Favoriete highlighters (allemaal budget!)

CSC_0824

Nu de zomer eraan komt, worden de highlighters weer uit de kast getoverd! Vandaag wil ik jullie mijn favorieten laten zien, van licht tot wat donkerder en zowel warme gouden als koele rozige tinten! Ook zit er één vloeibare highlighter bij. Bovendien zijn ze allemaal budgetproof!

CSC_0826 CSC_0828 CSC_0830 CSC_0834

Vroeger gebruikte ik nooit highlighter. Ik wist niet eens wat het was. Door het lezen van de vele leuke blogs en bekijken van veel youtube filmpjes, kwam ik erachter wat het is en hoe je het moet gebruiken. Ik draag graag een highlighter op de jukbeenderen en soms op de brug van mijn neus.

CSC_0836

Ik wil jullie 7 van mijn favorieten laten zien! Laten we maar beginnen met de Essence highlighter uit de Cinderella collectie die momenteel in de winkels ligt. Ik heb hem een tijdje geleden kunnen bemachtigen en hij is prachtig!

Essence Cinderella limited edition highlighter 01 The Glass Slipper:

CSC_0838 CSC_0840 CSC_0842 CSC_0844 CSC_0846

Het rozenpatroontje in deze highlighter is fantastisch. Ik was bang dat hij te koel en te ijzig zou zijn, omdat hij in de pan bijna wit lijkt, maar niets is minder waar. De highlighter glanst wel enorm, dus voorzichtigheid is geboden. Hij is zacht van structuur en voelt heel prettig aan. Het is gewoon een fijn product! Voor 9 gram betaal je € 3,39. De highlighter heeft een koele rozige ondertoon.

Swatch Essence Cinderella Highlighter:

CSC_0848

Essence Fantasy limited edition highlighter Elf Yourself:

CSC_0850 CSC_0852 CSC_0854 CSC_0856 CSC_0858

Helaas is deze prachtige highlighter niet meer verkrijgbaar. Hij is namelijk uit een limited edition. Omdat dit zo’n beauty is om naar te kijken én een van mijn favorieten, vind ik dat hij toch een plaatsje verdient in deze rij! Al is het maar om te zien hoe mooi en bijzonder de limited editions van Essence zijn! Ook deze highlighter heeft een koele rozige ondertoon.

Swatch Essence Fantasia limited edition highlighter:

CSC_0860

Rival de Loop Young Baked Highlighter 01 Moon Dust:

CSC_0864 CSC_0866 CSC_0868 CSC_0872

Rival de Loop Young is een heel leuk super budget make-up merkje dat te vinden is in de Duitse drogist Rossman. Ze hebben ook nog een wat volwassener lijn, die heet Rival de Loop Berlin. Deze baked highlighter is een van de pareltjes uit hun collectie. Hij wordt in de beauty wereld veel vergeleken met Soft & Gentle van Mac. Ik heb die highlighter zelf niet, dus ik zou echt niet durven of kunnen zeggen dat het een dupe is, omdat ik simpelweg geen vergelijkingsmateriaal heb. Wat ik wél weet, is dat dit een prachtige highlighter is. Voor € 2,49 krijg je maar liefst 13 gram prachtig product!

Swatch Rival de Loop Young Baked Highlighter 01 Moon Dust:

CSC_0874

Deze highlighter heeft een waanzinnig pigment. Hij heeft een koele rozige ondertoon, maar hij is ook een beetje brons, wat ik heel uniek vind. Ik wilde deze er toch bij zetten, ook al is hij alleen in Duitsland verkrijgbaar, omdat de zomervakantie eraan gaat komen en veel mensen op vakantie gaan of een dagje naar Duitsland gaan. Het is maar dat je het weet dat dit prachtexemplaar bestaat, dus als je de kans krijgt: neem heem mee! Er is ook een prachtige gemarmerde bronzer van. Zo in de pan lijken het wel producten van Mac! Hij voelt ook nog eens super zacht aan.

E.l.f  Studio “Blush” in Gotta Glow:

CSC_0876 CSC_0878 CSC_0880 CSC_0882

Dit is de enige warme highlighter in mijn collectie. Dit zou een nagenoeg identieke dupe van Nars Albatros moeten zijn. Het is eigenlijk een blush, maar ik denk dat niemand dit als blush kan gebruiken. De verpakking is ook een beetje afgekeken van Nars, maar hij is wel mooi. Helaas zat de pan niet goed vastgeplakt en viel hij er bij het eerste gebruik uit. Dat is inmiddels vaker gebeurd, waardoor hij een beetje gebroken is. Deze highlighter geeft een subtiele gouden-champagne glans. Hij is wel een tikkeltje poederig. Hij kost € 4,- voor 4,75 gram. De highlighter bevat een heel klein glittertje, wat mijn niet stoort.

