Action Max & More 12 Color Eyeshadow Palettes: Brown Eyes, Nude Eyes, Green Eyes en Blue Eyes.

006

Max & More van de Action is een van mijn favoriete make-up merkjes. De kwaliteit is namelijk over het algemeen verrassend goed, ze hebben leuke producten en het merk wordt niet op dieren getest! Ook is alles van dit merk natuurlijk super budget-proof! Ben je benieuwd of deze paletjes net zo goed zijn, als de andere producten van Action die ik al eerder reviewde?

007 008 009

Links Boven: Nude Eyes, Rechts Boven: Green Eyes, Links Onder : Blue Eyes, Rechts Onder : Brown Eyes.

Ik geloof dat er nog 1 of 2 andere paletjes zijn in deze uitgave, maar die spraken mij niet zo aan. Dat waren vooral grijze kleuren en die vind ik mezelf niet gauw mooi staan.

De paletjes zijn heel plat en bevatten ieder 12 oogschaduw kleurtjes. Afgezien van het Brown Eyes Palette (rechts onder) bevatten de paletjes een mix van glanzende en matte kleuren. Het Brown Eyes paletje bevat alleen maar glanzende kleuren. Hoewel de pans heel klein en ondiep lijken, bevat het doosje toch 10 gram product, wat iets minder is dan een gram per oogschaduw. 1 gram per oogschaduw is toch wel een gebruikelijke hoeveelheid, dus echt weinig is het nou ook weer niet. De doosjes sluiten goed, met een klik, maar raken wel snel beschadigd. Deze paletjes waren al zo beschadigd toen ik ze kocht en dat is vaak zo bij Max & More (zie foto achterkant paletjes).

Misschien moeten we ze allemaal eens afzonderlijk bekijken, want er zit veel kwaliteitsverschil in de verschillende doosjes.

Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Nude Eyes: 

010 011 012 014 015 018

Zo in de verpakking ziet dit Nude palet er heel aantrekkelijk uit. Het palet bevat een combinatie van vooral matte kleuren en een enkele kleur met wat glitters (kleintjes) en 4 à 5 zacht glanzende kleuren (niks intens).  Dit paletje sprak me zo het meeste aan, maar viel het meest tegen van de alle 4 qua pigmentatie.

Swatches Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Nude Eyes:

020 021

Bovenste rij.

022 023

Onderste rij.

Zoals je wellicht ziet is de pigmentatie van dit palet bagger! Vooral de bovenste rij lichte kleuren. Om deze swatches überhaupt zichtbaar te krijgen op camera, zodat je een indruk krijgt van de kleuren, heb ik heel vaak over elkaar heen moeten swatchen, misschien wel 5 keer.

Het paletje geeft weinig fall out en geeft weinig tot geen kleur op de ogen. Je kunt hier een héél naturelle look mee maken, maar dat kost je veel tijd, omdat je de kleuren echt heel vaak over elkaar heen aan moet brengen. Jammer dat het pigment zo slecht is, anders was dit een heel leuk paletje geweetst. Ik vind de kleurencombi met roze leuk, maar jammer dat ook alle donkere kleuren bijna hetzelfde zijn en op het ooglid niet van elkaar te onderscheiden zijn. Een goede primer helpt bij de intensiteit van de kleuren, al is het dan nog niet veel.

Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Green Eyes:

025 027 028 030 031

Het paletje voor groene ogen bevat matte en shimmery kleuren, waarvan enkele met een glittertje. Erg veel fall out geven deze kleuren niet. Ik vind de kleuren erg leuk voor de zomer, maar ook in de herfst kun je hier een leuke warme look mee maken. Het is een combinatie van gelige/gouden kleuren en roze/ rode kleuren.

Swatches Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Green Eyes:

032 033

Bovenste rij.

035 036

Onderste rij.

De pigmentatie van dit palet is al stukken beter, vooral van de onderste rij. Helaas is de bovenste rij ook niet heel erg gepigmenteerd. Opbouwen van deze lichtere kleuren is wel noodzakelijk. Ik vind dit wel een leuk paletje, al vind ik de kleuren wat dicht bij elkaar liggen. Het is in elk geval leuk om te gebruiken als een extra “pop of color” bij een naturelle look.

Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Blue Eyes:

038 041 043 044 045 048

Het paletje voor blauwe ogen is een mix van matte, glanzende en glitterige oogschaduws in warme naturel en gouden tinten en warme en koele groene tinten. Dit paletje vind ik heel leuk voor de herfst. Helaas liggen de kleuren weer vrij dicht bij elkaar. Ik had liever wat meer variatie gezien in de paletjes, omdat je daarmee een beter draagbare look kan maken.

