te brengen. Hij pakt soms niet , waardoor je vaker over dezelfde plek heen moet stiften. Ook accentueert hij rimpeltjes of lijntjes in je lippen. Als je lacht, zie je daar een donkerder streepje op de lip. Dat kan er al gauw een beetje slordig uitzien. Daarom draag ik deze lipstick alleen met lippenbalsem eronder en dat ziet er al beter uit. Deze lipstick heeft een lichte metallic glans, die ik niet storend vind. Normaal hou ik daar niet zo van, maar bij deze donkere lipstick, ziet dat er niet slecht uit. Donkere lipsticks kunnen je lippen smaller doen lijken of je gezicht wat strenger maken. De glans in deze lipstick verhelpt dat probleem. De lippen lijken zelfs wat voller door de glans, ondanks de donkere kleur!

Swatch 765 So Berry:

025

Beide lipsticks naast elkaar: 

027

Links: Midnight Plum en rechts: So Berry.

Conclusie:

Deze twee lipsticks zijn niet slecht en ik zal ze ook zeker wel dragen, maar ik zou ze geloof ik niet nog eens kopen als ik de keuze had. Vooral So Berry (de donkerste) is een lastpak om te dragen en er is wat werk voor nodig voordat deze er ok uitziet. Midnight plum is makkelijker te dragen en best mooi, maar ook niet iets heel bijzonders. Wat wel fijn is, is dat de lipsticks lekker zacht zijn en de lippen niet uitdrogen.

Deze lipsticks zijn af en aan bij Action verkrijgbaar voor €2,39, maar soms ook voor €1,79 als ze een aanbieding hebben.

Bedankt voor het lezen en heel veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Max Factor Lipstick bij Action

  1. svenja zegt:

    Wauw, dat zijn echt twee perfecte kleuren voor de winter/kerst! Ik ga maar snel een bezoekje brengen aan de Action!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s