Swatch E.l.f Studio Blush Gotta Glow:

CSC_0886

Als je liever een warme highlighter gebruikt is dit misschien iets voor jou. Hij is verkrijgbaar op de E.l.f website ( www. eyeslipsface.nl ).

E.l.f Essentiel “Blush” Coy:

CSC_0888 CSC_0890 CSC_0892 CSC_0894 CSC_0896

Deze blush/highlighter is een van de meest bijzondere producten uit mijn collectie. Een kleur als deze heb ik nog nooit ergens gezien. Is het roze, mauve, taupe, lila, goud? Als je de swatch ziet, kun je zien dat deze blush/highlighter een bijna duo-chrome resultaat geeft op de huid. Ik denk dat hij als blush en als highlighter gebruikt kan worden, afhankelijk van je huidskleur en hoeveel je aanbrengt.

Swatches E.l.f. Blush in Coy:

CSC_0900 CSC_0902

Deze blush komt uit de Essentiel lijn van E.l.f en kost € 2,50 voor 6 gram. Hij is wel wat poederig en intens gepigmenteerd, dus je kan er alleen maar voorzichtig met de kwast in deppen, anders wordt het een poeder-disco! Deze blush is heel glanzend, bijna metallic. Het bijzondere is, dat de blush zowel koele roze als warme bronzen kenmerken heeft. Heel bijzonder!

Big Bazar Perfect Touch Blush 03:

CSC_0904 CSC_0906 CSC_0908 CSC_0910

Deze blush van het merkje Perfect Touch, dat bij de Big Bazar verkrijgbaar is, is heel zacht lichtroze, met een koele ondertoon. Hij glanst heel mooi, waardoor hij als hele lichte blush, blushtopper, of highlighter gebruikt kan worden. Hij is zijdezacht en heel goed gepigmenteerd.Je krijgt 6,5 gram voor € 1,49.

Swatch Big Bazar Perfect Touch Blush 03:

CSC_0914

Deze blush is heel subtiel.

Als laatste komen we dan bij de enige vloeibare highlighter!

Alverde Rose Tinted Highlighter:

CSC_0916 CSC_0918 CSC_0920 CSC_0924 CSC_0926

Alverde is het natuurcosmetica huismerk van de Duitse drogist DM. Deze highlighter bevat dus alleen maar natuurlijke ingrediënten, waaronder ananas -extract. De highlighter ruikt écht héérlijk. Je ruikt de ananas maar niet op een irritante manier. Het is een glazen flesje met een kleine sponsapplicator. Het product doet me heel erg denken aan Benefit High Beam. Ik weet niet of het een dupe is, omdat ik dat product niet heb, maar wat ik wel weet is dat deze highlighter ontzettend mooi en subtiel is en bovendien geen glitters bevat.

Swactch Alverde Rose Tinted highlighter:

CSC_0930 CSC_0932

Links is een geconcentreerde swatch, rechts vervaagd. Het is een koele roze highlighter. Het flesje bevat 10 ml product voor ongeveer (ik weet het niet meer helemaal zeker) € 3,49. Hij is ook als vloeibare oogschaduw te gebruiken. Ik heb daar veel positieve verhalen over gehoord, maar bij mij werkte dat niet, omdat hij bij het opdrogen op de oogleden schilferig werd, wat op de wangen absoluut niet gebeurt. Hiervan is ook een bronzen versie beschikbaar. Als je de kans krijgt als je een keer in Duitsland bent , voor een dagje of op vakantie: ik raad hem je zeer aan!

Alle highlighters in het daglicht close up:

CSC_0934 CSC_0936

Links: Essence Cinderella Highlighter       Rechts: Essence Fantasia Highlighter

CSC_0938 CSC_0884

Links Rival de Loop Young Baked Highlighter   Rechts: E.l.f Studio Blush Gotta Glow

CSC_0898 CSC_0912

Links: E.l.f. Essentiel Blush Coy                     Rechts: Perfect Touch Blush 03.

CSC_0928

Alverde Rose Tinted Highlighter.

Alle swatches op een rij:

CSC_0940 CSC_0942 CSC_0944

V.l.n.r: 1:Essence Cinderella, 2:Essence Fantasia, 3:Rival de Loop Young, 4:E.l.f. Gotta Glow, 5: E.l.f. Coy, 6: Perfect Touch 03, 7: Alverde Rose Tinted Highlighter.

Op de bovenste twee foto’s zie je een geconcentreerde swatch van de vloeibare highlighter van Alverde (helemaal rechts) en op de onderste foto zie je een vervaagde swatch.

Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, Rival de Loop bij Rossmann in Duitsland, E.l.f. op de E.l.f  website online, Perfect Touch bij de Big Bazar en Alverde bij de Duitse drogist DM.

Q: Wat is jouw favoriete highlighter? Ik wil het graag weten!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s