Essence Colour & Go Nail Polish 140 Go Bold!

030

Deze gouden colour & go nagellak van Essence geeft een folie-achtige glans op je nagels. De lak geeft de illusie van honderden mini glitters op je nagels, maar schrobben om hem eraf te krijgen is bij deze lak niet nodig!

Swatches Essence Colour & Go Nail Polish 140 Go Bold! :

014 009

Deze koele gouden kleur lijkt wel vloeibaar goud op je nagels. Op de foto’s draag ik 2 laagjes en dat is meer dan genoeg. De lak droogt snel, dekt goed en is helemaal glad.  Er is nergens structuur van glittertjes te ontdekken, waardoor de nagellak zich ook net zo makkelijk laat verwijderen als een gewone lak. Dat scheelt weer een hoop tijd, werk en….. ergernis! De lak is metallic en doet me denken aan een laagje folie. Ik vind hem heel erg mooi en ook sophisticated. Soms kan een metallic lakje er een beetje goedkoop uitzien, maar dat is bij deze schoonheid zéker niet zo!

Dit leuke lakje is voor € 1, 69 verkrijgbaar bij Kruidvat (ook online) en Trekpleister. Tot 29 maart 2015 zal de nagellak verkrijgbaar zijn. Daarna verdwijnt hij uit het assortiment… helaas. Máár dat betekent wel dat dit lakje, samen met veel andere nagellakken en make-up producten van Essence (en Catrice) binnenkort met 50% korting in de schappen ligt!

Veel liefs en bedankt voor het lezen.

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s