Essence Longlasting Lipsticks 12 Blush My Lips en 13 Love Me

016

De longlasting lipsticks van Essence in de zwarte huls, zijn samen met de Max & More lipsticks van de Action mijn favoriete lipsticks. Ik heb ze bijna allemaal, op ‘één na geloof ik, en had deze twee nog niet in mijn bezit, maar wel al langer op het oog. Toen Kruidvat laatst weer een aanbieding had op Essence producten, nam ik ze allebei mee.

015 017

Deze twee vrolijke lipsticks zijn van heel erg goede kwaliteit. Ze zijn hydraterend, goed gepigmenteerd en bevatten geen parabenen. De geur is heel licht, een klein beetje vanille achtig, maar niks wat irriteert.

072 073 075 077

Ik vind de zwarte ronde huls heel mooi elegant, weinig poespas, maar stevig. Ik vind het Essence logo in de dop een erg leuk detail en ook de gekleurde ring om de huls die weergeeft welke kleur het is. Onderop de lipsticks zit een stickertje met de kleur, maar als je ze op de kop bewaart in je make-up lade/bakje, dan kan het zijn dat de lipstick zelf eruit valt en in de dop terecht komt. Ik zou dat daarom niet aanraden. Dat is wel jammer, omdat het verder niet heel duidelijk is welke kleur het dan het precies is, aangezien ze allemaal een zwarte huls hebben. De dop klikt vast, dus die laat niet los in je tas.

079 083

Hier zie je de twee kleuren naast elkaar. Hoewel ze allebei een heel andere kleur roze zijn, zijn ze allebei heel geschikt voor de warmere maanden.

Essence Longlasting Lipstick 12 Blush My Lips:

080 081

Blush my lips is een heel erg mooie felle, maar draagbare, fuchsia/framboos- roze kleur. Het is een crèmige lipstick, die een mooie glans op de lippen geeft. Hij blijft goed zitten, glijdt niet buiten de liplijn en is super mooi gepigmenteerd. In de longlasting lipsticks van Essence zul je geen glitters, parelmoer of andere poespas terug vinden. Ze zijn heel classy. Ik heb het al eens gezegd in eerdere reviews, maar het Essence logo in de lipstick vind ik een leuk detail. Dat geeft de lipstick net even iets extra’s. Deze kleur blijft redelijk lang zitten. Je kan hem helemaal dekkend dragen voor een felle look, of deppend aanbrengen voor zacht roze lippen. Ook staat deze kleur mooi met een íets donkerdere lipliner ( Essence Satin Mauve).

Essence Longlasting Lipstick 13 Love Me:

082

Love me is een warme naturelle roze lipstick. Hij is heel geschikt als lipstick voor werk- of schooldagen. Ook deze is hydraterend en crèmig. Hij blijft ook redelijk lang zitten. Voor mij is deze kleur net iets te licht en te warm, dus ik draag hem met een lipliner en dan is dat probleem ook weer opgelost. De kleur valt op de lippen iets lichter uit, dan hij in de huls doet vermoeden. Vooral als je lippen erg gepigmenteerd zijn, zou een lipliner een uitkomst kunnen bieden, om de lipstick iets dieper van kleur te maken. Het enige nadeel van deze lipstick, en dat geldt bij mij voor alle lichtere kleuren uit deze lijn, is dat je na een aantal uren dragen een witte lijn aan de binnenkant van je mond krijgt. Hoe dat precies kan weet ik niet en ik heb er nog niet echt een oplossing voor gevonden. Het dragen van een lippenbalsem onder de lipstick hielp daarbij niet. Deze kleur accentueert droge plekjes of velletjes wel een beetje.

Swatches Essence Longlasting Lipsticks 12 Blush My Lips en 13 Love Me:

085 086 087

Beide lipsticks hebben een heel zachte subtiele glans en zijn mooi gepigmenteerd. Het zijn twee heel fijne kleuren voor de lente en zomer!

Beide kleuren zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en Kruidvat online voor: 2,39.

Q: Laat me weten of jullie het leuk zouden vinden om een artikeltje te lezen met (bijna) alle Essence Longlasting lipsticks!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

EN: These Longlasting lipsticks by Essence are really high quality, especially for the price. They have good pigmentation, are smooth and hydrating on the lips, have a very faint scent, so nothing overbearing at all. They don´t bleed outside the lipline. The cap clicks when you close it, so it won´t come off easily. The only problem I have with the lighter shades out of this range is, that after a few hours of wear you will see a white rim on the inside of the lips. With the darker shades I don´t have this problem. I don´t know what causes that. I tried wearing a lipbalm with it, but that dind´t help. 13 Love Me looks a bit lighter on the lips than it appears in the tube. I use a lipliner, like Essence Satin Mauve with it and that solves that problem. This color also accentuates dry patches a bit. Both of these shades are beautiful and wearable, especially for the warmer months!

Thank you for visiting and lots of love!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Essence Longlasting Lipsticks 12 Blush My Lips en 13 Love Me

  1. pastelbysabrina zegt:

    Ahh wauw supermooie kleuren <3!

    Like

  2. erg mooie kleuren ♥ xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s