Essence Disney Cinderella Limited Edition

CSC_0408

Dit is misschien wel de leukste limited edition die Essence ooit heeft gehad! Ik heb er al veel voorbij zien komen over de jaren, maar deze vind ik toch het snoezigst. Niet alleen de verpakkingen zijn sprookjesachtig mooi, maar ook de kwaliteit én de prijs van de producten is hartstikke goed.

CSC_0400 CSC_0402

Ik kocht 2 leuke producten van deze limited edition, namelijk de enige blush en de highlighter. De Essence highlighters uit de limited editions zijn bij mij favoriet. Ik heb er nog een (van de Fantasy-limited edition) en ook die bevalt mij prima!

Essence Disney Cinderella Limited Edition Highlighter 01 The Glass Slipper:

CSC_0404 CSC_0410 CSC_0412 CSC_0414 CSC_0416

Deze práchtige highlighter zit in de welbekende doorzichtige plastic verpakking, waarin meestal de Essence Limited Edition Highlighters zijn verpakt. Deze verpakking is stevig, sluit goed (met een klik) en is groot. Je krijgt maar liefst 9 gram product! Op het ietwat bolle deksel van de verpakking staan spiegelende zilverkleurige letters met de naam Cinderella en het logo van Disney. Op de achterkant kun je lezen dat de highlighter is verrijkt met pigmenten om de huid een mooie gloed te geven en dat klopt! Het product bevat een waanzinnig pigment, maar daar kom ik zo op!

Laten we de binnenkant van het doosje eens bekijken!

CSC_0422 CSC_0424 CSC_0426 CSC_0428 CSC_0430 CSC_0434

Wát een beauty is deze highlighter! Het roosjespatroon is gewoon schitterend en dan de kleur…… Daar was ik eerst wat sceptisch over, omdat ik dacht dat hij te zeer ijzig was, te koel of te zilver. Hij kleurt in een swatch namelijk bijna wit-zilver, maar hij geeft de wang echt een fantastische draagbare gloed, die echt niet te ijzig is.

Swatch Essence Disney Cinderella Limited Edition Highlighter 01 The Glass Slipper:

CSC_0442

Zoals je ziet, is het pigment out of this world! Hij lijkt hier super zilver en echt te licht, maar als je hem spaarzaam aanbrengt, is hij heel mooi. Hij geeft dan een haast transparante gloed. Ik zou een heel fluffy kwastje aanraden, zoals de fluffy blending brush van de Hema, die eigenlijk voor de ogen is. De highlighter bevat een heel klein, bijna niet zichtbaar glittertje. In het zonlicht en van heel dichtbij, zie je dit wel. De textuur van deze highlighter is boterzacht. Het mooie patroontje verdwijnt dan ook na een een tijdje gebruik. Niet meteen na 3 keer, maar ik denk dat het patroontje binnen een paar weken weg zal zijn. Als je dit wilt bewaren, zou je op steeds dezelfde plek kunnen blijven met je kwast. Zo kun je er zo lang mogelijk van genieten! De kleur is heel licht rozig, maar ook als je een warmere ondertoon hebt, kun je deze blush dragen. Hij zal niet geschikt zijn voor dames met medium of donkerdere huidjes. De highlighter heeft geen geur.

Dan is er ook nog een blush in deze über cute limited edition!

Essence Disney Cinderella Limited Edition Blush 01 So This Is Love:

CSC_0444 CSC_0448 CSC_0450 CSC_0454

Hier heb ik maar één woord voor : Práchtig! Wat een onwijs leuke verpakking…. en dit is dan alleen nog maar de buitenkant! De binnenkant is zo waar net zo mooi! De verpakking is een lief dun kartonnen doosje, zoals een mini noteblockje bijvoorbeeld, dat magnetisch sluit. Het is van glanzend materiaal en de print is gewoon enig. Op de voorkant staat een schaduw van Cinderella met het kasteel en het kussentje met het glazen muiltje op de achtergrond. Op de achterkant staat het lieve muisje. Dit is de enige blush in deze limited edition en hij bevat 8 gram, wat veel is voor een blush.

En dan die binnenkant!

CSC_0460 CSC_0462 CSC_0464 CSC_0466 CSC_0468 CSC_0470 CSC_0472 CSC_0474

Hoe ontzettend mooi is dit?! Aan de bovenkant van het klepje zien we één van de goede feeën en de koets. Echt heel erg leuk gedaan. De blush zelf is ook nog eens heel mooi en apart. Het is een hele warme roze kleur, die bijna koraalkleurig is. Deze blush is goed gepigmenteerd, maar is heel makkelijk subtiel te dragen. Hij bevat een heel klein mini glittertje dat de wangen een mooie, niet overdreven, gloed geeft. De blush voelt zacht aan, maar er komt steeds een dun laagje product af. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Het is niet zo dat er bergen aan poeder vanaf komen. Je hebt maar weinig nodig om een mooie kleur op de bouwen. Deze blush lijkt me namelijk geschikt voor iedereen. Je kan hem makkelijk opbouwen of iets transparant dragen. Voor zowel lichte als donkere huidjes lijkt me deze blush geschikt. Misschien moet iemand met een donkere huid, wat meer opbouwen en wat meer gebruiken, maar ja…. met 8 gram is dat geen issue, toch?!

Swatch Essence Disney Cinderella Limited Edition Blush 01 So This Is Love:

CSC_0476 CSC_0478 CSC_0480

Het kleurtje is zó warm en mooi, heel geschikt voor de lente en zomer en bij elke naturelle look! Dit mini doosje weegt niks en is makkelijk mee te nemen en makkelijk op te bergen bij de rest van je blushes. Door het gekleurde kartonnetje is hij makkelijk te vinden. De blush heeft geen geur.

Deze super leuke limited edition ligt nu in de winkels bij Kruidvat en wellicht ook bij Trekpleister (?). Beide producten zijn verkrijgbaar voor € 3,39, wat natuurlijk echt géén geld is! Een oogschaduwpaletje en nagellakken zijn ook onderdeel van deze trend editie, maar die trokken mijn aandacht niet zo. Ik had het geluk ze te vinden en ook nog tijdens een 2e halve prijs actie van Essence, die helaas niet meer geldt……

Deze twee leuke producten doen me denken aan mijn jeugd, aan Disney films, waar ik nog steeds van houd en maken me gewoon happy! Well Done Essence!

Q: Hebben jullie iets op het oog van deze collectie of heb je al iets weten te scoren wellicht? Laat me weten wat je ervan vindt!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Essence Disney Cinderella Limited Edition

  1. Chinouk zegt:

    ahhh wat een schattige collectie! Ik heb hem vandaag nog niet in ’t schap zien staan? Binnenkort nog maar eens kijken dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s