Klein Big Bazar Shoplogje : Maybelline make-up.

002

Vandaag was ik bij de Big Bazar en dan kan ik het natuurlijk niet laten om even bij de make-up te snuffelen. Ik vond drie leuke producten van Maybelline, waarvan er 2 nog dicht waren geplakt en 1 overduidelijk nog niet gebruikt.

006

Ik nam mee : een Maybelline Colorsensational Popsticks lipstick in de kleur 080 Cherry Pop, een Maybelline Color Tattoo in de kleur 65- Pink Gold en een Maybelline Dream Mousse eyecolor in de kleur 14 Suede Sensation.

Maybelline Colorsensational Popsticks 080 Cherry Pop:

014 015 016 017 019

Deze lipstick is zo’n jelly-lipstick. Hij is rood transparant en kleurt op het moment dat hij met je huid in aanraking komt. Dat hangt af van de PH-waarde van je huid, dus de kleur zal voor iedereen anders zijn. Bij mij kleurt hij oranje-rood. Ik heb hem net even geprobeerd en hij geeft een heel subtiel tintje aan de lippen, voelt super hydraterend en comfortabel aan op de lippen, maar hecht zich wel een heel klein beetje aan droge plekjes. Daarom is het beter om niet teveel laagjes over elkaar te doen. Dan is er geen probleem. Hij ziet er op de lippen heel mooi naturel uit. De geur is een combinatie van de bekende Maybelline geur (volgende sommigen kokos, volgens sommigen Play-doh), gemengd met een lichte kersengeur.

Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold:

010 013 020

Ik heb meerdere Color Tattoos van Maybelline, maar deze is het zachtste van ze allemaal qua structuur. De kleur is hartstikke mooi rosé-goud. De Color Tattoos zijn altijd goed qua kwaliteit, dus ik aarzelde niet om hem mee te nemen. Color Tattoos blijven namelijk altijd goed op hun plek zitten, dus vooral nu voor het voorjaar en de zomer zijn ze ideaal. Hij is als basis voor onder oogschaduw of als op zichzelf staande oogschaduw te gebruiken. Er was nog een heel mooie levendelkleurige duo-chrome kleur, maar die waren allemaal open gemaakt. Dat vind ik zó jammer. Vooral bij Big Bazar en Action is dat zo, aangezien er geen testers zijn.

Maybelline Dream Mousse 14 Suede Sensation:

008 009 022

Deze mousse oogschaduw van Maybelline is volgens mij al lang niet meer verkrijgbaar in het reguliere assortiment. Ik heb dit soort oogschaduws altijd heel fijn in het gebruik gevonden. Hij is super zacht en niet uitgedroogd. De kleur is fijn aan te brengen met de vingers, maar ook met een kwast. Deze kleur is nagenoeg mat met een nauwelijks zichtbaar mini glittertje, die naar mijn mening ideaal is voor in de arcadeboog. Hij is crèmig en niet vettig. Ik vermoed niet dat hij gaat ophopen in de vouwtjes van het oog.

De twee crème oogschaduws staan heel mooi bij elkaar : de Color Tattoo op het bewegend ooglid en de mousse in de arcadeboog. Een leuk duo!

Swatches alle drie de producten bij elkaar:

026 027

Links: Maybelline Popsticks 080 Cherry Pop, Midden Maybelline Color Tattoo Pink Gold en rechts: Maybelline Dream Mousse Suede Sensation. 

Ik vind ze alle 3 van goede kwaliteit!

Alle 3 de producten waren € 2,99  per stuk bij de Big Bazar.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Klein Big Bazar Shoplogje : Maybelline make-up.

  1. Froukje zegt:

    Ik wist wel dat ze Maybelline bij Big Bazar hadden, maar niet dat ze ook color tattoo’s hadden. “vliegt naar de BigBazar’

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s