H&M Matte Lip Pen First Kiss

002

Op de website van H&M had ik deze leuke matte versie van hun welbekende lip pens al gezien en vorig weekend vond ik ze dan eindelijk in de winkel! Ik houd heel erg van diepe roze/ fuchsia kleuren en deze leek mij dan ook de mooiste van de drie. Er zijn namelijk ook nog een rode en een nude variant.

006 007 009 010

Deze Matte Lip Pen heet First Kiss en is een Fuchsia/ diep koele roze kleur. Het is een zogenaamd “Twist Up ” potlood. Je kan hem aan de achterkant omhoog draaien. Hij is écht mat en heeft een licht zoetig/fruitig geurtje. Toen ik hem de eerste keer probeerde vond ik hem wat tegenvallen, maar toen ik hem later nog eens probeerde vond ik hem geweldig! Hij is ietsje stroef, maar niet uitdrogend en ik moet een paar keer over dezelfde plek over de lippen gaan, omdat hij niet meteen egaal dekt. Het pigment is daarentegen wel heel erg goed. Hij doet me qua stroefheid nog het meest aan een wasco denken.  Hij moet namelijk eerst even “opwarmen”.

013

De lip pen, droogt je lippen niet uit en accentueert lijntjes in de lippen nauwelijks. Na een paar uur zie je de lijntjes wat beter zitten, maar het ziet er dan nog steeds goed uit. Hij blijft écht heel lang zitten en als hij eenmaal op je lippen zit, gaat de kleur nergens meer heen. De lipstick geeft zelfs niet af op een wit koffiekopje. Als hij gedurende de dag ietsje afslijt, is dat vrij egaal. De binnenkant van de lippen worden iets lichter, maar het is niet zo dat je zo’n roze rand om je lippen krijgt.

Het allerfijnste vind ik nog, dat je hem nauwelijks voelt zitten op de lippen en dat voor een mat product. Hij geeft geen trekkerig of droog gevoel.

Swatch H&M Matte Lip Pen First Kiss: 

012

De kleur is goed gepigmenteerd en mooi mat. Hij bloedt niet buiten de lijntjes, dus ook voor dames met wat rimpeltjes of grovere poriën rond de mond, is deze lip pen uitermate geschikt. Misschien moet je ’s ochtends wat meer werk verrichten, door een paar keer over dezelfde plek heen te gaan, maar dan zit hij ook de hele dag mooi en hoef je er niet de hele dag op te letten of hij nog wel goed zit. Het chubby potloodje laat zich makkelijk aanbrengen, waardoor je de lipcontouren goed kan volgen. Het wordt geen kliederboel.

Ik kan deze super leuke matte lip pen alleen maar aanbevelen. Hij is voor € 3,99 verkrijgbaar bij de H&M filialen die cosmetica verkopen en in de webshop.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s