Cien Lipstick 25 Enchanted

CSC_1615

Bij de Lidl is regelmatig make-up te krijgen, van het merk Cien. Ik heb al meerdere lipsticks hiervan in mijn bezit en vind ze top! Deze keer voegde ik een rode kleur toe aan mijn collectie. Kijk je mee wat ik ervan vind en of ik deze net zo goed vind als de andere kleuren die ik al heb?

CSC_1613

De Cien lipsticks van de Lidl zitten in een zwarte huls, met een klein venstertje in het midden, waardoor je goed kan zien welke kleur het precies is. De verpakking doet me erg denken aan die van Miss Sporty, maar deze lipsticks zijn een stukje groter. Ook vind ik de verpakking steviger dan die van Miss Sporty. De dop klikt dicht, als je hem dicht doet, waardoor deze goed blijft zitten. Onderop de lipstick zit ook een stickertje met de naam en de kleur. De lipsticks zijn allemaal in plastic verpakt bij de Lidl, wat natuurlijk heel hygiënisch is, maar daardoor kun je niet goed zien wat de finish van de lipstick is. Dat is namelijk niet goed af te leiden van het stickertje achterop. Deze kleur die ik koos, bevat namelijk glitters en dat is aan de verpakking niet af te lezen en door het venstertje niet goed te zien.

Cien Lipstick 25 Enchanted:

CSC_1617 CSC_1621

Zoals je ziet op de foto, bevat de lipstick behoorlijk wat glitters. Dat viel me eerlijk gezegd tegen in de eerste instantie. Ik houd meestal niet van glitters op de lippen. De kleur van de lipstick komt ook helemaal niet overeen met de kleur op het stickertje achterop. In de huls lijkt de lipstick namelijk een warme rode kleur, maar gek genoeg komt de kleur op de lippen en in de swatch wel meer overeen met het stickertje achterop dat frambozenrood is.

CSC_1627

De glittertjes in de lipstick zijn heel klein en niet voelbaar op de lippen. De lipstick heeft een licht zoetig geurtje, maar niet overdreven.

Swatches Cien Lipstick 25 Enchanted:

CSC_1629 CSC_1631

Op de foto’s is te zien dat de lipstick meer frambozenrood kleurt dan fel rood. De lipstick is vrij transparant, ondanks dat hij goed gepigmenteerd is. Hij is glossy op de lippen, door de glitters, maar niet te overdreven. De lipstick blijft lang zitten en laat een roze waas achter op de lippen. Hij voelt prettig aan en droogt niet uit. Ook loopt hij niet uit in de lijntjes of poriën rond de lippen. Ik moest even wennen aan de kleur. Het is niet mijn favoriet, maar zo lelijk als ik dacht dat hij was, is hij nou ook weer niet. Ondanks dat hij glitters bevat, ziet hij er op de lippen niet fel of glitterig uit. Ik had hem denk ik prachtig gevonden als de glitters er niet in zaten. Het is een kwestie van smaak.

De Cien lipsticks zijn regelmatig bij de Lidl te vinden voor € 1,99.

Ik schreef al eerder een review van de andere kleuren van de Cien Lipsticks die ik heb, die me geweldig goed bevielen!

Q: Heb jij al eens een Cien lipstick geprobeerd? Laat me weten welke en wat je ervan vindt!

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Cien Lipstick 25 Enchanted

 1. Saartje zegt:

  Mooie kleur! Jammer inderdaad dat ze op de lippen niet zo fel overkomen, zelf houd ik daar wel van. Ik heb ook drie kleuren van Cien, vind het met name jammer bij Violet (een paarse kleur) dat hij niet echt mooi paars op de lippen is. Maar voor de prijs zijn ze zeker leuk om te hebben:)

  Like

  • Klopt! Ik heb er meerdere van Cien en sommige zijn inderdaad iets transparant. Ook de kleur Bordeaux is vrij transparant. Sommige hebben beter pigment dan andere, maar voor die prijs vind ik ze super leuk! 🙂

   Like

 2. Pingback: Cien Lipsticks 27 Natural Kiss en 15 Sugar Rose + Lipstickdrama…. | Normal Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s