Max & More Powder Blush (Action)

CSC_0684

De Max & More Blushes van de Action horen bij mijn favorieten. Ik reviewde al eerder de mineral blushes van dit leuke budgetmerkje, maar vandaag wil ik jullie de ronde powder blushes laten zien. Kijk je mee?

CSC_0644 CSC_0648 CSC_0650 CSC_0652

Het leuke budget make-up merkje van de Action verandert nogal eens van naam. Soms heet het Max, soms Max & More, soms Max cosmetics. Ook de blushes veranderen van naam. Deze ronde blushes heetten voorheen Blush Highlighter en tegenwoordig Pressed Powder Blush. Ook de namen en nummer van de blushes worden herhaald, waardoor bijvoorbeeld 2 compleet verschillende blushes hetzelfde nummer en dezelfde naam kunnen hebben. Ook de blushes uit de Mineral blushes lijn kunnen weer diezelfde naam hebben. Beetje verwarrend Max & More!

CSC_0658 CSC_0666 CSC_0668 CSC_0670

Dat neemt niet weg dat dit echt super goede blushes zijn! De verpakking is wellicht niet “je van het” , maar het product is verder prima. De verpakking is erg dik en een beetje gammel. De zilveren rand slijt snel af, wat er nogal slordig uitziet. Één van deze blushes is scheef, waardoor de verpakking niet helemaal dicht klikt.

CSC_0674 CSC_0676 CSC_0684

Toch boeien die mankementjes me niet , omdat de blushes zo leuk en zo budget vriendelijk zijn! (De zilveren achterkantjes zijn de oude verpakkingen en de zwarte de nieuwe).

CSC_0800 CSC_0802

De verpakking is dubbel. Onder de blush zit, net zoals bij de mineral blushes, een compartiment met een spiegeltje en deze keer een puff. Ik snap de keuze van een puff niet helemaal, want dat lijkt me niet echt de handigste manier om blush aan te brengen. Op zich kan het spiegeltje wel handig zijn, maar toch is het wat mij betreft overbodig, die dikke verpakking.

CSC_0790 CSC_0794 CSC_0796

Als je ze nieuw koopt, kun je ze aan bovenstaande verpakking herkennen. (Ik heb nog 2 backups liggen, omdat ik vanwege de verwarrende namen niet doorhad dat ik deze 2 kleuren al had).

Laten we ze één voor één bekijken, inclusief swatches!

Max & More Blush Highlighter 032 Rosewood:

CSC_0686 CSC_0688 CSC_0690 CSC_0704

Dit is 032 Rosewood in de oude verpakking, die te herkennen is aan een zilveren achterkant en aan de naam Blush Higlighter. Dit is een heel neutrale, naturelle, matte peachy kleur. Als ik niet weet wat voor blush ik op moet doen, ga ik voor deze. Hij past bij elke look, heeft een subtiel pigment, maar is goed op te bouwen en is mat, waardoor oneffenheden niet benadrukt worden. Deze blush noem ik gewoon classy, voor op school of naar je werk. Hij ziet er in de pan misschien niet heel spectaculair uit, maar dat zijn soms de mooiste blushes op de wangen. Hij is iets droger dan de rest van de blushes en voelt niet crèmig aan. Hij heeft heel minuscule zilveren glittertjes die na een paar keer gebruik verdwijnen en die niet op de wangen terug te vinden zijn.

Max & More Blush Highlighter 034 Rose:

CSC_0714 CSC_0716 CSC_0718 CSC_0722

Ook deze blush zit in de oude verpakking. In de pan is dit een haast oranje blush, met glitters. Ik heb toch de gok gewaagd, hoewel hij er eigenlijk niet uitzag. Tóch is deze blush een van mijn favorieten voor de zomer. Hij geeft namelijk een fantastische zomerse bronzen/ warme koralen gloed aan de wangen. De gouden glitters zijn wel zichtbaar, maar voor een bronzy look in de zomer, mag dat best. De blush is geweldig als de zon erop valt! De blush is iets korrelig, maar niet zodanig dat er niet mee te werken is. Hij voelt crèmig en heeft meer pigment dan de eerste blush.

Max & More Pressed Powder Blush 032 Rosewood:

CSC_0724 CSC_0726 CSC_0728 CSC_0732

Tja, nu zul je vast denken: Huh Rosewood hadden we toch al gehad?? Ja dat klopt, maar deze blush in de nieuwe verpakking (herkenbaar aan de zwarte achterkant en de naam : Pressed Powder Blush), heeft dezelfde naam, hoewel het een compleet andere blush is. Deze blush is heel goed gepigmenteerd, mat en koraal-roze. Echt een beauty! Deze blush is een stuk crèmiger dan de eerste twee. Deze lijkt me ook echt heel geschikt voor dames met een donkere huid, die graag een mooie koraalkleur willen dragen. Hij geeft de wangen een gezonde blos! Deze is niet poederig.

