Kruidvat Pure & Nature Lipbalm.

002 (2)

Dit is misschien niet het meest spectaculaire product om over te schrijven, maar toch wil ik het jullie niet onthouden! De Kruidvat Pure & Nature Lipbalm is namelijk mijn favoriete lippenbalsem. En dat is niet zomaar!

Voorkant verpakking:

011 012

Deze 100% natuurlijke lipbalsem van Kruidvat is voor de gevoelige huid. Mijn lippen zijn bijna altijd droog of gesprongen. Zeker met het koude weer heb ik er last van, maar ook van sommige lipproducten of zelfs van tandpasta kunnen mijn lippen helemaal uitdrogen of hard worden. Aan deze droge velletjes blijft ieder lipproduct plakken, wat het alleen maar accentueert.  Sinds ik deze lippenbalsem gebruik, heb ik er geen last meer van.

Achterkant verpakking:

013 015 016

Deze lippenbalsem bevat alleen maar natuurlijke plantaardige stoffen en is niet op dieren getest.  Hij bevat geen synthetische stoffen zoals : kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen. Het is speciaal geschikt voor de gevoelige huid, maar wat mij betreft is hij geschikt voor iedereen.  De ingrediënten zijn super verzorgend, namelijk o.a.:

Wonderolie, cocos-olie, bijenwas, jojoba-olie, shea butter, vitamine E , zonnebloemolie, kamille etc.

De lippenbalsem heeft geen kleur of geur, al ruikt hij een beetje “kruidig” . De geur is niet vies, maar ook niet prettig. Omdat de lippenbalsem zo goed werkt, maakt mij dat niet veel uit. De lippenbalsem laat geen vettig laagje achter op de lippen en trekt volledig in. Ook laat hij geen witte waas achter op de lippen.

005 (2) 018 021

De balsem is ideaal om ’s avonds te gebruiken voor het slapen gaan, omdat hij helemaal intrekt en geen kleur bevat. Hij is ook ideaal voor tussendoor, als voorbereiding op je lipstick of voor onder de lipstick. Ik gebruik hem het hele jaar door.

De verpakking is vrij simpel wit, met de letters en een klein plantenblaadje erop. Dat vind ik wel leuk.

Ik vind hem echt geweldig. Het is de beste lippenbalsem die ik ooit heb geprobeerd. Hij droogt de lippen niet uit, is niet vettig, laat geen witte waas achter, is natuurlijk, heeft geen vieze smaak en laat droogte, velletjes of gesprongen lippen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Hij is voor € 1,49 verkrijgbaar bij Kruidvat en Kruidvat heeft heel regelmatig een aanbieding op hun lippenbalsems,  bijv 1 + 1 gratis.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s