Maybelline Babylips Dr. Rescue Pink me up en Soothing Sorbet

042 046

Eerder reviewde ik al de Babylips en Babylips Electro van Maybelline. Toen ik zag dat Etos deze week de, voor ons, nieuwste variant Babylips Dr. Rescue in de aanbieding had voor € 2, 50, ben ik meteen een kijkje gaan nemen. Ik nam deze twee kleuren mee : Pink me up en Soothing Sorbet. Ben je benieuwd naar deze nieuwe lippenbalsems van Maybelline? Klik dan even verder!

Maybelline bracht al eerder in Nederland de Babylips en Babylips Electro uit. Dat zijn verzorgende lippenbalsems, zowel met als zonder kleur of spf. De Babylips Dr. Rescue zijn intens verzorgende getinte lippenbalsems. (Er is ook een kleurloze variant). De verpakking belooft intens gehydrateerde lippen na 1 minuut, zachtere lippen na 1 dag en gerevitaliseerde lippen na 1 week. Wat dat precies in moet houden weet ik in alle eerlijkheid niet. Het is voor meerdere uitleg vatbaar.

037 044

038 039

Op de ingrediëntenlijst staat petrolatum als derde ingrediënt. Als je liever geen minerale oliën gebruikt, is deze lippenbalsem misschien niet geschikt voor je. Verder bevat de lippenbalsem candelilla wax, wat een plantaardige vervanger is voor bijenwas. Ook bevatten de Babylips Dr Rescue verzorgende ingrediënten als shea butter, vitamine E, menthol en eucalyptus olie. De lippenbalsems ruiken lekker naar pepermunt, maar niet te erg. Ze doen me denken aan de originele Stimorol kauwgum. Ook verkoelen ze de lippen en geven een lichte tinteling. Zo te zien bevatten ze geen spf.

Maybelline Babylips Dr. Rescue Pink me up en Soothing Sorbet naast elkaar:

046 058

Maybelline Babylips Dr. Rescue pink me up: 

048 049051

Pink me up is een lief lichtroze kleurtje. De kleur heeft een beetje koraal/perzikkleurige ondertonen en is warmer dan hij op de bovenste foto lijkt. Het pigment is best redelijk. Hij geeft een mooi zachtroze tintje aan de lippen. De lippenbalsems bevatten geen glitters. De pepermunt geur vind ik persoonlijk heel aangenaam, maar dat is een kwestie van smaak.

Maybelline Babylips Dr. Rescue Soothing Sorbet:

052 053 057

Wie ontdekt de fout op de huls. Volgens de verpakking heet deze Soothing Sorbet, maar volgens de huls smoothi(n)g sorbet. Is ook nog fout geschreven hihi. Moest er wel even om giechelen!

Soothing Sorbet is een heel mooi berry/ donker roze kleurtje. Er komt best veel pigment vanaf. In elk geval meer pigment dan van Pink me up. Ook deze lippenbalsem bevat geen glitters.

Swatches Maybelline Babylips Dr. Rescue Pink me up en Soothing Sorbet:

063

Beide lippenbalsems voelen heel prettig aan op de lippen. Namelijk totaal niet vettig of glibberig. Wel laten ze een comfortabel zacht laagje achter op de lippen. Ze geven redelijk wat kleur af en die kleur blijft ook best wel even zitten. Ik vind de pepermunt geur (geen smaak) heerlijk en het tintelende gevoel op mijn lippen irriteert me niet. De balsems zien er mooi glanzend uit, zonder glitters of frost en houden de lippen soepel. Ze drogen mijn lippen niet uit, wat bij lippenbalsems bij mij nogal eens het geval kan zijn. Ik vind ze beter dan de andere Babylips die ik tot nu toe getest heb en kan ze alleen maar aanraden!

Om nog even een vergelijking te maken qua pigment, zal ik ze nog eens afbeelden naast de andere Babylips die ik heb en die ik al eerder gereviewd heb:

065 068

V.l.n.r.: 1:Babylips Dr Rescue Pink me up, 2:Babylips Dr. rescue Soothing sorbet, 3:Babylips Electro Strike a rose, 4:Babylips Electro Pink Shock en 5:Babylips Cherry me.

De Babylips Electro hebben het meeste pigment en de originele babylips het minste. De Dr. Rescue zitten er precies tussenin. De overige Babylips hebben een fruitig geurtje en geen pepermunt geur. Ik heb de originele Babylips ook in Peach Kiss gehad, maar die bevatte wel glitters. Deze vond ik daardoor zo lelijk dat ik hem heb weggegooid.

De Babylips Dr. Rescue zijn mijn favoriet van ze allemaal.

Ze zijn momenteel verkrijgbaar bij Etos voor € 2,50 i.p.v. € 3, 69. Bij Etos was ook nog een peachy en een kleurloze variant om uit te kiezen. Deze aanbieding is geldig t/m 25 januari.

Q: wat zijn jullie favoriete Babylips?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Maybelline Babylips Dr. Rescue Pink me up en Soothing Sorbet

  1. Wat een leuke review! Ik ben hier al zo lang benieuwd naar! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s