Alverde Eyeshadow Quattro 50 Rose Garden

073

Bij de DM in Duitsland, krijg je het natuurcosmetica merk Alverde. Mijn oog viel een tijd geleden op dit oogschaduwpaletje met 4 rozige tinten, waarvan 2 shimmery en 2 matte kleuren.

071 1171

Dit leuke mini paletje bevat 2 glanzende kleuren die als highlighter of als kleur op het bewegende ooglid zijn te gebruiken (de twee meest linkse kleuren). De twee meest rechtse kleuren zijn mat en dus uitermate geschikt voor in de arcadeboog, de buitenste hoek of als eyeliner lijntje onder het oog of boven de bovenste wimperrand.

Alverde Lidschatten Quattro 50 Rose Garden:

1171 1172

De meest linkse kleur is een heel zacht roze, bijna champagne–roze, glanzende kleur met hele kleine zilveren glittertjes. De oogschaduws zijn allemaal wat poederig en bij deze eerste kleur is de pigmentatie wat transparant. De oogschaduw geeft een mooie gloed in de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot. Er is niet veel fallout en de glittertjes vallen niet heel erg op.

De tweede kleur van links is een iets warmere heel licht roze kleur, met nog kleinere glittertjes dan de eerste kleur. Ook deze kleur is wat poederig en de pigmentatie is oké, niet heel goed, maar het kan ermee door.

De derde kleur is een matte oudroze kleur, die ook wat poederig is en die op het eerste gezicht niet heel erg gepigmenteerd lijkt tijdens het swatchen. Maar toch…. in de arcadeboog is deze kleur goed te zien en goed te gebruiken als transitiekleur. Wel moet je met deze kleur opletten, dat je hem niet volledig vervaagd tijdens het blenden.

De laatste, meest rechtse kleur is een matte paars-grijze mauve kleur, die ook iets poederig is en redelijk wat pigment bevat. Ook deze kleur komt mooi tot zijn recht op het oog.

1175 1176

Op de rechter foto kun je zien hoe de oogschaduw er in kunstlicht uitziet.

Het groene doosje is niet de meest aansprekende verpakking in mijn ogen, maar het is waarschijnlijk groen, omdat Alverde een natuurcosmetica merk is. Dit doosje is klein en compact, helemaal van plastic en sluit goed. De oogschaduw is geschikt voor contactlensdragers en bevat geen synthetische conserveringsstoffen. Het valt mij altijd op dat Alverde oogschaduw heel erg lekker ruikt, namelijk heel licht bloemig. Totaal niet irritant of overheersend, maar gewoon heel “clean”.

Swatches Alverde oogschaduw Quattro 50 Rose Garden:

1174

Het pigment van de oogschaduws is niet super intens, maar wel goed genoeg. Ik houd vaak meer van natuurlijke oogmake- up, dan van heel sterk gepigmenteerde oogschaduw. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak! De kleuren zijn wel heel goed op te bouwen. Er is nauwelijks tot geen fallout. Ik vind het een heel leuk doosje, voor een snelle en naturelle look.

Alverde Lidschatten Quattro 50 Rose Garden is voor € 3,95 verkrijgbaar bij de DM in Duitsland. Als je geïnteresseerd bent in meer van Alverde zou je eens kunnen  kijken op deze link:  http://dm.de/alverde

Deutsch: Das kleine Lidschatten Quattro von Alverde enttäuscht sicher nicht! Die Farben sind nicht ganz stark pigmentiert, aber sind gut auf zu bauen. Die Lidschatten bröckeln ein kleines bisschen, aber geben wenig fallout auf dem Wangen. Ich liebe diese Palette sehr! Es ist sehr gut geeignet für den Alltag. Man kann einfach ein naturelle Look schminken!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Alverde Eyeshadow Quattro 50 Rose Garden

  1. svenja zegt:

    Mooie zachte tinten! Precies de kleurtjes die ik ook graag draag! Ik heb ook een aantal make-up producten van Alverda eens meegenomen uit Duitsland, en vind het een fijn merk!

    Like

  2. Esra zegt:

    Dat ziet er best goed uit, ik hou wel van dit soort kleuren! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s