L’oréal Color Riche L’ extraordinaire 401 Fuchsia Drama en 304 Ruby Opera.

036

Voor Kerst kreeg ik deze 2 lipproducten van L’oréal waar ik al heel lang benieuwd naar was. Zijn ze echt zo geweldig als veel mensen beweren? De verpakking is in elk geval prachtig en de twee kleuren ook. Ik ben vaak niet de eerste met een review, want deze lipproducten zijn toch al de nodige maanden op de markt, maar ik wil alles eerst goed uittesten in verschillende omstandigheden, voordat ik er iets over schrijf. Ben je benieuwd naar mijn mening?

037 032

Ik weet niet goed hoe ik deze producten moet omschrijven. Is het een lipgloss een liquid lipstick of een lipbalsem? Volgens de website van L’oréal zijn het lipsticks met een zeer rijke kleur, de glans van een lipgloss en de verzorgende bestanddelen van een lipbalsem.  De lipstick bestaat voor 70% uit micro-oliën, die de lippen goed zouden moeten verzorgen.

Ik kreeg de twee kleuren : 401 Fuchsia (volgens de verpakking: Fuschia) Drama en 304 Ruby Opera.

090 092

L’Oréal Color Riche L ‘extraordinaire 401 Fuchsia Drama:

039 042 043 096

401 Fuchsia Drama is een hele mooie koele fuchsia roze kleur, met een blauwe ondertoon. De kleur is fel, maar toch vind ik hem heel draagbaar. Ik vind de verpakking heel erg mooi, maar de roze kleur die je ziet, is niet het product dat je door de verpakking heen ziet, maar het is gekleurd plastic, dat een íets andere kleur heeft dan het product zelf. De geur is een beetje zoetig en bloemig. Ik vind het heel lekker ruiken, dus mij stoort het niet. Ook blijf je dit niet ruiken als je het product op hebt. Het product is heel glad en zacht op de lippen en nauwelijks plakkerig. Ook zitten er geen glittertjes in. Omdat het product zo glad is en zoveel oliën bevat, gaat het bij mij helaas wel glijden buiten de liplijn, wat gedurende de dag steeds erger wordt. Daarom kan ik ze alleen maar dragen met een lipliner. De applicator is een heel fluffy en flexibel sponsje. Het voelt heel zacht op de lippen en ziet er misschien heel interessant uit, maar maakt het wel heel moeilijk om de lipstick netjes aan te brengen op de lippen. Het pigment is heel goed, maar door de applicator krijg je een streperig effect op de lippen. Het duurt dus even voordat je het netjes verdeeld hebt. Doordat het sponsje niet netjes recht is aan de rand, maar een beetje “kartelig” , ga je snel buiten de liplijn met aanbrengen en dan ook nog op een klodderige manier!

Swatches 401 Fuchsia Drama:

097 098

L’Oréal Color Riche 304 Ruby Opera:

045 046 049 099

304 Ruby Opera is een hele mooie klassieke rode kleur met een koele ondertoon. Deze kleur laat zich iets makkelijker op de lippen verdelen dan Fuchsia Drama, maar is nog steeds lastig aan te brengen. Ook deze kleur glijdt helaas buiten mijn liplijn. Wat ik bij de vorige kleur nog niet had gezegd, maar wat wel voor ze allebei geldt, is dat ze omdat ze zo glibberig zijn, overal op je tanden gaan zitten. Voor deze kleur geldt verder hetzelfde als wat ik al heb gezegd over de vorige kleur.

Swatches 401 Fuchsia Drama (links) en  304 Ruby Opera (rechts): 

100

Om goed het kleurverschil te kunnen zien, heb ik beide kleuren naast elkaar geswatcht.

Conclusie : Ik vind de kleuren mooi en het pigment is heel intens, maar de applicator is niet prettig om mee te werken. Het wordt snel een kliederboel. De kleuren glijden buiten de liplijn en gaan op de tanden zitten, zelfs als je voorzorgsmaatregelen neemt, zoals even je duim in de mond en er weer uittrekken, zodat het binnenste van de lippen vrij van kleur is. De geur vind ik heel lekker en ze zijn ook heel verzorgend. Ze drogen de lippen totaal niet uit. Bij het aanbrengen zijn ze erg streperig.  Je moet er dus een aantal keren met de applicator overheen gaan, wil je een mooi effect bereiken. De verpakking vind ik mooi, maar de kleur die je ziet is een laagje plastic en niet het product. Je kan dus niet goed zien hoeveel er nog in zit. Ze blijven niet lang op de lippen zitten. Ik zou een lipliner aanraden om het uitlopen van de lipstick te voorkomen.

Ik vind € 15.99 behoorlijk veel voor een lipproduct van de drogisterij, zeker als het zo’n gedoe is met aanbrengen en je er de hele dag op moet “babysitten” . Ik zou ze daarom niet aanraden. De Essence lipglossjes zijn net zo gepigmenteerd, glijden minder en zijn maar een fractie van de prijs ( €1,89). Als je op zoek bent naar een nieuwe lipgloss zou ik voor Essence gaan!

Deze L’Oréal Color Riche L’extraordinaire lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen en bij Bol.com.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

EN: These L’oréal Color Riche L’extraordinaire lipsticks are a liquid lipstick, with a glossy finish and nourishing ingredients ( 70% micro-oils). They have a perfume scent which I kinda like and I love the packaging. The colorful part you see is not the actual product, but colored plastic. The applicator is soft, bendy and fluffy. It feels comfortable on the lips, but it makes the application really hard! It can easily become a mess. They do not apply very evenly, but a bit streaky.They bleed around the lipline and transfer on to the teeth. They don’t have much lastingpower. I would recommend using a lipliner with these. They are very pigmented, so no complaints about that! I think that they are pretty pricey for a product that takes a lot of time to apply and that you need to babysit all day. I won’t be purchasing more of these and I would actually recommend trying out the Essence glosses. Those are equally as pigmented, bleed less and are a fraction of the price. Also I prefer the Esscence scent, which is light vanilla. Thank you for reading and visiting! I hope this was helpful!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op L’oréal Color Riche L’ extraordinaire 401 Fuchsia Drama en 304 Ruby Opera.

  1. Esra zegt:

    Wauw, twee prachtige kleuren! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s