Essence Spring Limited edition (Duitsland)

CSC_0990

Bij mijn laatste bezoekje aan Duitsland, liep ik tegen deze leuke limited edition van Essence aan. Ik had er nog nooit van gehoord en ik was erg verbaasd dit doosje te vinden. Ben je benieuwd wat ik ervan vind?

CSC_0994 CSC_1000 CSC_1002 CSC_1004

Dit vrolijke kleurrijke doosje, stond niet in het Essence schap, maar tussen soortgelijke doosjes van andere merken bij de Rossmann drogist in Duitsland.

CSC_1006 CSC_1010

Het doosje bestaat uit een oogschaduwpaletje uit de All About serie van Essence en een grote parfumfles van 50 ml.

CSC_1014 CSC_1018 CSC_1024 CSC_1028

Het grote ronde parfumflesje is versierd met een mooie vlinder. De geur heet Like a First Day in Spring en het oogschaduwpaletje heet 92 Spring.

Essence All About Spring Limited Edition Eyeshadow Palette:

CSC_1034 CSC_1036 CSC_1038 CSC_1044

Dit paletje bevat bijna alleen pastel tinten, met en paar grijzige tinten. Achterop staat weer, net zoals bij alle andere “All About” Paletjes, dat er matte, shimmery en metallic kleurtjes in het palet te vinden zijn. Hier ben ik het niet mee eens, want een echte matte tint is in dit paletje niet te vinden. De crèmekleurige oogschaduw linksboven komt als enige, enigszins in de buurt.

CSC_1048 CSC_1050 CSC_1052 CSC_1054

De kleurtjes hebben bijna allemaal wel een goed pigment. Omdat de combinatie van deze kleurtjes weinig contrast geeft, haal ik er zelf een matte of bruine crease kleur bij. Anders wordt de look mij wat te ijzig en shimmery. Vooral de paarse kleur rechtsboven en de perzik kleur links onder verrassen mij heel erg. Ik vind vooral de paarse kleur heel mooi voor op de onderste wimperrand. Elke kleur is ook los te gebruiken in combinatie met een bijv matte kleur in de arcadeboog. Ze zijn zijdezacht en iets kruimelig. De crèmekleur linksboven lijkt mij een prachtige highlighter voor op de wangen, aangezien deze een gouden gloed heeft.

Swatches Essence All About Spring Limted Edition Eyeshadow Palette:

CSC_1058 CSC_1062 CSC_1064

Essence Like A First Day In Spring Limited Edition Parfum:

CSC_1030

Ik vind het altijd moeilijk om een parfum te omschrijven, maar deze geur doet me denken aan appel en bloemen, maar dan niet heel sterk. Het is een heel zacht en fris parfum, dat je laat ruiken, alsof je net uit de douche komt. Het is een prettig luchtje, dat niet overheersend is, maar dat ook niet heel lang blijft zitten.

Dit leuke limited edition setje is momenteel verkrijgbaar bij de Duitse drogist Rossmann voor € 7,99. Ik heb het helaas nog niet in de Nederlandse schappen zien liggen en ik weet ook niet of dat nog gaat komen, maar voor de mensen die wellicht op vakantie gaan naar Duitsland of geluksvogels die dichtbij de grens wonen, is dit een goede tip! Normaal kosten de parfums van Essence geloof ik ook € 7,99, dus in principe krijg je er een gratis oogschaduwpalet bij!

Q: Wat vind jij van de Essence Limited Editions? 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Essence Spring Limited edition (Duitsland)

  1. Esra zegt:

    Wat een leuk setje! Jammer dat deze niet verkrijgbaar is in NL X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s