Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine

CSC_1764

Miss Sporty is een merkje dat ik al uit mijn kindertijd ken. In de jaren ’80 was dit al populair en daarna verdween het merk haast. Gelukkig is het merk behoorlijk gemoderniseerd, want hun producten zijn echt heel erg leuk én goed! Deze schattige Twist-up lipstick potloden zijn misschien al bijna een jaar verkrijgbaar. Deze zijn en blijven mijn favoriet, vandaar dat ik jullie er, voor zover nog niet gebeurd, graag kennis mee laten maken!

CSC_0001 CSC_0015 CSC_0017 CSC_1764

Deze slanke variant van de zo geliefde Chubby Sticks is in totaal in 6 kleuren verkrijgbaar. Ik heb er 4, omdat alleen deze kleuren me aanspraken. Er is ook nog een nude kleur en een lichtroze kleur verkrijgbaar, maar deze hebben allebei een frost finish. Dat spreekt mij totaal niet aan. Deze 4 kleuren daarentegen zijn gewoon in één woord : geweldig!

De namen staan helaas alleen op het plastic folietje dat om de verpakking zit, dus dat is niet meer aan de stift zelf te zien. Ik heb ze wel nog even opgezocht!

V.l.n.r. en van onder naar boven op de foto’s met de Minnie achtergrond:

Bubble Pop : Fuchsia-framboos roze kleur.

Candy Plum: koele paars-roze kleur.

Plum Twist: donkere paarse pruim kleur.

DeLIPcious: een zeer warme rode kleur, die haast oranje is.

Miss Sport Instant Lip Colour & Shine Bubble Pop:

CSC_0003 CSC_0007 CSC_0011

Bubble Pop is een felle Fuchsia Framboos roze kleur, die mooi gepigmenteerd is. De kleur is iets transparant, waardoor hij subtiel, maar ook heel fel te dragen is, als je 2 laagjes over elkaar heen doet. Ik vind het een super leuke mooie kleur, die een heel mooie glans heeft. De glans slijt gedurende de dag en dan laat dit potloodje een mooie roze stain achter, die echt wel uren blijft zitten.

Swatch Miss Porty Instant Colour & Shine Bubble Pop:

CSC_0013

Miss Sport Instant Colour & Shine Candy Plum:

CSC_0019 CSC_0021   CSC_0023 CSC_0029

Candy Plum is echt een heel aparte kleur, namelijk lichtpaars met een roze ondertoon. Een lieve en draagbare paarse kleur dus. Deze kleur stal als eerste van ze allemaal mijn hart. Deze is iets minder gepigmenteerd dan de andere kleuren, maar nog steeds goed. Ook deze kleur heeft een mooie glans en laat een stain achter, maar de stain die deze kleur achterlaat is felroze en niet paars. Misschien is het handig om dat te weten, dat de kleur er uiteindelijk anders uit gaat zien dan hoe hij in het begin is aangebracht! Je kunt hem subtiel en fel dragen. Hij dekt niet meteen helemaal, maar dat is na een tweede laagje opgelost.

Swatch Miss Sporty Instant Colour & Shine Candy Plum:

CSC_0025

Miss Sport Instant Colour & Shine Plum Twist:

CSC_0031 CSC_0033 CSC_0035

Plum Twist is een donker paarse plum kleur die neigt naar bordeaux rood. De kleur is echt heel mooi diep en goed gepigmenteerd. Wel moet je hem een beetje opbouwen, want hij dekt niet meteen helemaal egaal, maar dat is heel simpel op te lossen. Ook deze laat een stain achter op de lippen, die roze is en dus anders is dan de lipstick kleur die je in eerste instantie aanbrengt.

Swatches Miss Sporty Instant Colour & Shine Plum Twist:

CSC_0037 CSC_0039

Miss Sporty Instant Colour & Shine DeLIPcious:

CSC_0041 CSC_0043

CSC_0115

DeLIPcious is een heel erg warme bijna oranje kleur. Deze bevat het meeste pigment, is het felst van kleur en dekt het beste. Deze hoef je niet op te bouwen. De kleur blijft lang zitten en heeft een mooie glans en laat een laagje op de lippen achter in dezelfde kleur als de kleur die je in eerste instantie aanbracht. Deze kleur is kwalitatief het beste.

Swatches Miss Sporty Instant Colour & Shine DeLIPcious:

CSC_0045 CSC_0047

Dit is slechts één laagje.

Alle swatches naast elkaar:

CSC_0049 CSC_0051 DSC_0048

V.L.N.R: Bubble Pop, Candy Plum, Plum Twist, DeLIPcious.

Aan de swatches is te zien dat niet iedere kleur even transparant of dekkend is, maar dat maakt verder niks uit. Ze zijn namelijk heel makkelijk subtiel aan te brengen (afgezien van de laatste rode kleur) of op te bouwen tot een felle zomerse kleur.

Algemeen:

De lipsticks zijn dekkend, makkelijk aan te brengen vanwege het dunne stiftje en ruiken licht zoetig. Deze 4 kleuren bevatten geen glitter of shimmer. Ze zijn langhoudend, laten een stain achter, die bij 2 van de 4 kleuren feller roze is dan de oorspronkelijke kleur zelf. De verpakking is stevig en leuk en ze zijn makkelijk op te bergen en doordat de kleur van de verpakking en het stiftje identiek zijn, makkelijk terug te vinden in je lade/bakje. Ze slijten gedurende de dag semi-mat, wat ik er heel mooi en gesofisticeerd uit vind zien. Ze lopen niet uit, drogen niet uit en slijten regelmatig. De stiftjes bevatten 1,1 gram, wat niet heel erg veel is, maar je hebt er maar weinig van nodig. Het stiftje steekt wel net iets verder uit dan de huls, waardoor het doorzichtige dopje snel vies wordt. Omdat de stiftjes erg dun zijn, raad ik aan ze niet te ver omhoog te draaien tijdens het aanbrengen omdat ze dan misschien afbreken. Je hoeft ze dus niet te slijpen. Je kan ze omhoog draaien.

De kwaliteit is super, de verpakking en de kleuren zijn origineel en dat voor die prijs! Ze zijn namelijk voor € 2,99 verkrijgbaar bij Etos, maar ook bij Bol.com. Etos heeft heel regelmatig een terugkerende actie, waarbij bijvoorbeeld de derde gratis is. Als je dat in de gaten houdt, is het helemaal budget!

Een toppertje als je het mij vraagt!

Q: Hebben jullie deze dunne “chubby” sticks al geprobeerd?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine

  1. Esra zegt:

    Wat een mooie kleuren! Ik heb deze nog steeds niet geprobeerd, daar moet echt verandering in komen! X

    Like

  2. Froukje zegt:

    Wauw! Hebben!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s