NOTD: Catrice Crushed Crystals 04 Oyster & Champagne

093

Een paar dagen geleden vond ik dit leuke Crushed Crystals lakje van Catrice in de sale bij Kruidvat. Er was keuze uit nog meer kleuren, maar ik nam alleen deze mee.

Dit Crushed Crystals lakje van Catrice is een liquid sand lakje. Hij bestaat uit veel gouden glitter met kleine en grotere roze glitters. In het flesje geeft het een soort rosé goud effect, maar op de nagels kleurt het toch meer goud, met her en der een roze glitter. Op de nagel heeft de lak dus een grove structuur.

Swatches Catrice Crushed Crystals 04 Oyster & Champagne: 

006 097

Op de foto’s draag ik 2 laagjes. Er is dan nog een deel van de nagel zichtbaar, maar ik denk dat hij bij 3 laagjes volledig dekt. De nagellak droogt vrij snel. Ik zou wel de eerste laag helemaal uit laten harden voordat je een tweede laag aanbrengt, anders blijft de nagellak lang zacht.

090 094

Het ronde glazen flesje van Catrice bevat 10 ml product.  Op de zwarte dop staan de letters van het merk, wat een leuk detail is. Helaas is in je verzameling de kleur niet heel makkelijk te vinden aangezien alle Catrice nagellakken een zwarte dop hebben. De Essence nagellakjes zijn wat dat betreft makkelijk te vinden.

099

Het kwastje van Catrice nagellak is vrij breed en en loopt taps toe. Voor mijn smalle nagels is dat af en toe lastig, maar door de grote kwast is het makkelijker om de grote roze glitters op te pakken vergeleken met een dun kwastje, maar toch moet je er nog een beetje moeite voor doen. Dan is het resultaat gewoon mooier.

Ik vind het een heel erg leuk lakje, dat zich makkelijk aan laat brengen en in twee laagjes nagenoeg dekkend is. Momenteel is hij bij Kruidvat verkrijgbaar in de sale voor maar € 1,-. Ik denk dat de crushed crystal lakjes uit het assortiment gaan, dus als je interesse hebt, zou ik niet te lang wachten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op NOTD: Catrice Crushed Crystals 04 Oyster & Champagne

  1. Blognroller zegt:

    Lucky you! Ik heb deze een tijd terug voor de normale prijs gekocht, heel mooi maar wel lastig eraf te krijgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s