Max & More Mineral Blush 866 Rosewood van de Action.

003

Al eerder reviewde ik 3 Mineral Blushes van de Action, namelijk Pink, Rose en Brown. Ik was al helemaal dol op die 3 blushes en laatst trof ik er een aan in de kleur Rosewood. Ik had deze nog nooit eerder bij de Action zien liggen, maar ik was wel al lang naar zo’n kleur op zoek, omdat ik hem bij Amerikaanse bloggers voorbij zag komen, maar dan van het merk: L.A. Colors. Volgens mij zijn dat namelijk precies dezelfde blushes, maar dan met andere namen. Ik was erg blij dat ik hem vond en was nog aangenamer verrast toen ik hem uittestte!

004 005 009 010

Deze prachtige blush is tegenwoordig verkrijgbaar in een nieuwe verpakking, Voorheen zaten deze Mineral Blushes in een klein zwart kartonnen doosje, maar nu dus in deze leuke blister-verpakking. Op de verpakking is te lezen dat de blush geen talk bevat en niet op dieren getest is. Wel bevat de blush Vitamine E, maar ook helaas parabenen.

012 013 014 015

De mineral blushes zitten in een vierkant doosje. De gewone blushes van de Action zitten in een rond doosje. Deze zijn trouwens even goed! De ronde blushes hebben trouwens vaak dezelfde namen als de Mineral Blushes en soms gebruiken ze één naam, of nummer, zelfs voor twee verschillende kleuren van deze ronde blushes, én ook nog voor een Mineral Blush. Dat is echt super verwarrend! Het doosje is stevig, maar helaas slijten de letters er snel vanaf. Het doosje bevat 4,3 gram, wat in mijn ogen een prima hoeveelheid is, aangezien je maar heel weinig van deze blush nodig hebt!

017 018 020 022

Het doosje is vrij dik, omdat onder de blush een extra vakje zit met een kwastje en een spiegeltje. De kwastjes zijn erg hard, zo hard, dat ze eigenlijk de blush “kapot maken”. Daarom gebruik ik ze liever niet. Sowieso zat in dit kwastje een vreemd zwart stukje, waarvan ik niet wist wat het was. Dit kwastje is dan ook direct in de prullenbak beland!.

De kleur is echt práchtig, namelijk oud-roze, een beetje naar een berry-kleur neigend. In tegenstelling tot de andere 3 blushes die ik eerder reviewde, bevat deze blush hele kleine glitters, die voor een prachtige gouden glans zorgen, die ondanks dat het minuscule glittertjes zijn, een heel subtiel effect op de wangen geeft.

Swatches Max & More Mineral Blush 866 Rosewood: 

023 025

Het pigment van de blush is dik in orde. Hij is op verschillende manieren te dragen, namelijk heel subtiel voor alledag, maar ook wat heftiger aangebracht. De blush is namelijk heel makkelijk op te bouwen. Ik denk dat hij voor alle huidskleuren geschikt is. De blush is heel zacht en laat zich heel mooi op de huid aanbrengen, zonder een vlekkerig of kalkachtig resultaat. Ik vind hem heel geschikt voor elk jaargetijde. De blush is ideaal voor de herfst en winter, maar ook nu voor het voorjaar en de zomer is hij uitermate gschikt, omdat hij een bijna bronzen gloed geeft aan de wangen. De blush is niet té glanzend, maar oogt heel natuurlijk. Geen disco-bal effect dus!

De blush blijft overigens de hele dag prima zitten!

Ik vind de blush helemaal geweldig en het beste van alles : deze blush is voor € 0.99 verkrijgbaar bij de Action. Ik heb hem nu een maand en heb hem bijna elke dag gedragen.

Q: Wat is jullie ervaring met Action blushes?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Max & More Mineral Blush 866 Rosewood van de Action.

  1. Pingback: Max & More Powder Blush (Action) | Normal Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s