Revlon Lipbutters 090 Sweet Tart en 075 Lollipop

CSC_0212

De lipbutter trend die Revlon startte, was een hype. Vooral in Amerika vlogen deze lipbutters als warme broodjes over de toonbank. Ze zijn erg geliefd vanwege de kleur die ze afgeven, het comfortabele gevoel op de lippen en natuurlijk de ontzettend leuke verpakking. Deze twee leuke voorjaars-en zomerkleuren komen in mijn review voorbij vandaag! Ben je benieuwd?

028 029 030 031

Deze twee schatjes liep ik tegen het lijf bij…..de Big Bazar! Dat was wel al een tijdje geleden, maar af en toe zie ik nog wel eens wat Revlon producten liggen bij de Big Bazar, dus ik hoop dat ze ze nog eens krijgen. Ik vind het heel jammer dat Revlon niet heel makkelijk verkrijgbaar is in Nederland, afgezien van via webshops.

032 033

CSC_0216 CSC_0218

De twee kleuren die ik heb weten te bemachtigen zijn 090 Sweet Tart (links) en 075 Lollipop (rechts). De verpakking van de lipbutters vind ik echt enig, misschien wel de leukste lipproduct verpakking die ik tot nu toe gezien heb! De verpakking is stevig en vlot en geeft precies de kleur van de lipbutter weer, zodat je niet lang hoeft te zoeken. Ze ruiken heel licht zoet, maar dat is bijna niet te merken.

Revlon Lipbutter 090 Sweet Tart:

034 037

Sweet Tart is een roze kleur met een koralen ondertoon. Een heel lieve en frisse kleur voor de lente. Het pigment is super goed. Deze lipbutter is net zo goed gepigmenteerd als een lipstick. Het gevoel op de lippen is heerlijk zacht en comfortabel. De lipbutters lopen niet uit buiten de lijntjes van je lippen, wat echt goed nieuws is voor zo’n zacht product! Deze kleur heeft een crème finish en bevat geen glitters of glans. Het product laat zelf wel een mooie glossy glans achter op de lippen. Ze blijven best lang zitten en slijten heel gelijkmatig af.

038 039 040

Wat het nadeel is aan de verpakking, is dat de lipstick als het ware langs de huls “schraapt” bij het naar boven en naar beneden draaien. Daarbij wordt steeds een laagje van de stick afgeschaafd dat dan vervolgens langs de randjes gaat ophopen. Zo wordt het wel al gauw een kliederboel. Bij deze specifieke kleur ( 090 Sweet Tart) heb ik gemerkt dat de consistentie van het product na een tijdje verandert. De stick werd wat droog en korrelig, waardoor de lipbutter zich niet meer zo makkelijk laat verdelen over lippen en waardoor er klontjes vanaf komen. De lipbutter krijgt daardoor een beetje een kalkachtig effect.

Revlon Lipbutter 075 Lollipop:

041 042

Lollipop is een heel unieke kleur, namelijk fuchsia met een blauwe “duo chrome finish” . Er zit een blauwige gloed op de lipstick, wat ik heel mooi en heel apart vind. Lollipop bevat heel minuscule glittertjes. Deze voel je niet op de lippen en zijn nauwelijks zichtbaar. Het viel mij pas op na meerdere keren gebruik. Waarschijnlijk zorgen deze glittertjes voor de blauwe gloed. Deze heeft ook een goed pigment en blijft lang en goed zitten. Lollipop laat een roze kleur achter op de lippen, als de lipbutter afslijt.

Swatches Revlon Lipbutters 090 Sweet Tart (l) en 075 Lollipop (r) naast elkaar:

044

Algemeen: 

De lipbutters zijn romig en zacht en voelen prettig aan op de lippen. De verpakking is leuk, origineel en stevig. Het pigment is heel goed en dekkend als een lipstick, maar met de verzorgende elementen van een lippenbalsem. Sweet Tart veranderde bij mij na een tijdje van consistentie, waardoor hij korrelig en brokkelig werd. Lollipop laat een stain achter en bevat een klein glittertje, dat je niet voelt (en ziet) zitten. Er komt niet heel veel geur vanaf en de verpakking is soms onhandig, als de lipstick erlangs schraapt. Dan kan het een kliederboel worden, De lipbutters smelten snel met warm weer, dus ik zou ze niet in mijn tas of broekzak meenemen. Ze zijn niet plakkerig of glibberig. Je krijgt niet heel veel product, want het stiftje is vrij kort en omdat ze zo zacht zijn, gaan ze snel op.

Ze zijn verkrijgbaar bij http://www.themakeupspot.nl (€ 11,99)  en als je geluk hebt , kun je ze zo nu en dan eens aantreffen bij de Big Bazar voor € 2,99. Ik vind ze leuk en voor die € 2,99 die ik heb betaald een goede deal. Ik weet niet of ik ze € 11,99 waard vind. Ik zou Sweet Tart in elk geval niet opnieuw kopen en Lollipop misschien. Er is keuze uit veel verschillende kleuren.

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Revlon Lipbutters 090 Sweet Tart en 075 Lollipop

  1. Esra zegt:

    Wauw wat een mooie kleuren! X

    Like

  2. Mariëlle zegt:

    Wat een heerlijke felle kleuren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s