Max & More Powder Blush 031 Peach:

CSC_0736 CSC_0738 CSC_0742 CSC_0746

Deze kleur is mijn favoriet van het stel. Wat een unieke kleur! Deze blush is wat transparanter dan de rest, maar is nog steeds mooi gepigmenteerd. De blush is koraal-roze-oranje-rood met een gouden gloed (moeilijk uit te leggen!). Hij doet me denken aan Nars Orgasm, maar dan wat roder. Deze is echt fantastisch voor de zomer en ik vermoed geschikt voor iedereen! Deze blush geeft je huid een mooie zachte roze tint, met een schitterende zomerse gouden gloed. Deze is weer iets droger.

Max & More Pressed Powder Blush 034 Rose:

CSC_0748 CSC_0750 CSC_0752 CSC_0754

Dan zijn we nu aanbeland bij de wat donkerdere en fellere blushes! Ook deze heet 034 Rose, net zoals de tweede (oranje) blush die ik je liet zien. Twee kleuren die helemaal niks met elkaar te maken hebben, maar toch dezelfde naam hebben. Deze blush zit in de nieuwe verpakking, te herkennen aan de zwarte achterkant en de naam Pressed Powder Blush. Deze blush is oud roze, maar dan feller. Op de foto lijkt hij wat feller roze dan hij is. In werkelijkheid is hij meer naturel. Deze blush is bijna mat, met een mooie satijnen glans. Hij voelt heel crèmig aan en is niet kruimelig. Het pigment is heel sterk, dus voorzichtigheid is geboden met het aanbrengen. Voor dames met een donkere huidskleur is deze blush uitermate geschikt!

Max & More Blush Highlighter 035 Pink:

CSC_0756 CSC_0762 CSC_0764 CSC_0766

Deze kleur heet dan pink, maar hij neigt meer naar berry-paars. Hij heeft een satijnen finish. Hij heeft dus een hele mooie gloed, die niet heel duidelijk is. Ook deze blush is heel goed gepigmenteerd en is geschikt voor de donkere huid. Het is een meer naturelle kleur dan de vorige. Deze heeft wat meer mauve ondertonen. De blush is boterzacht en crèmig. Hij heeft wat minuscule zilveren glittertjes die na een paar keer gebruik nagenoeg verdwijnen.

Close-ups:

CSC_0768 CSC_0770

Links : 032 Rosewood                                       Rechts: 034 Rose

CSC_0774 CSC_0782

Links : 032 Rosewood (nieuw)                      Rechts : 031 Peach.

CSC_0784 CSC_0788

Links : 034 Rose (nieuw)                                Rechts: 035 Pink.

Swatches Max & More ronde blushes op een rij:

CSC_0804 CSC_0806 CSC_0808

V.l.n.r : 1: 032 Rosewood (oude verpakking), 2: 034 Rose (Oude verpakking), 3: 032 Rosewood (nieuwe verpakking), 4: 031 Peach, 5: 034 Rose (nieuwe verpakking) en 6: 035 Pink.

Vergelijking Rosewood oude (links) en nieuwe (rechts) verpakking:

CSC_0812 CSC_0814 CSC_0816

Twee heel verschillende kleuren dus!

Vergelijking Rose oude verpakking (links) en nieuwe verpakking (rechts):

CSC_0818 CSC_0820 CSC_0822

Ook hier twee heel verschillende kleuren! Waarom de linker kleur Rose heet, is mij een raadsel, want hij is bijna oranje!

Conclusie:

Deze blushes zijn mooi en goed gepigmenteerd. Ook de kleurselectie vind ik leuk. De kwaliteit is prima. De ene blush is wat droger dan de ander, maar ze zijn allemaal goed. Het doosje is niet van bijster goede kwaliteit, maar dat vind ik niet zo interessant. Jammer dat de namen zo dubbel gebruikt worden en dat de verpakking en de merknaam steeds wisselt (Dit geldt ook voor sommige lipsticks!). In elke geval, zijn dit prima blushes. Voor elke gelegenheid is er wel een te vinden. Geen enkele van deze blushes overlapt met de make-up box die ook verkrijgbaar is.

Max & More is cruelty free en is super budget, want deze blushes kosten maar € 0,99. Ze zijn te vinden bij de Action. Ook de mineral  blushes  (2 links!!) van Action zijn prima!

Q: Wat vind jij van deze blushes? Welke kleur(en) heb jij? Laat het me gerust weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs! See you next time!

Dit bericht werd geplaatst in budget-tip, reviews, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Max & More Powder Blush (Action)

 1. Esra zegt:

  Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt. love de blushes van de Action maar gebruik ze echt veel te weinig. Rosewood is toch wel een favoriet van mij! X

  Like

 2. Deze klinken echt geweldig, zeker voor zo’n goedkope en betaalbare prijs!

  Like

 3. Pingback: Budget tip: Statement kettingen en A-merk make-up bij Action | Normal Beauty

 4. Sanne zegt:

  Heb je ook dat het aan het einde van de dag er helemaal niks meer opzit?😐

  Like

  • Nee, helemaal niet eigenlijk. Om de een of andere reden blijft blush bij mij altijd goed zitten, ongeacht het merk. Je zou een cream blush eronder kunnen proberen of een setting spray als je makeup klaar is. Etos en E.L.F. hebben een budget variant. Hopelijk helpt dit! X

   Like

 5. jeapiebel zegt:

  Ik heb er eentje van. 🙂 Alleen hij blijft idd niet lang zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s