NOTD: Essence Colour & Go Nail Polish 174 Purple Sugar.

015

Dit snoezige orchidee kleurige lakje van Essence heeft mijn hart gestolen. Hij is momenteel nog verkrijgbaar en echt een aanrader voor de lente!

014

Vorig jaar was orchidee (Radiant Orchid) de Pantone Color Of the Year en was er veel in deze paars-roze orchidee kleur te krijgen, zo ook deze nagellak.

006 010

Dit leuke lakje van Essence dekt eigenlijk al in 1 laagje, maar ik heb 2 laagjes aangebracht voor het beste resultaat. Ik vind het flesje echt heel erg mooi vormgegeven en de dop maakt het heel handig om hem terug te vinden in je stash. Helaas chippen Essence nagellakken bij mij al binnen een paar uur, zo ook deze. Ik lak mijn nagels meestal ’s avonds en hoewel ik hem echt lang heb laten drogen, werd ik toch wakker met deuken erin en de afdruk van het dekbed.

Swatches Essence Colour & Go Nagellak 174 Purple Sugar:

005 012

De kleur is bijna exact hetzelfde als in het flesje. Jammer van de deukjes….. en van het snelle chippen. Voor de rest vind ik het een super snoezig lakje en voor € 1,69  (Bij Kruidvat) hoef je het niet te laten.

Heeft iemand van jullie nog een tip voor mijn nagelriemen? Ik gebruik de cuticle remover van Sally Hanssen en een nagelriem creme van P2. Toch blijven ze droog en stug en krijg ik ze moeilijk naar achteren geduwd. Ik heb zelfs een dubbele laag nagelriemen. Een laag hiervan zit heel strak op mijn nagel. Tips hoe ik hier vanaf kom, zijn van harte welkom!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op NOTD: Essence Colour & Go Nail Polish 174 Purple Sugar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s