Sinful Colors nagellak 961 Fig en Essence Come to Town Limited Edition nagellak 01 Most Wonderful Tree Lametta Topper.

015

Sinds een tijdje zijn bij Kruidvat de Sinful Colors nagellakjes te koop. Ik was zeer verrast toen ik ze daar een aantal maanden geleden zag staan. Ik heb er al een aantal van geprobeerd en ze bevallen me allemaal heel goed. Vandaag review ik de kleur 961 Fig, samen met de kleur 01 Most Wonderful Tree uit de Come to Town limited edition van Essence ( Lametta Topper).

Het Amerikaanse nagellak merk Sinful Colors was al langere tijd online verkrijgbaar en nu dus ook bij Kruidvat! Allerlei soorten finishes en dekkracht zijn verkrijgbaar. Ik vind het flesje er best luxe uitzien voor een budget merk. Het grappige bolle flesje doet me denken aan het merk China Glaze. Sinful Colors is vrij van formaldehyde, tolueen en DBP wat ongezonde stoffen zouden zijn.

Sinful Colors professional nailpolish in 961 Fig:

005 006

Deze bordeaux-paarse nagellak met een roze paarse metallic glans dekt eigenlijk al na 1 laagje. Ik breng meestal toch 2 laagjes aan, voor het maximale effect. De glans is heel erg mooi aanwezig op de nagels, zonder overdreven metallic te zijn. Sinful Colors nagellakken hebben een heel dun kwastje, waar ik goed mee overweg kan, aangezien ik een klein nagelbed heb. De meeste nagellakken uit deze lijn zijn goed dekkend en de minder dekkende lakken zijn goed op te bouwen in 2, maximaal 3 laagjes. Meestal zijn 2 laagjes genoeg. De Sinful Colors nagellakken blijven écht lang mooi op de nagels! Bij mij chippen sommige nagellakken al na een paar uur, maar deze van Sinful Colors blijven bij mij zeker 4 à 5 dagen mooi.

Swatches Sinful Colors 961 Fig:

002 004

De camera pikt helaas de metallic glans niet helemaal op. Ik vind het resultaat heel mooi. Deze nagellak is ook uitermate geschikt voor de wintermaanden na de feestdagen.

Dit Sinful colors lakje is voor € 1,99 verkrijgbaar bij Kruidvat, in de winkel en online.

Essence Come to Town Limited Edition nagellak 01 The Most Wonderful Tree, Lametta Topper:

007 009 010

De Kerst-tijd is mijn favoriete tijd van het jaar. Ik ben dan ook best lang op zoek geweest naar de Essence Come to Town Limited Edition en vond hem uiteindelijk in Duitsland. Op veel plaatsen was alles al uitverkocht. Ik had ook graag de paarse lipstick willen bemachtigen, maar helaas die was overal óf uitverkocht óf al gebruikt. Máár….. gelukkig kon ik deze super leuke nagellak wel vinden!

Swatches Essence Come to Town Limited Edition nagellak 01 The Most Wonderful Tree, Lametta Topper:

011 013

Deze nagellak doet me denken aan de kerstboom vroeger bij ons thuis. Een echte boom met gekleurde lampjes. Wat was dat magisch als kind. Ik weet nog dat ik onder de kerstboom lag, op de bank, naar boven te kijken naar de takken en door de takken heen naar alle lampjes. Dat is misschien wel een van de mooiste herinneringen uit mijn jeugd. Nou, dat dus ….maar dan in een flesje!  Een groen dennenboompje, met gekleurde lampjes. De langere snippers in de topcoat zijn geïnspireerd op lametta, die lange glanzende sliertjes die je in de kerstboom kan hangen, vandaar lametta topper!

Ik draag hier één laagje van de topcoat op mijn ringvinger als accent.

Dit ontzettend leuke nagellakje is momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 1,99 en in Duitsland bij DM en Müller voor € 1,95 . Als je hem nog kan bemachtigen, zou ik zeggen: grijp je kans!

Bedankt voor het lezen en heel veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Sinful Colors nagellak 961 Fig en Essence Come to Town Limited Edition nagellak 01 Most Wonderful Tree Lametta Topper.

  1. svenja zegt:

    Mooie lakjes! Vooral de combi met de glitter lak vind ik erg mooi en super feestelijk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s