Nu in de Sale: H&M Smokey Eyeshadows Smokey Pink

015

Ik had al vaker goede dingen gelezen over dit leuke oogschaduwpaletje van H&M en ik had op de site gezien dat het nog maar € 2,- kostte. Helaas was het destijds op de site uitverkocht, maar nu staat het er weer op voor € 3,-. In de winkel vond ik dit schatje voor € 2,-

016 020 024

Dit leuke paletje van H&M heet Smokey Pinks en bevat 5 leuke kleuren met een roze kleur of ondertoon. In de eerste instantie lijkt dit misschien een zeer fel paletje, maar toch kun je er een heel naturelle look mee maken. Alle 5 de kleuren hebben een subtiele glans. De eerste highlighter kleur glanst nog het meest. Ook bevatten sommige kleuren een klein glittertje, maar ondanks dat is de fallout nihil.

026 027

-De meest linkse kleur is een glanzende héél licht roze highlighter kleur, die ook prima op het bewegende ooglid gedragen kan worden. Deze kleur is heel goed gepigmenteerd, maar wel wat poederig als je je kwast erdoor haalt. Toch geeft hij geen fallout op je gezicht. Hij bevat een bijna niet te traceren glittertje.

-De tweede kleur is heel zacht warm roze met een subtiele glans. Deze kleur is ook redelijk goed gepigmenteerd. Verwacht geen Urban Decay kwaliteit, maar toch is de pigmentatie verder prima in orde.

– De middelste kleur is een hard roze kleur, die iets minder pigment bevat dan de andere kleuren. Hij heeft een satijnen finish, dus een heel subtiele glans. Deze kleur is misschien de minst draagbare van het stel, maar doordat hij niet over the top gepigmenteerd is, ziet het er toch nog naturel uit. Ik gebruik deze kleur het minst uit het paletje, maar de kleur kan heel leuk gebruikt worden net boven de arcadeboog, om de look wat op te warmen. Ik breng hem dan heel vaag aan, met een fluffy blending kwast net boven de donker paarse kleur die ik in mijn arcadeboog draag.

– De vierde kleur is een hele mooie koele roze kleur, met een subtiele glans en een heel klein glittertje. Deze kleur geeft héél minimale fallout. De kleur is goed gepigmenteerd, maar ook iets poederig. Toch is er prima mee te werken.

– De laatste en meest rechtse kleur is een paarse kleur met een satijnen finish en een rozige gloed. Deze kleur is het pareltje uit dit palet wat mij betreft. De oogschaduw voelt heel crèmig aan en het pigment is medium. Voor mij werkt dat heel goed in de arcadeboog. Hij bevat heel weinig heel minuscule glitters die niet zichtbaar zijn op het oog, geeft geen fallout en is totaal niet poederig.

031 032

Swatches H&M Smokey Eyes Smokey Pink:

034 036 037

Ik vind dit een super leuk paletje en dat voor maar €2,- . Als je de middelste roze kleur weglaat, kun je hier sowieso een natuurlijke look mee maken.  Voor een super natuurlijke look, kun je de meest linkse kleur op het bewegend ooglid dragen en de meest rechtse kleur in de arcadeboog. Het pigment is redelijk tot goed, fallout is nihil en de kleurtjes zijn makkelijk te blenden. Wel zou ik een oogschaduwbasis aanraden zodat de kleuren nog duidelijk uitkomen en ze langer blijven zitten. Met oogschaduwbasis of een primer wordt het gedurende de dag wel iets vager, maar blijven de kleuren wel de hele dag op zijn plek zitten.

Er zit 7,5 gram product in het doosje en het doosje zelf is erg stevig.

Het paletje is momenteel in de H&M winkels te verkrijgen voor € 2,- en in de webshop voor € 3,- .

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s