Feestelijke nagellakcombi…. So me en P2

001 003

Vandaag heb ik een feestelijke glittercombi voor jullie, gemaakt van 2 winterse glitterlakjes van het merk So me, dat verkrijgbaar is bij de Action en een zwarte nagellak van P2, die bij de Duitse drogist DM verkrijgbaar is.

Bij de Action liep ik laatst tegen deze 2 leuke feestelijke topcoats aan, namelijk So Me Glitter nail varnish Shimmering Snow en So me Stargazing varnish Winter Stars.

006 007

So me Glitter Nail Varnish Shimmering Snow:

004 008

Shimmering Snow is een doorzichtige topcoat met kleine en grote zilveren glitters en sliertjes.

So me Stargazing Nail Varnish Winter Stars:

005 009

Winter stars is een doorzichtige topcoat met sterretjes in allerlei feestelijke kleuren, namelijk zilver, rood, groen en blauw.

Ik heb deze twee lakjes getest over een zwarte nagellak van P2, namelijk P2 Color Victim nail polish 500 eternal, een fantastische zwarte nagellak.

P2 Color Victim Nail Polish 500 Eternal: 

004 003

Deze glanzende zwarte nagellak dekt in slechts één laagje. Het kwastje is klein en dun, wat ik persoonlijk wel fijn vind. Helaas is het merk P2 niet in Nederland verkrijgbaar. Het is het huismerk van de Duitse drogist DM.

P2 500 Eternal met topcoats So me Shimmering Snow en Winter Stars:

002 006 008

Ik heb steeds om en om een nagel Shimmering Snow en Winter Stars gedaan. Vooral Shimmering Snow vind ik heel erg mooi over een zwarte nagellak. Het ziet er heel leuk en speels uit, maar kan ook best chique gecombineerd worden.  De sterretjes van Winter Stars zien er in het flesje véél leuker uit dan op de nagels. Het ziet er een beetje carnavalesk uit. Ik vond dat resultaat niet zo mooi. Bovendien steken de puntjes van de sterretjes uit de topcoat, waardoor je óveral aan blijft hangen, aan je kleding en je dekbed bijvoorbeeld. Daardoor laten deze sterretjes heel snel los. Dit is ook te zien op de foto’s.

Bovendien is het heel moeilijk om de sterretjes op te pakken met het kwastje. Ze glijden gewoon weer van het kwastje af. Om wat sterretjes op je nagel te krijgen, moet je veel nagellak aanbrengen. Dit droogt helaas niet egaal op. Het ziet er wat klodderig en slordig uit, zeker als de sterretjes los gaan laten. Dan zie je allemaal kale plekjes in je topcoat.

Shimmering Snow daarentegen is wel heel mooi en ook makkelijk aan te brengen. De nagellak voelt gewoon glad aan, er steken geen stukjes uit.

Conclusie:

Ik zou de leuke zilveren Shimmering Snow topcoat aan iedereen aanraden, maar de gekleurde sterretjes van Winter Stars niet.  Beide nagellakken zijn wel héél moeilijk te verwijderen! De zwarte nagellak van P2 zou ik zéker aanraden, maar omdat deze lastig te verkrijgen is, kun je natuurlijk elke zwarte nagellak (of een andere kleur die je leuk vindt!) proberen.

De So me nagellakjes zijn voor € 0.99 verkrijgbaar bij de Action en de P2 nagellak is voor € 1,55 verkrijgbaar bij de Duitse drogist DM

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Marthe

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s