Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil 110 Pink So Chic.

061

Toen ik nog op de middelbare school zat (lang geleden dus!) , droeg ik graag dit soort lip potloodjes, maar dan van de Hema. Ze zijn zo lekker makkelijk en handzaam. Momenteel heeft Etos een actie waarbij je 30% korting krijgt op alle Maybelline producten, afgezien van mascara’s, dus ik liet deze kans niet aan me voorbij gaan en nam dit leuke lip potloodje, dat ik al langer op het oog had, mee!

058 059

Dit lip potloodje van Maybelline is de kleur 110 Pink So Chic. De titel is een beetje verraderlijk omdat deze kleur eigenlijk niks met roze te maken heeft. Ik vind de verpakking leuk. De potloodjes zijn maar heel klein. Laat je niet afleiden door de kleur achterop het potloodje, want bij enkele kleuren kwam dit niet overeen met de kleur van het potloodje zelf. Gelukkig heeft Maybelline altijd testers, dus ik zou ze zeker even eerst testen.

060 062

Deze lippotloodjes van Maybelline heten Intense Velvet Lip Pencil, een naam die wat mij betreft helemaal klopt. De kleurtjes zijn allemaal mat, met een velvet eindresultaat. Het potloodje is heel romig en zacht en dus helemaal niet droog. Het pigment is heel intens en doordat het een potloodje is, dat makkelijk te slijpen is , kun je je lippenstift heel makkelijk aanbrengen. Een aparte lipliner is met dit product zeker niet nodig. De kleur is zo intens als een lipstick en zo is het dan ook bedoeld.

061 066

De kleur van dit potloodje is een combinatie van berry, plum en diep bordeaux rood. Hij doet me erg denken aan de Rimmel Kate Moss matte lipstick in nr. 107, niet alleen qua kleur, maar ook qua structuur op de lippen. De lipstick blijft lang zitten, ook als je eet of drinkt, maar geeft wel af op je kopje. Hij slijt ook vrij gelijkmatig van de lippen. De lip potloodjes hebben geen geur (afgezien van een typische potlood geur).

Swatches Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil 110 Pink So Chic:

067 068 070

De kleur is prachtig en intens. Ook droogt hij nagenoeg mat. Een tip van de website van Maybelline is dat je hem ook kan dragen met een lipbalm, zoals een van de Babylips eroverheen zodat je het matte potlood ook glanzend kan dragen. Na het aanbrengen zou ik aanraden om wel even de lippen over elkaar heen te bewegen, zodat de kleur zich helemaal egaal verdeelt. Bij het aanbrengen zijn sommige plekken namelijk iets donkerder dan andere.

Conclusie:

Al met al vind ik dit een ontzettend leuk potloodje van goede kwaliteit. Het pigment is goed, hij is zacht op de lippen en is mooi mat. Ook blijft hij lang zitten en loopt hij niet uit buiten de liplijn. De dop zit stevig vast, dus die zal niet snel loslaten in  je tas. Wel vind ik het jammer dat de potloodjes niet in een hygiënisch plasticje verpakt zijn, aangezien er toch testers beschikbaar zijn. Alle potloodjes die er stonden waren namelijk uitgeprobeerd en zaten vol lipstick klodders.

TIP: Momenteel heeft Etos een aanbieding op alle Maybelline producten, afgezien van mascara’s, namelijk 30% korting. Dit leuke potloodje kost normaal € 6,99 en nu dus nog € 4,89.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

EN: This Maybelline Color Drama Intense Lip Pencil in 110 Pink So Chic is absolutely wonderful. The pigmentation is great and really intense. They dry matte, but aren’t drying on the lips. They don’t bleed outside of the lipline and feel very smooth and comfortable on the lips. The cap stays on very well, so you don’t have to be scared that it will come off in your purse. This particular color is a bordeaux red, mixed with plum and berry. It reminds me very much off the Rimmel Kate Moss matte lipstick in 107, only this one doesn’t have a scent. These are as intense as a lipstick. They have to be sharpened, it’s not a twist-up. It’s a cute little product, but don’t let the name and the swatch at the backside of the pencil deceive you. Sometimes the actual color of the pencil is completely different and even though the name suggests this color is pink, it’s absolutely not.

Thank you for visiting and lots of love!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s