Essence Long Lasting Nude Lipsticks 03 Come Naturally en 05 Cool Nude

003 013

Sinds kort heeft Essence weer leuke nieuwe producten erbij gekregen in het assortiment! Naar de nieuwe nude lipsticks was ik héél nieuwsgierig, aangezien ik de lipsticks uit de longlasting lijn sowieso fantastisch vind. Normaal is de huls van de longlasting lipsticks zwart met een gekleurd randje in de kleur van de lipsticks, maar de huls van deze leuke nude lipsticks heeft de kleur van de lipstick zelf.  Ben je net zo nieuwsgierig als ik ?

005 007

Essence heeft 5 nude kleuren toegevoegd aan het assortiment, waarvan ik er in alle eerlijkheid maar 2 draagbaar vind, namelijk deze twee beauties! De hulzen verklappen al hoe mooi de kleuren  van deze lippenstiften zijn! Links zie je de kleur 03 Come Naturally en rechts 05 Cool Nude. Eigenlijk had ik het logischer gevonden als de namen nét andersom waren geweest, aangezien 03 een veel koelere kleur is dan 05 en omdat 05 een net wat natuurlijkere kleur is.

009 014

De huls van de lipsticks vind ik ontzettend mooi, net als de kleuren zelf. De dop klikt stevig dicht, waardoor je ze makkelijk mee kan nemen in je tas. Ook vind ik de letter E in de dop en in de lipstick zelf een erg leuk detail. De kleuren van de lippenstiften zelf is identiek aan de huls. De lipsticks bevatten geen geur, geen glitter en hebben een mooie glans. Ik vind ze heel comfortabel en hydraterend op de lippen. Ook blijven ze redelijk lang zitten. Als je ze gebruikt in combinatie met een lipliner, zoals bijv. mijn favoriete Essence lipliner 06 Satin Mauve, die bij ze allebei past, blijven ze helemaal lang zitten.

Essence Long Lasting Nude Lipstick 03 Come Naturally:

016 018 020

Deze koele nude kleur heeft een crème finish en een mooie glans. Hij heeft een iets paarse ondertoon, waardoor de kleur wel mauve te noemen is. De lipstick is goed gepigmenteerd, zacht op de lippen, hydraterend en lijkt mij bij iedereen mooi staan. Bij dames met een lichte of medium huid, zal deze lipstick eerder mauve of paars-bruin overkomen, maar voor dames met een donkere huid zal dit een geweldige nude kleur zijn!

Essence Long Lasting Nude Lipstick 05 Cool Nude:

021 024 026 027

Deze kleur is een tint lichter dan 03 en is warmer van ondertoon. Ik zou dit meer roze-bruin willen noemen. Ook deze kleur is heel mooi voor meerder huidskleuren en ondertonen. Het pigment is prima, ook deze lipstick is crèmig en hydraterend, bevat geen geur, geen glitters en blijft goed zitten. Deze Essence long lasting lipsticks lopen niet uit buiten de lijntjes, wat toch wel ideaal is.

Swatches Essence Long Lasting Nude Lipsticks 03 Come Naturally en 05 Cool Nude:

028 029 030 031

Op de foto’s is te zien dat 03 (links) meer naar paars neigt en wat koeler is dan 05 (rechts) die een wat warmere roze ondertoon heeft en net een tintje lichter is.

Conclusie:

Ik kan alleen maar lovend zijn over deze Essence Long Lasting Nude lipsticks, zoals ik ook ben over de andere long lasting lippenstiften in de zwarte huls. De lipsticks zijn crèmig, zonder helemaal mat te zijn of uit te drogen, niet overdreven glossy, maar geven een gezonde glans aan de lippen, bevatten geen glitter, geen geur en geen smaak. De lipsticks zijn ideaal voor een werk-of schooldag, voor een naturelle look. Ze lopen niet uit en glijden niet van de lippen af. Het pigment is top en dan de prijs…… € 2,39.  Je kan haast niet geloven dat zo’n goede kwaliteit toch voor zo’n zacht budget prijsje te vinden is!

Essence is te vinden bij Kruidvat in de winkel of online!

Q: Hebben jullie deze Essence Nude lipsticks al geprobeerd?

Veel liefs en bedankt voor het lezen.

EN: These Essence long Lasting nude lipsticks are great! The pigmentation is just fine. They feel smooth and hydrating on the lips. They last quite a long time. Not super long though. They don’t dry out the lips and don’t bleed outside the lipline. They are not matt, but nog shimmery either. I would say they have a cream finish. I love the packaging, the nice letter E detail in both the lipstick and the cap. The packaging stands out in your collection, so these are easily found. They don’t have a scent or flavor. Both colors are mauve-nude. One slightly warmer than the other (05), but both beautiful. I think they will suit al lot of diffent skin colors! And the best part: they are super affordable!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Essence Long Lasting Nude Lipsticks 03 Come Naturally en 05 Cool Nude

  1. Esra zegt:

    Wat een mooie lipsticks! 05 wil ik nog gaan kopen, dit lijkt me de perfecte every day kleurtje! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s