Max & More 28 Eyeshadow Palette (Action)

078

Eerder reviewde ik al de Max & More 12 Eyeshadow Palettes, die ik redelijk vond. De een was beter dan de ander. Deze paletjes vind ik súper! De kwaliteit is veel beter dan de 12 eyeshadow palettes. Kijk je mee voor mijn review en foto’s?

081 105

Links: Sunset Palette en rechts: Nude Palette.

Er zijn in totaal vier van deze paletjes verkrijgbaar. De andere twee paletjes zijn nog kleurrijker dan deze twee. Ik vond alleen het Sunset Palette (links op de foto hierboven) en het Nude Palette (rechts op de foto hierboven) interessant. Beide paletjes zijn  in de tussentijd bij mijn favorieten gaan horen!

Max & More 28 Eyeshadow Palette Sunset:

083 084 088 096

Sunset is een heel veelzijdig kleurrijk palet dat ook naturelle kleuren bevat. Je kunt hiermee een leuke compleet naturelle look, een naturelle look met een kleuraccent of een heel zomerse kleurrijke look mee maken! De kleuren zijn over het algemeen goed. Er is een enkeling niet zo goed gepigmenteerd, maar over het algemeen zijn de kleuren echt prima. Verwacht natuurlijk geen Urban Deacy kwaliteit, want daar is de prijs ook niet naar, maar voor die € 2,49….. ja écht waar…… krijg je een heel leuk palet, waarmee je alle kanten op kan.

Sunset Close up:

093 095

Dit palet bevat zowel warme als koele kleuren. De kleuren die je in dit palet kan vinden zijn : roze, perzik, oranje tinten, taupe, grijs, paars, blauw in verschillende tinten, naturelle tinten zoals beige, lichtgeel en verschillende bruin tinten. Er zijn zowel matte als glanzende tinten te vinden in dit palet, wat ik heel leuk vind. In enkele kleuren zit een bijna niet traceerbaar glittertje. Fallout is er nauwelijks, zeker als je je kwast even aftikt.

Swatches Max & More Sunset Palette, bovenste rij:

100 099

Swatches Max & More Sunset Palette, onderste rij:

102 104

De lichtste kleuren zijn niet echt te zien op de foto, omdat ze weg vallen tegen mijn huid. Deze kleuren zijn wel goed te gebruiken als highlighter. De onderste en bovenste rij lijken qua kleurencombinatie wel erg op elkaar.

Ik heb eigenlijk weinig aan te merken op dit paletje. Sommige kleuren zijn wat kruimelig, maar als je een beetje voorzichtig doet en je kwast aftikt is er niks aan de hand. De ene kleur bevat misschien wat meer pigment dan de ander, maar met elke kleur is te werken. Ik vind het paletje divers, lekker dun en licht qua gewicht en echt een goede deal voor € 2,49. Max & More levert weer een leuk product voor weinig geld, dat niet op dieren getest is! Dit paletje bevat zo’n leuke verrassende kleurencombinatie dat het voor elk seizoen geschikt is! Je krijgt maar liefst 28 kleuren om mee te werken!

Max & More 28 Eyeshadow Palette Nude:

107 108 110 113 115 116

Het Nude paletje bevat ook 28 verrassende en afwisselende kleuren. Ook dit paletje is een combinatie van koele en warme kleuren.

In dit palet vind je beige, geel, wit, zalm, roest, blauw, zwart , grijs en verschillende bruine kleuren. Ook dit palet bevat enkele matte en veel glanzende kleuren. Een enkele kleur bevat heel kleine mini glitters. Het pigment is prima, niet zo goed als dure merken, maar in mijn ogen goed genoeg en goed mee te werken. Een enkele kleur veroorzaakt wat fallout of is een beetje poederig, maar dat is makkelijk op te lossen met het aftikken van de kwast of even een tissue onder het oog houden, bij het aanbrengen van de kleur die fallout veroorzaakt. Het is in elk geval geen heftige fallout.

Swatches Max & More Nude Palette, bovenste rij:

119 120 122

Swatches Max & More Nude Palette, onderste rij:

123 124 125 127

Ook hier zijn  de lichtste kleuren niet heel goed te zien, maar ze zijn wel prima te gebruiken. Ik vind het een heel leuk verrassend palet dat ook voor alle seizoenen geschikt is. Er is bij dit palet meer onderscheid tussen de onderste en bovenste rij, wat dit palet nog net wat diverser maakt dan het Sunset Palette.

Conclusie:

Ik heb eigenlijk weinig negatiefs te zeggen over deze twee leuke paletjes. De kleuren zijn divers, het pigment is prima, weinig fallout, het paletje is stevig en dun. Je krijgt 28 kleuren per palet om mee te experimenteren. Ze zijn niet op dieren getest. Op een klein beetje fallout en wat kruimels na, zijn deze paletjes gewoon prima en dat voor die prijs! Ze zijn beter van kwaliteit dan de kleinere paletjes met 12 kleuren. Voor € 2,49 hoef je het echt niet te laten. Ik vind ze tóp!

Ze zijn, samen met 2 andere paletjes in deze reeks, verkrijgbaar bij de Action.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Max & More 28 Eyeshadow Palette (Action)

  1. Esra zegt:

    Leuke review, heb zelf het Nude palette. Moet deze echt vaker gaan gebruiken! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s