Wet ’n Wild Coloricon Blushes Pearlescent Pink en Berry Shimmer

003

Ik ben gék op blush en heb er dan ook veel te veel! Ik heb dus veel vergelijkingsmateriaal opgebouwd over de jaren en de blushes die er qua kwaliteit echt uitspringen zijn Wet ’n Wild Coloricon blushes. Ik heb deze 2 prachtige kleuren al een aantal maanden in mijn bezit en vandaag wil ik jullie laten weten wat ik ervan vind. Heb jij , net als ik, ook al zóveel over deze blushes gehoord dat je je nieuwsgierigheid niet kan bedwingen?

004 007

De twee kleuren die ik bestelde bij Boozyshop zijn de zeer populaire Pearlescent Pink en de kleur Berry Shimmer. Ik had eigenlijk nog een kleur besteld, maar die bleek helaas niet op voorraad te zijn. In de toekomst ga ik dat vast nog doen, want deze blushes zijn in één woord: fantastisch.

Wet ’n Wild Blushes Pearlescent Pink (links) en Berry Shimmer (rechts):

034 035

De twee blushes zijn verpakt in een rechthoekig zwart doosje. Het doosje is vrij groot, omdat er een redelijk groot kwastje bij geleverd wordt. Dit kwastje is écht hard en aangezien de structuur van het product zo super zacht is, zou ik die kwastjes echt niet aanraden. Daarmee beschadig je de blush en bovendien denk ik dat de kwastjes op de huid krassen. Wat mij betreft had dat kwastje er dus niet bij gehoeven en dan had de verpakking heel wat kleiner kunnen zijn. De verpakking is dichtgeplakt met een extra sticker, zodat je weet dat hij niet gebruikt is door iemand anders.

Wet ’n Wild Coloricon Blush Pearlescent Pink: 

036 037039040

Pearlescent Pink is een heel mooie warme zachte roze kleur, die naar perzik-kleur neigt, met heel fijne gouden glitters. Ik had al heel veel op Youtube gehoord over deze kleur en iedereen leek zo enthousiast. Daarom wilde ik de kleur zelf hebben. De hype is terecht. De blush ziet er in de pan al prachtig uit, met dat mooie motiefje en de kleur is prachtig, maaaar…… als je hem aanbrengt op de wangen, dán weet je “what the fuss is all about”! Deze blush is echt schitterend op de wangen. De kleur is heel mooi, het pigment is super, maar ook de gloed die deze blush geeft aan de wangen is heel erg mooi. Hij is neutraal, dus hij past bij elke make-up look. De blush bevat wel heel kleine glittertjes, maar dat ziet er mooi uit op de wangen, als een zonnige gloed.

Wet ’n Wild Coloricon Blush Berry Shimmer:

038041042

Berry Shimmer is een, zoals de naam al zegt, berry kleur. De kleur is zelfs bijna bordeaux rood. Deze blush bevat geen glitters, maar wel een mooie gouden gloed. Het pigment van deze blush is zó intens, dat ik hem vooral zou aanraden voor donkere huidjes. Voor lichte huidjes is hij te doen, maar alleen als je super voorzichtig bent. En dan nog, wordt het al gauw “too much”. Als je een erg lichte huid hebt, zou ik uit de buurt blijven van deze blush, maar eerder gaan voor Pearlescent Pink.

Wet ’n Wild Coloricon Blushes Pearlescent Pink (links) en Berry Shimmer (rechts):

043 044

Op de foto lijken de kleuren redelijk dicht bij elkaar te liggen, maar hieronder bij de swatches zul je zien dat Berry Shimmer (rechts) veel donkerder is van kleur en veel meer pigment afgeeft.

Swatches Pearlescent Pink en Berry Shimmer:

045 046 047

Op de foto’s zie je Pearlescent Pink steeds onder en Berry Shimmer boven.

Deze blushes zijn top wat mij betreft. Het pigment is intens, dus voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen. Er is een clownswangen risico, dus ik zou een zachte kwast heel zacht in de blush deppen, dan wellicht de kleur een beetje afvegen aan je hand en dan pas aanbrengen. Dit geldt vooral voor Berry Shimmer, als je niet een heel donkere huid hebt. De structuur is heel zacht en kan daarom snel breken. Je kan de blush daarom niet meenemen in je tas. Dat is vragen om een tas vol roze poeder! De blushes hebben geen geur en bevatten geen parabenen, maar wel minerale olieën. De doosjes bevatten 4 gram product. Pearlescent Pink is mijn favoriet, omdat ik een lichte huid heb, Die kleur zou ik dus aanraden voor lichte huidjes en Berry Shimmer is fantastisch voor donkere huidjes. Maar dan nog, is voorzichtigheid geboden, omdat het pigment zo intens is. De blushes zijn boterzacht.

De blushes zijn bij verschillende webshops verkrijgbaar en helaas niet in de winkel. Ik heb ze bij Boozyshop.nl besteld voor € 5,95. Ik zie alleen deze twee kleuren nog staan in de webshop, dus wellicht zijn de andere 2 kleuren niet meer verkrijgbaar, aangezien deze lijn bestaat uit 4 kleuren.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

EN: These two blushes from Wet ’n Wild are definitely worth the hype. The pigmentation is crazy so be careful when applying these. Pearlescent Pink is a beautiful warm pinky peach color with tiny golden shimmers. This gives just the most beautiful glow to the cheeks. Because this blush is so neutral, it’s suitable for every look. Berry Shimmer is very suitable for women with darker skin, because the pigmentation is out of this world. This berry, almost red, blush does not contain any glitter, but has a beautiful golden sheen to it. The little brushes included are too rough to use with the product, since the product is so soft. They would only mess up the product. The consistency is buttery soft, but that’s also why they can easily break. So you can’t take these with you in your purse. That would just cause a pink mess! They don’t contain any paraben, but do contain mineral oils. I would recommend them. You get a lot of bang for your buck and they are beautiful, but use sparingly. They have a safety seal. Thank you for reading and lots of love!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Wet ’n Wild Coloricon Blushes Pearlescent Pink en Berry Shimmer

  1. Esra zegt:

    Wat een mooie blushes! Vooral Pearlescent Pink is zoo mooi! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s