Catrice Ultimate Colour Lipsticks Pinker-bell en Red my lips

CSC_1381

Twee van mijn favoriete felle lipsticks zijn Pinker-bell en Red my lips van de Ultimate Colour lijn van Catrice. Deze lipsticks zijn ware budget-pareltjes. Als je me niet zou vertellen dat het drogisterij-lipsticks zijn, zou ik zo geloven dat ze van bijv. Yves Saint Laurent zijn! Vandaag ga ik deze twee kleuren reviewen. Lees je mee?

Catrice Ultimate Colour Lipsticks 140 Pinker-bell en 310 Red My Lips:

CSC_1379 CSC_1633 CSC_1635 CSC_1637 CSC_1639

Alleen al de huls van de Catrice lipsticks is prachtig. Dat geldt voor zowel deze zwarte lipstick hulzen uit de Ultimate Color reeks, als voor de zilveren hulzen uit de Luminous Lips Lipsticks. Ook de zwarte matte hulzen uit van de Ultimate Stay Lipsticks zijn prachtig. Ze zijn allemaal van stevig materiaal, goede kwaliteit, zien er classy uit en klikken goed dicht. De huls van deze lipsticks is van metaal. In het grijs staat de naam Catrice voorop de lipstick, maar dit is bijna niet te zien.

CSC_1383 CSC_1403 CSC_1405 CSC_1643

Links 140 Pinker-bell                                       Rechts: 310 Red my lips.

Catrice Ultimate Colour Lipstick 140 Pinker-bell:

CSC_1395 CSC_1397 CSC_1523 CSC_1647

Pinker-bell is een super felle fuchsia roze kleur met een intense blauwe (duo-chrome) glans. Het is een crèmige lipstick, zonder glitters en andere poespas, maar met een hele mooie glans. De kleur is écht fel, nog veel feller dan het hier op de foto lijkt. De lipstick ruikt licht zoetig, heeft een super intens pigment en is heel romig en comfortabel op de lippen. Voor de lente en zomer is deze kleur perfect! Ook blijft hij super lang zitten en laat hij echt lang een roze waas achter op de lippen. Hij trekt niet in de lijntjes rondom de mond en loopt niet uit. Een super product!

Catrice Ultimate Colour Lipstick 310 Red My Lips:

CSC_1393 CSC_1399 CSC_1525 CSC_1649

Red my lips is een ge-wel-dige rode kleur. Ik vind het een echte klassieke rode kleur, die fantastisch staat bij elke huiskleur en geschikt is voor elk seizoen. Het is een heel neutrale rode kleur, die zowel koele als warme ondertonen heeft. Op de lippen neigt hij eerder naar een warme rode kleur, zonder te oranje te zijn. De lipstick heeft ook een licht zoete, niet overheersende geur en is crèmig. Ook deze kleur bevat geen glitters. De kleur laat een natuurlijke glans achter, maar neigt naar mat. Er zit geen glans in de lipstick, zoals wel het geval is bij Pinker-bell. Ook deze lipstick blijft super lang zitten en laat een rode waas (stain) achter op de lippen.

Catrice Pinker-bell (L) en Catrice Red My Lips (R): 

CSC_1401

Swatches Catrice Pinker-bell (L) en Red My Lips (R):

CSC_1527 CSC_1529

Beide lipsticks zijn slechts éénmaal geswatcht. Dit is serieus maar één laag. Het pigment is Ca-Ray-Zy! Het is moeilijk zelfs om de swatch met een make-up remover weg te krijgen.

Deze twee beauties zijn bij Kruidvat en Trekpleister te vinden voor € 3,99 per stuk (ook online).

Q: Wat is jouw favoriete lipstick van Catrice?

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s