Swatches Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Blue Eyes:

049 052

Bovenste rij.

054 055

Onderste rij.

Het pigment van dit palet is matig tot redelijk. Zoals je ziet vallen de lichtste kleuren nagenoeg weg tegen mijn huidskleur. Op het ooglid lijken de kleuren veel op elkaar. Deze oogschaduws zijn net als die van de andere paletjes erg poederig.

Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Brown Eyes:

056 058 059 062 063

Het paletje voor bruine kijkers bevat alleen maar glanzende kleuren, waarvan een enkele met heel kleine glitters. Dit paletje is mijn favoriet. Er is meer afwisseling in de kleuren. Het paletje bevat grijs, lavendel, wit, roze, taupe, bruin, brons en een cranberry kleur.

Swatches Max & More 12 color Eyeshadow Palette Brown Eyes:

064 065 066 067

Bovenste rij.

068 069 070

Onderste rij.

Het pigment van dit paletje is prima. Ook zijn de kleuren erg mooi en blijven ze lang zitten. Dit paletje biedt de meeste variatie. Vooral de onderste rij kleuren spreekt me erg aan. De bovenste rij valt op mijn huid wat blauwig uit, hoewel er eigenlijk geen echte blauwe kleur bij zit, maar slechts één lavendel kleur. De oogschaduws zijn wat poederig. Verder heb ik over dit doosje niks te klagen. De bruine kleuren zijn namelijk ook prima te gebruiken in de arcadeboog.

Conclusie: 

Het pigment is niet goed, afgezien van het paletje voor bruine ogen. Vooral het Nude palet is ronduit slecht. De oogschaduws zijn poederig en de paletjes bevatten weinig variatie. De kleuren vervagen snel, al tijdens het blenden. Dit geldt niet voor het paletje voor bruine ogen. De swatches die je ziet op de foto zijn , afgezien van de donkere kleuren uit het paletje voor blauwe ogen en het hele paletje voor bruine ogen, héél vaak over elkaar heen geswatcht, anders waren ze niet eens zichtbaar. Een primer is een must met deze oogschaduws. Ik kan het paletje voor bruine ogen van harte aanbevelen, het Nude palet absoluut niet en de andere 2 hangen er een beetje tussen in. Echt super zijn ze niet. Het palet voor bruine ogen heeft wel een paar kleuren die fall out veroorzaken. Maar goed, voor € 0,79 kun je ook niet veel verwachten en kun je geen bult vallen!  Trek je trouwens niks aan van de oogkleuren, waarvoor de paletjes bedoeld zijn. Ik ben het met de meeste namen niet eens, want groen staat juist mooi bij bruine ogen en warme roze tinten staan ook heel mooi bij blauwe ogen, dus kies gewoon de kleuren die je zelf leuk vindt!

Max & More heeft ook grotere paletten ( die ik binnenkort zal reviewen) die van betere kwaliteit zijn. Deze kan ik meer aanraden.

De paletjes zijn voor € 0,79 verkrijgbaar bij de Action.

Q: Heb jij ervaring met Max & More Eyeshadow Palettes?

Heel veel dank voor het lezen en laat gerust een comment achter! Vind ik leuk om te lezen! Veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Action Max & More 12 Color Eyeshadow Palettes: Brown Eyes, Nude Eyes, Green Eyes en Blue Eyes.

 1. Esra zegt:

  Heel leuk artikel. Zelf heb ik de brown eyes en het nude palette, het nude palette vond ik wel heel erg tegenvallen, maar het palette voor de bruine ogen bevalt me heel goed heeft prachtige kleurtjes! X

  Like

 2. Mei Qi zegt:

  Wauw! Ik twijfelde al met deze palettes maar het pigment is wonderbaarlijk goed! Ik zou de nude versie willen.

  Like

  • Het Nude Paletje is helaas niet zo goed gepigmenteerd. Ik heb vaak moeten swatchen voordat ik wat kleur kreeg. Als je het goed opbouwt, is er wel mee te werken, maar de kwaliteit is niet super. Bedankt voor je reactie!

   Like

 3. Beautyjuf zegt:

  Wat een fijne uitgebreide review! Wat jammer dat de kwaliteit niet zo denderend is. Maar ach, voor die prijs…

  Like

 4. Northflix zegt:

  Fijne review! Jammer van de pigmentatie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s