Last Minute Kerstmis Nagellak en Lipstick!

087 096

Vandaag wil ik jullie een leuke rode sand-glitter nagellak van Essence en een super mooie rode lipstick van de Hema laten zien. Allebei ideaal voor Kerst en super budget!

De Kerst is in zicht…. nog een paar nachtjes slapen! Het is natuurlijk dé gelegenheid om uit te pakken met glitter en glans! Essence is één van mijn favoriete merkjes voor álles, niet alleen voor nagellak, maar vandaag wil ik een heel leuke feestelijke nagellak aan jullie laten zien.

Essence Sparkle Sand Effect 156 me & my lover:

088

Dit super leuke lakje dekt in één laagje. Ik breng er meestal 2 aan voor het optimale effect. Het lakje droogt ook best wel snel. Het is een sand style lakje, dus de lak laat een grappige structuur achter op je nagels, maar ook glitter! Het geeft daardoor een heel apart effect, omdat de lak zelf bijna mat opdroogt, maar wel glitters bevat. De rode kleur heeft een roze ondertoon.

Swatch: 

081

Dit leuke lakje is voor € 1,69 verkrijgbaar bij Kruidvat, zowel in de winkel als online. Helaas zal hij uit het assortiment verdwijnen, met de seizoens-assortimentswissel van Essence. Het is tot 29-03-2015 verkrijgbaar. Dat betekent dus ook dat dit lakje binnenkort met 50% korting in de schappen ligt, maar dat zal niet meer voor de feestdagen zijn. Dus….. als je dit lakje leuk vindt, zou ik nog snel je kans grijpen nu het nog kan!

Dan heb ik ook nog een leuke lippenstift tip, namelijk van de Hema!

Hema Pure Shine 29 Dark Red:

090 093

095 097

Deze donker bordeauxrode lippenstift heeft een blauwe ondertoon en neigt een beetje naar berry. Er zit een heel mooie feestelijke metallic glans op. Normaal houd ik hier niet zo van, al zijn er enkele uitzonderingen, waarvan deze lipstick er zéker een is. Vooral voor het feestseizoen vind ik zo’n lippenstift heel leuk. De lippenstift is heel crèmig en glanzend en droogt de lippen niet uit. Hij heeft geen geur. Het pigment is super goed en het comfort op de lippen ook. Dit is één van mijn favoriete lipsticks. Het liefst zou ik hem vaker dragen dan alleen de feestdagen! Ik denk dat hij ook heel geschikt is voor dames met een donkere huidskleur. Deze lippenstift lijkt heel veel op Mac New York Apple, al is deze íets donkerder en koeler.

Swatch:

100

Op deze foto kun je de metallic glans goed zien. Deze lipstick is voor maar € 2.50 verkrijgbaar bij de Hema!

Ik kan beide heel erg aanbevelen, vooral de lippenstift.

Bedankt voor het lezen en wellicht heb je nog wat aan deze last minute tip!

Liefs,

Marthe

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s