Cien Lipsticks van de Lidl.

056  079

Regelmatig heeft de Lidl make-up in de aanbieding, zo ook deze week, namelijk vanaf 12 februari. Al eerder kocht ik 2 lipsticks van het merk Cien en omdat die zo ontzettend goed bevielen kocht ik er deze keer nog 4. Ben je benieuwd naar deze leuke budgettoppers? Kijk dan verder!

059

Ik kocht 4 leuke kleuren, 3 creamfinishes met een lichte glans en 1 matte kleur.

Cien Lipstick 24 Perfect Pink: 

060 068 080

Deze práchtige felle roze fuchsia kleur is super hydraterend, mooi gepigmenteerd en heeft een lichte parfum-achtige geur die niet stoort. De lipstick laat een mooie lichte glossy shine achter op de lippen, maar bevat verder geen glitters of andere soort glans. De lipsticks drogen totáál niet uit, zijn super comfortabel en deze laat ook een stain achter. Hij is goed gepigmenteerd, maar heeft ook iets transparants. Hij is niet 100% dekkend BAM! in your face en dat vind ik wel fijn. Het is een leuke zomerse kleur die duidelijk zichtbaar is, maar niet super overdreven fel. Ook blijft hij de nodige uurtjes zitten, maar niet de hele dag.

Cien lipstick 31 Bordeaux:

062 081

Deze diepe bordeaux rode wijnkleur is glossy en licht transparant. Het pigment is prima, maar hij is zo comfortabel dat het bijna een zeer goed kleurende lippenbalsem is. Omdat hij zo crèmig is en heel makkelijk over de lippen glijdt, is hij wel wat lastig aan te brengen. Hij schiet al gauw buiten de lijntjes, waardoor het er slordig uit kan zien. Daarom zou ik een lipliner of een kwastje aanraden bij het aanbrengen van deze lipstick. Ook deze lippenstift bevat geen glitters of glans, maar is uit zichzelf glossy. Ook deze ruikt licht geparfumeerd.

Cien Lipstick 36 Matt Rose: 

063 064 082

Dit lieve oud roze kleurtje is matt en droogt de lippen totaal niet uit. Hij is heel hydraterend en comfortabel op de lippen en bevat ook een licht geparfumeerd geurtje. Ik zou hem niet 100% mat willen noemen, want hij heeft iets van een lichte glans net na het aanbrengen, maar hij is zeker matter dan de overige lipsticks. De kleur is koel roze en neigt naar mauve/lila. Deze kleur is super draagbaar en geschikt voor iedere dag, voor op het werk of naar school. Hij blijft goed zitten, wel een paar uur. Deze kleur bevat dan ook helemaal geen glitters of andere glans.

Cien Lipstick 37 Sweet Violet:

083 066

Deze geweldige kleur is écht paars, maar lichtpaars. Hij neigt naar lila. Ik houd heel erg van paarse lipstick en was super benieuwd naar deze kleur. Tevens was ik bang dat hij niet heel erg draagbaar zou zijn, maar niets is minder waar! Omdat hij behalve heel goed pigment, ook iets van een transparante finish heeft, valt hij op de lippen veel natuurlijker uit dan de kleur in de huls doet vermoeden. Op de lippen lijkt het wel een mauve-nude kleur met een paarse ondertoon. Ook deze kleur heeft geen glitters of glans. Wel is hij hydraterend en laat hij de lippen iets glanzen, maar de finish is crèmig.

Swatches Cien Lipsticks:

085 084

V.l.n.r.: 24 Perfect Pink, 31 Bordeaux, 36 Matt Rose, 37 Sweet Violet.

Ik kocht eerder al eens 2 andere kleuren, die ik nu niet heb zien liggen in de Lidl, maar ik zet ze er toch voor de zekerheid bij voor het geval je ze kunt vinden.

Eerdere collecties Cien lipsticks: 4 Just Nude en 26 Vintage Rose: 

089 091 092

Cien Lipstick 4 Just Nude: 

093

Deze geweldige nude kleur met een crème finish is een iets bruine nude kleur met een rozige/mauve ondertoon. Hij geeft wat meer kleur en is niet zo’n concealer nude, waardoor je er pips en flets uitziet. Hij past perfect in de huidige “Kylie Jenner lip trend”. De kleur bevat geen glitters en glans, en lijkt bijna mat op de lippen. Hij glanst een klein beetje na het aanbrengen. Ook deze lippenstift heeft een licht parfum- geurtje.

Cien Lipstick 26 Vintage Rose:

094

Deze iets warmere roze lipstick heeft als enige van het stel een gouden glans. Hij bevat een soort van gouden micro-glitter die je niet voelt op de lippen en die op de lippen als gouden glans zichtbaar is. Telkens als ik deze kleur zie, denk ik : Nars Orgasm blush, maar dan in lipstick vorm. Ook deze lipstick is heel hydraterend net als alle anderen en heeft datzelfde milde zoetige parfum geurtje dat mij niet stoort.

Alle eerdere swatches op een rij, nu met 4 Just Nude (als vijfde) en 26 Vintage Rose (helemaal rechts) ernaast:

095 096

Het valt me wel op dat de oudere 2 kleuren nét iets meer pigment bevatten.

Conclusie: Ik kan deze Lidl Cien lipsticks alleen maar aanbevelen. Ze zijn comfortabel, niet uitdrogend, goed gepigmenteerd, zijn verkrijgbaar in leuke aparte kleuren en zijn in verschillende finishes verkrijgbaar. En het beste van alles : ze zijn super budget, namelijk maar € 1,99!

Ze zijn momenteel verkrijgbaar bij Lidl (sinds 12 februari, maar in mijn Lidl was alles nog volop aanwezig). Ook zijn er andere producten verkrijgbaar, zoals oogschaduw, mascara, nagellak en lipglossjes. Deze lipglossjes heb ik ook ooit getest en die kan ik niet aanbevelen. Ze hebben prachtige kleuren en een heel dekkend pigment, maar hebben een heel overdreven parfum geur en glijden helemaal van de lippen af, waardoor de gloss helemaal rondom de mond zit. De lipsticks daarentegen zijn tóp!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Cien Lipsticks van de Lidl.

  1. Pingback: Cien Lipstick 25 Enchanted | Normal Beauty

  2. Pingback: Cien Lipsticks 27 Natural Kiss en 15 Sugar Rose + Lipstickdrama…. | Normal Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s