LCN Disney Villains Lipsticks : Murder She Wrote en Revenge Is Bittersweet.

012 004 (2)

Bij Müller in Duitsland liep ik tegen deze super cute Disney Villains limited edition aan, van het merk LCN. Ik had nog nooit van het merk gehoord. Ook waren er oogschaduws, nagellak, cream Blush, lipgloss en mascara. Als lipstick- én Disney junkie kocht ik de twee lipsticks. Wil je weten wat ik ervan vind? Lees mee!

003 (2) 006 (2)

De twee lipsticks die ik kocht, hebben identiek dezelfde verpakking. Het is een stevige rechthoekige plastic verpakking met een magnetische sluiting. De dop klikt vast aan de onderkant van de lipstick d.m.v. een magneet. De verpakking is heel stevig en de magneet sluit ook heel stevig, waardoor de lipsticks makkelijk mee kunnen in je tas. Op de huls staat een afbeelding van Maleficent (de heks Malafide uit Doornroosje), wat ik echt geweldig vind. Ik ben gek op Disney.

De twee kleuren die ik kocht heten : Murder She Wrote (een klassieke neutrale rode kleur) en Revenge Is Bittersweet (peachy-roze-nude).

LCN Disney Villains Murder She Wrote Lipstick:

005 006

Deze klassieke rode lipstick heeft een midden rode kleur. De kleur heeft zowel warme als wat koelere ondertonen. Hij is niet te zeer oranje en ook niet té koel. De kleur heeft een cream finish en bevat geen glitters of glans. Wel laat hij een mooie glossy glans achter op de lippen. De lipstick is daardoor opvallend, maar chique. Het pigment is ongelooflijk goed en de lipstick is heel creamy. Hij droogt de lippen niet. Ook na een aantal uren blijft deze lipstick glossy. Met drinken geeft hij wel erg af op je glas of kopje, maar er blijft genoeg kleur over op de lippen. Hij blijft zeker lang zitten. De geur is een beetje zoetig, maar ik ruik ook een cacao boter luchtje of iets van die strekking. Omdat de lipstick heel erg gepigmenteerd is, is aanbrengen best even tricky, maar het resultaat is echt geweldig. Deze lipstick is wel voor mensen met lef, want hij valt op!

LCN Disney Villains Revenge Is Bittersweet Lipstick:

009 010

Deze peachy-roze nude kleur, heeft ook een cream finish en hetzelfde geurtje als de rode kleur. Deze lipstick is ook heel goed gepigmenteerd, maar hij ziet er wat concealer-achtig uit op de lippen, niet qua kleur, maar qua structuur. Hij droogt bijna mat op en accentueert daarom de lijntjes in de lippen. De kleur valt op de lippen een stuk warmer uit dan hoe hij lijkt in de huls. Ook is het wat lastiger om hem egaal aan te brengen. Een dun laagje staat mooier wat de kleur betreft, maar dan is de dekking iets minder egaal en meerdere lagen aanbrengen heeft een kalkachtig effect. Je ziet dan overduidelijk een dikke laag op de lippen. Ook deze lipstick bevat geen glitters of glans. Mij staat hij niet zo mooi, maar ik denk dat hij bij meiden met een hele lichte huid heel erg mooi kan staan. De kwaliteit van de lipstick is verder prima. Hij is heel romig en hydraterend en droogt niet uit.

Swatches LCN Disney Villains Murder She Wrote (rood) en Revenge Is Bittersweet (peachy nude): 

013 014

Ik vind beide lipsticks erg leuk, maar de rode is het speciaalst. Hij is opvallend, chique en blijft heel lang glossy. De peachy nude is prima van kwaliteit, maar staat mij gewoon niet zo goed. Met een lipliner staat hij wel beter. De beide lipsticks blijven goed op hun plek zitten en lopen niet uit in de lijntjes rondom de mond. Ze hebben een zoetig geurtje, maar geen smaak.

Ik heb ze al wat langer geleden gekocht, maar zag ze toch nog staan toen ik laatst weer eens in Duitsland was.  Ze zijn verkrijgbaar bij Müller voor € 5,95 per stuk.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s