E.l.f. Prism Eyeshadow Palette Sunset

052 (2)

E.l.f. is een super budget vriendelijk merk uit Amerika. Online zijn ze in Nederland ook verkrijgbaar. Dit merk is in de online beauty wereld razend populair en dat is niet voor niks! De producten zijn leuk, zeer betaalbaar en ook nog eens van goede kwaliteit. Vandaag review ik het E.l.f. Prism Eyeshadow Palette in de kleur Sunset.

051 (2)

Er zijn in totaal 3 Prism Eyeshadow Paletten te krijgen via de website van E.l.f., namelijk Nude, Smoke en deze vrolijke variant genaamd Sunset. E.l.f. belooft ultra-zijdezachte en glanzende oogschaduws die eruit zien als poeders, maar een crèmige formule hebben en daardoor longlasting zijn. En daar hebben ze gelijk in! Deze kleuren voelen aan als een zachte crème, zijn longlasting en voelen gewoon als poeder op het oog. Doordat ze zo crèmig zijn, is er geen fallout, maar omdat het eigenlijk poeders zijn, voelen ze niet zwaar op het oog en gaan ze niet ophopen in de lijntjes.

043 047 049 050

Het paletje wordt bezorgd in een kartonnen doosje, met een afbeelding van het palet op de voorkant en op de achterkant een lijst met ingrediënten.

051 052 053 054

Het palet heeft een hele mooie stevige, dunne verpakking, die goed dicht klikt. Binnenin zit een grote spiegel die even groot is als het deksel van het palet. Helaas viel bij mij deze spiegel meteen eruit. Ik heb hem voor de foto’s een beetje vast kunnen drukken, maar nu is de spiegel weer los. Helaas is dat een probleem dat ik vaker heb gehad met E.l.f producten, dat een spiegel of een pan gewoon loslaat en niet goed vastgelijmd is. Daardoor is een highlighter van me al eens gebroken, omdat hij gewoon uit de verpakking viel. Op zich is de verpakking heel stevig, alleen jammer van de slechte lijm. Ik zal hem zelf wel gewoon weer plakken.

E.l.f. (Eyes Lips Face) Prism Eyeshadow Palette Sunset:

057 058

Alle kleuren uit dit palet zijn metallic. Dat geldt ook voor de andere 2 prism eyeshadow palettes die online verkrijgbaar zijn.  De kleuren zijn elk afzonderlijk te gebruiken, voor een “one eyeshadow look” , maar ook samen. Allemaal samen kan best, al wordt de look dan erg glanzend en shimmery. Een matte oogschaduw toevoegen voor de arcadeboog is natuurlijk een kleine moeite, helemaal als je werkt met zo’n prachtig palet als dit.

052 (2)

De eerste kleur van dit palet is een glanzende champagne kleur, de tweede kleur is een zalmroze kleur , de derde kleur is een goud-roze-brons kleur, de vierde een echte felle oranje gouden kleur, de een na laatste kleur is een roze brons kleur en de allerlaatste is een schitterende paarse  kleur met een fuchsia roze gloed. Alle kleuren zijn geweldig zacht en fantastisch goed gepigmenteerd.

Swatches Eyes Lips Face Prism Eyeshadow Palette Sunset:

059 060

Zoals je ziet zijn de kleuren heel goed gepigmenteerd en super uniek. Dat is misschien wel wat ik het leukste vind aan dit palet. De diversiteit en de kleurkeuze is zo apart. Voor de lente en zomer is dit een geweldig zonnig palet. De naam Sunset past perfect bij dit paletje.

Conclusie:

Ik kan alleen maar positief zijn over dit palet. Alle beloftes van E.l.f. kloppen, de kleuren zijn uniek, zacht, crèmig, maar toch poeders, longlasting, goed gepigmenteerd en er is geen fallout. De verpakking is mooi en stijlvol en de grote spiegel is echt een toevoeging.

Dit leuke palet (net als nog 2 andere varianten) is voor € 10,- verkrijgbaar op de E.l.f. website  www.eyeslipsface.nl    .

Q: Heb jij al een van deze paletten in je bezit? 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op E.l.f. Prism Eyeshadow Palette Sunset

 1. Rani zegt:

  Jammer dat je spiegeltje er meteen uitviel maar anders zijn het wel erg leuke kleuren van je palet!

  Like

 2. Beautyjuf zegt:

  Wat een mooie vrolijke tinten! Hier kun je eindeloos mee variëren.

  Like

 3. Cynthia zegt:

  Wauw, zitten mooie kleuren tussen! Goede pigmentatie ook 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s