NOTD: Rimmel Velvet Matte 014 Sumptuous Red nail polish

017

De eerste nagellak van Rimmel die ik ooit testte is deze matte nagellak in de kleur 014 Sumptuous Red. Ik heb hem al een tijdje en nu een paar keer geprobeerd. Benieuwd?

Deze matte bordeaux-rode/paarse kleur komt uit de Velvet Matte lijn van Rimmel. Het glazen flesje is rond, met een ronde dop met het Rimmel logo erin. De letters op het flesje doen me op de een of andere manier denken aan het lettertype van de Twilight Saga. De kleur zoals je hem ziet in het flesje is net wat lichter dan hoe hij er op je nagels uitziet. Het lakje heeft een breed kwastje en een erg lompe grote dop, waarmee je je kwastje moest sturen. Ik persoonlijk vind dat niet prettig werken. Ik houd liever een dunne dop vast.

004

De nagellak droogt waanzinnig snel. Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt. Daarom grijp ik toch best vaak naar dit lakje, hoewel hij niet mooi dekt en ook super snel gaat chippen. De nagellak dekt erg streperig, waardoor je sowieso minstens 2 laagjes nodig hebt en dán nog zie je de strepen er doorheen. Op sommige plaatsen op je nagel is de kleur dus donkerder dan op andere plaatsen. Deze nagellak bladdert het allersnelst bij mij van alle nagellakken die ik heb, namelijk al binnen een paar uurtjes of hooguit een dag.

Swatches Rimmel Velvet Matte 014 Sumptuous Red:

100 101 105

Op de foto’s is goed te zien dat de nagellak niet egaal dekt. Dat is vooral te zien bij de pink. De nagellak ziet er ook donkerder uit op de nagels, dan het flesje doet vermoeden, maar dit is vaak bij nagellakken.

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met deze lak. Hij is streperig, dekt niet egaal en chipt als een malle, maar omdat hij zo snel droog is, grijp ik er toch vaak naar!  Ik heb op meerder blogs gelezen dat de andere kleuren beter dekken en wel egaal zijn. Ik zou deze specifieke kleur niet aanraden. Voor € 6.99 mag je meer verwachten.

Deze nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos voor € 6,99.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op NOTD: Rimmel Velvet Matte 014 Sumptuous Red nail polish

  1. svenja zegt:

    Jammer dat je het lakje niet heel fijn vind. Ik vind het resultaat op de foto wel onwijs mooi. Echt een gave kleur. Ideaal ook dat het lakje zo snel droogt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s