NOTD: Happy Easter!

CSC_1700

Vrolijk Pasen allemaal! Vandaag heb ik een vrolijke NOTD, gewoon voor de fun en omdat het kan!

CSC_1704 CSC_1702 CSC_1708 CSC_1700

Voor deze fun “nog steeds kind van binnen” nagellook heb ik 5 pastel/ voorjaars-lakjes uit mijn stash gevist:

CSC_1714 CSC_1718

Duim: 

CSC_1734

Dit Max lakje van de Action komt uit een setje van 3 mini-nagellakjes. Bij de Action hebben ze heel veel combinaties en die zijn bijna allemaal van prima kwaliteit. Ze dekken goed na 2 laagjes en drogen snel, maar kunnen soms wat streperig zijn. De doosjes hebben tegenwoordig namen, maar voorheen (toen ik deze kocht) niet. De afzonderlijke lakjes hebben helaas geen naam, maar dit is een heel leuk warm roze/ perzikkleurig lakje. De setjes van 3 stuks zijn € 0,79. De flesjes bevatten 3,6 ml, wat niet eens zo weinig is.

Wijsvinger:

CSC_1732

Essence 146 That’s what I mint is een heel fris en zoet mintgroen lakje. Dit lakje is nog net wel of net niet meer verkijgbaar. Essence heeft alle lakken vernieuwd in gel-nagelakken. Een soortgelijk kleurtje is wel nog steeds te vinden. Deze “oude” lakjes dekken goed, maar slijten ook snel. Ook de nieuwe lakjes zijn € 1,69 bij Kruidvat en Trekpleister. De flesjes bevatten 8 ml product.

Middelvinger:

CSC_1726

De Volume Gloss nagelakken van P2 horen bij mijn favoriete lakjes. Ze dekken na 1 laagje, hebben een prachtige glans, laten zich makkelijk aanbrengen en blijven ook nog eens heel lang zitten. Deze specifieke kleur is niet meer verkrijgbaar (althans deze naam stond er op de site niet tussen), maar er is nu wel een zelfde kleur beschikbaar maar met een andere naam. Deze heet 030 Sweet Darling. Deze P2 Volume Gloss lakjes zijn voor € 1,99 verkrijgbaar bij de Duitse drogist DM. (Alle lakjes uit deze lijn, zijn trouwens van fantastische kwaliteit). Dit mooie elegante flesje bevat maar liefst 12 ml nagellak.

Ringvinger:

CSC_1724

Ook dit mini-lakje is van de Action. Het is een geel lakje, dat tussen pastel en helder geel in zit. Ook bevat hij hele kleine mini glittertjes. Hij droogt snel en blijft goed zitten. Het kwastje is klein, maar iets stomp. Ook deze heeft helaas geen naam, maar is onderdeel van een setje van 3 mini-lakjes bij de Action. Verkrijgbaar voor € 0,79 per setje van 3. Ook dit kleine flesje bevat 3,6 ml.

Pink: 

CSC_1722

Ook dit is een mini-lakje, maar dan van de HEMA. Dit is nailpolish nummer 7, een Barbie-roze kleurtje dat super leuk staat in de zomer. Of deze specifieke kleur nog verkrijgbaar is, weet ik niet zeker, maar HEMA heeft zéker iets soortgelijks in het assortiment. De lak dekt goed, droogt snel en blijft goed zitten. Een soortgelijke kleur is nummer 005 uit de Quik & Go Nailpolish lijn van de Hema, die € 1,95 kost. Dit flesje bevat 7 ml.

Op de foto’s draag ik van alles 2 laagjes.

Bedankt voor het lezen en geniet van je Paasdagen! Veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s