Tip : Deze week A- merk make-up bij de Action! (t/m 31 maart 2015).

023

Deze week heeft de Action weer A-merk make-up in de aanbieding voor € 1,89. De aanbieding loopt van 25 maart 2015 t/m dinsdag 31 maart 2015. Er was keuze uit Rimmel, Maybelline en L’Oréal. Ik nam gisteren drie dingen mee.

032 042

Als nagellak junkie moest ik me echt heel erg beheersen, want er waren nog veel meer mooie kleurtjes dan deze twee. Ik heb er bewust voor gekozen om twee kleurtjes te kiezen die ik nog niet in mijn stash heb, namelijk twee kleurtjes van Rimmel. Ik heb de afgelopen jaren al twee keer eerder een Rimmel eyeshadow quad gekocht bij de Big Bazar en deze bevallen me heel erg goed, vandaar dat ik zonder te twijfelen dit donkere smokey doosje meenam.

Rimmel Glam’ Eyes Quad Eyeshadow 026 Precious Crown:

028 031 033 034

Dit mooie smokey doosje bevatte een hygiëne sticker, dus dan weet je zeker dat hij nog niet is gebruikt. Het doosje bestaat uit 4 donkere kleuren, een glanzende navy kleur, een glanzende zwarte kleur met zilveren glitters, een glanzende donkerpaarse kleur en een glanzende donkergroene kleur. Het is een doosje met zogenaamde “jewel tones”.

047 048 049 051 054 055

De vier kleuren uit dit paletje zijn stuk voor stuk erg donker. Achterop het doosje staat een tip hoe je ze kan dragen, voor een subtiele look of ‘The London Look” . Ik kan me eigenlijk geen enkele subtiele look voorstellen met dit doosje! Ik vind het doosje wel heel erg leuk als aanvulling op andere oogschaduws, als een accentkleur, om een smokey effect te creëren of als “pop of color” op de onderste of bovenste wimperrand.

Swatches Rimmel Glam’ Eyes Quad Eyeshadow 026 Precious Crown: 

056 058

Op de foto is te zien hoe zeer de kleuren op elkaar lijken. Op het oog is er weinig onderscheid te zien. Als je één look zou maken met alle vier de kleuren, dan vervagen ze allemaal in elkaar tot één donkere kleur. Ik zou ze dus nooit samen gebruiken. De swatches zien er iets kalkachtig uit, maar ik was aangenaam verrast toen ik de paarse kleur in mijn arcadeboog probeerde. Er komt heel veel pigment vanaf en de kleur liet zich prima aanbrengen en vervagen. Als aanvulling op bijvoorbeeld lichtere kleuren, zoals champagne of gouden kleuren, lijken deze kleuren me heel erg mooi. Wel is het zo dat ze op het oog vooral een donkere kleur zijn en dat bijvoorbeeld het paars bijna niet terug te zien is. De zwarte kleur ( bovenaan in het paletje (tweede swatch van links) is de enige kleur die glitters bevat.

Rimmel Salon Pro nagellak 622 Winky Pinky:

038 043

Toen ik dit lieve kleurtje zag, werd ik meteen verliefd! Het is een heel mooi oud roze crème lakje, zonder glans of glitters. De kleur heeft een koele, lila ondertoon. Ideaal dus voor de lente! Ik houd heel erg van dit soort kleurtjes. Ze staan lief en elegant.

Rimmel Salon Pro Nagellak 457 Cuppa Earl Grey:

040 045

De kleur van deze nagellak is heel apart. Hert is een donker staal grijze kleur, met een heel subtiele shimmer. Een kleur als deze had ik nog niet, dus ik wilde hem graag proberen. Ik heb nog geen ervaring met deze Salon Pro lakken, dus ik kan er nog niks over zeggen wat de ervaring ermee is, maar goed voor die € 1,89 wil ik ze graag proberen.

Deze producten van Rimmel, plus nog een hoop andere merkjes zijn deze week verkrijgbaar bij de Action voor € 1,89 ( 25 t/m 31 maart 2015)

Het is maar een tip!

Bedankt voor het lezen en veel liefs en laat me gerust in de comments weten of jij al een tripje naar de Action gepland hebt!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s