NOTD: Maybelline Colorama (Action).

001

Dit mooie elegante lakje van Maybelline vond ik een tijdje geleden bij de Action. Ik heb hem nog regelmatig zien liggen in de bakken bij de Action, dus ik denk dat hij nog verkrijgbaar is.

015 016

Wat de naam is van deze nagellak weet ik helaas niet. Ik kan namelijk nergens een naam op de verpakking vinden. In Nederland heten deze lakken Color Show, dus ik denk dat dit een lakje is dat in een ander land verkocht wordt normaal gesproken en het zal ook vast uit een oudere collectie zijn, maar dat maakt mij niks uit. Wellicht heeft de naam onder de anti-diefstal sticker gezeten en heb ik die met het openmaken mee eraf getrokken.

016 018 020 021

De lak heeft een heel donkere paars-blauwe kleur, met een heel lichte rozige paarse glans. Er zitten heel kleine shimmertjes in die op de nagel niet terug te zien zijn. Die zorgen op de nagel voor een mooie glans.

022

Het kwastje van de Maybelline Colorama/ Color Show nagellak is heel smal, wat voor mij prettig is, aangezien ik smalle nagels heb. Helaas is het kwastje heel recht afgesneden en loopt het wat breder uit aan het uiteinde, waardoor het lastig is om bovenaan bij de ronding van de nagel alles mooi in te kunnen vullen.

Swatches Maybelline Colorama nagellak:

001 005 013

De nagellak dekt prima na 2 laagjes. De glans is echt prachtig. Ik draag hier namelijk geen topcoat. De nagellak droogt ook vrij snel. Het ene moment lijkt hij weer meer paars, het andere moment meer diep donker blauw.

Sorry, dat ik de naam niet weet, maar kijk eens bij de Action in de nagellak bakken als je geïnteresseerd bent. Je herkent hem vast wel. Sowieso zit er bij de Action een anti-diefstal sticker over de naam heen geplakt.

Ik geloof dat ik er € 1,79 voor heb betaald, maar soms zijn ze verkrijgbaar voor € 2,39 en soms zelfs in de aanbieding voor € 1,29.

Veel liefs en bedankt voor het lezen!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s