Tip: Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen Anti-klit Spray bij de Action

053

Ik overwoog al een tijdje om eens een anti-klit spray te gebruiken als extraatje bovenop mijn conditioner, om mijn lange, dikke haar knopenvrij te krijgen. Toen ik een tijdje geleden bij de Action was, besloot ik deze van Andrélon mee te nemen. Het was eigenlijk een impulsieve aanschaf, waar ik nu achteraf heel blij mee ben!

054

De Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen anti-klit spray is speciaal voor slap haar dat snel vet wordt. Van sommige spray producten, wordt mijn haar juist vettiger, dus daarom wilde ik deze wel eens problemen en hij werkt geweldig goed!

Ik was mijn haar en daarna gebruik ik conditioner. Daarna spray ik een flinke hoeveelheid van dit product op mijn nog natte haar, waardoor ik mijn haar goed kan doorkammen met de Ebelin Tangle Teezer dupe van de DM. Ik had eigenlijk een hekel aan deze neppe Tangle Teezer en dacht dat het aan de borstel zelf lag, omdat ik echt niet door mijn haar heen kwam. Het deed alleen meer heel erg pijn.

057

Sinds ik deze anti-klit spray gebruik, doet alleen het voorste plukje nog pijn met doorkammen, maar de rest van mijn haar niet meer. Mijn haar wordt er niet zwaarder van en wordt ook niet sneller vettig, wat ik echt een plus vind. De spray ruikt heel lekker fris, maar niet zwaar. Je ruikt deze geur niet de hele dag aan je haar. Ook geeft het de haren een mooie glans en mijn haar voelt iets zachter aan. Heeft het mijn frizz “getemd” ? Nee, helaas…. al is het haar wel iets beter handelbaar.

Het flesje bevat 150 ml product en bevat geen parabenen, siliconen en kleurstoffen.

053

Ik kan het echt van harte aanraden als, ook als je geen slap haar hebt, Mijn haar is dik en stug en daar werkt het ook bij.

De spray is in het vaste assortiment van de Action opgenomen en is verkrijgbaar voor € 1, 69. Geen geld voor zo’n fijn product!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, Review en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Tip: Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen Anti-klit Spray bij de Action

  1. Esra zegt:

    Oeh dat klinkt goed! Zal zeker even kijken als ik bij de Action ben! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s