Gosh Smokey Eyes Palette 03 Plum

070

Voordat ik dat paletje kocht, had ik nog nooit eerder iets getest van Gosh. Om de een of andere reden spreekt dit merk me nooit zo aan. Vooral in het begin waren hun producten héél erg kleurrijk, maar nu zijn er toch ook wel meer naturelle producten verkrijgbaar. Ik kocht dit paletje een paar maanden geleden in de sale.

Dit mooie smokey eyes paletje van Gosh heeft 4 mooie paarse/lila kleuren, waarvan sommige met glitter. De verpakking is een lekker dun en compact stevig vierkanten doosje, met een doorzichtig “raampje” waardoor je de oogschaduw kan zien. Handig dus, met opbergen op alle fronten. Het neemt weinig ruimte in beslag en door het “raampje” zie je dus snel welk paletje je te pakken hebt. Ik heb dit paletje al een tijdje, dus ik heb het regelmatig kunnen testen. In het doosje zit een plastic kaartje met tips over welke oogschaduw je op welke plek kan gebruiken. Als je dat eruit pakt, ziet de oogschaduw er zo uit:

Gosh Smokey Eyes Palette 03 Plum:

071 072

De Bovenste kleur is een heel licht roze/lila highlighter kleur die semi-mat is. De kleur heeft een mooie satijnen finish, maar is zeker niet te glitterig of glanzend voor op het wenkbrauwbot en wel nét glanzend genoeg om de binnenste ooghoek wat op te lichten, voor een wakker en helder effect. Ik vind de kleur vrij dicht in de buurt komen van Strawberry Bon Bon uit het Too Faced Chocolate Bar Palette. De structuur van de oogschaduw is fantastisch. Hij is namelijk stevig en niet poederig, maar toch heel zacht en crèmig. Ook het pigment van deze kleur is top!

De Tweede kleur uit het paletje is een warme bijna rosé-gouden kleur. De kleur is rozig-paars met een prachtige gouden gloed. Ook deze kleur is super gepigmenteerd, zacht en niet poederig. De bovenlaag van deze kleur bevat wat gouden glitters, die wel voor fallout zorgen, maar na een paar keer gebruik, lijkt de onderlaag geen glitter meer te bevatten, wat ik eerlijk gezegd veel mooier en prettiger vind. Ook deze kleur voelt crèmig aan.

De Derde kleur is een koele paarse-taupe kleur met een grijze ondertoon. Deze kleur bevat geen glitters, maar wel een mooie subtiele glans. Ook deze kleur is zeer goed gepigmenteerd en niet poederig. De oogschaduw heeft een zijdezachte structuur.

De Onderste kleur is een koele paarse kleur, met gouden glitters. Ook deze glitters lijken een overspray te zijn, waardoor ik eigenlijk aangenaam verrast ben. Normaal vind ik dat niet eerlijk als bedrijven dat doen. Je koopt iets heel anders dan hoe het lijkt, maar in dit geval pakt het gunstig uit, aangezien de glitters bij de eerste paar keren wel fallout op je gezicht geven, waar ik echt een hekel aan heb. De kleur is ietsje poederiger dan de rest, maar nog steeds super zacht en mooi gepigmenteerd. Je zou de kleur donker lavendel kunnen  noemen. Omdat deze kleur niet te overdreven glanzend is, is hij prima te gebruiken in de arcadeboog.

Gosh Smokey Eyes Palette 03 Plum in daglicht (links) en kunstlicht (rechts):

073 074

Op de foto’s is te zien dat vooral de tweede en onderste kleur een overspray bevatten.

Dan nu het belangrijkste! De Swatches:

075 076

Al met al vind ik dit een super goed paletje! De kwaliteit is goed, de verpakking is stevig en handig mee te nemen op reis of in je tas en de kleurencombinatie van 1 warmere kleur en 3 koelere kleuren vind ik heel erg leuk. De verpakking bevat 8 gram product, wat best wel veel is. Ik heb het een keer voor de helft kunnen scoren bij Kruidvat, maar normaal gesproken kost dit paletje € 11,49. Ik vind € 11,49 best veel voor een drogisterij paletje, maar toch vind ik het het geld waard. Het is te krijgen in de Kruidvat winkels en bij Kruivat online. Het is echt een aanrader voor elk seizoen! Ook zijn er nog 3 andere Smokey Eyes Palettes van Gosh verkrijgbaar, namelijk Black, Blue en Brown.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s