Essence Silky Touch Blush 90 Summer Dreaming

CSC_0502

De blushes van Essence stellen mij nooit teleur. Deze perzikkleurige blush met de naam 90 Summer Dreaming is recentelijk aan het assortiment van Essence toegevoegd. Voor mij is dit mijn derde Essence blush en ik zal vast verklappen : hij is net zo mooi als de andere twee die ik al had. Ben je benieuwd naar swatches?

CSC_0482 CSC_0486

De Silky Touch blushes van Essence doen hun naam eer aan, want ze voelen zijdezacht. De verpakking is licht bollend, waardoor ze moeilijk op elkaar te stapelen zijn. Wat ik wel fijn vind, is dat de verpakking helemaal doorzichtig is, zodat je meteen ziet welke blush het is. Het patroontje is iets anders dan voorheen. Voorheen waren dat een soort cirkeltjes en nu deze soort golfjes. Ik vind beide patroontjes leuk.

CSC_0484 CSC_0488

De blush is klein en compact en bevat 5 gram product. Het deksel klikt goed dicht. Ik vind het geen goedkope verpakking, zoals soms wel eens kan voorkomen bij budget-merkjes.

CSC_0490 CSC_0494

Achterop de verpakking staan de ingrediënten. De blush bevat geen parabenen, wat ik wel een pluspunt vind.

CSC_0496 CSC_0498 CSC_0500 CSC_0502

De kleur van deze blush is perzik roze. Het is een warme kleur, die denk ik mooi staat bij lichte huidjes. De blush is wat transparanter dan ik van Essence gewend ben en de swatch viel me daarom ook wat tegen, maar op de wangen aangebracht, geeft dit juist een prachtig natuurlijk resultaat. Omdat er best veel oranje in de blush zit, zou deze blush te onnatuurlijk zijn als hij sterker gepigmenteerd was. Hij voelt zijdezacht en is een tikkeltje poederig, maar dat komt juist omdat het product zo zacht is. Als je voorzichtig bent met je kwast is er niks aan de hand. De blush bevat nagenoeg geen glitters, maar geeft een prachtige natuurlijke perzik kleur op de wangen met een licht gouden gloed.

Swatches Essence Silky Touch Blush 90 Summer Dreaming:

CSC_0504 CSC_0510

De blush was moeilijk op camera vast te leggen, omdat hij zo transparant is, maar zoals je ziet geeft het de huid een hele mooie warme gezonde gloed. Ik vind hem prachtig! Ik vermoed wel dat hij te licht is voor mensen met een medium en donkere huid. Dan zal hij te weinig kleur afgeven.

Ik ben dol op de Essence blushes. Ze geven de wangen namelijk een mooie gloed, zonder dat het er nep of overdreven uitziet. Omdat de “glow” zo subtiel is, hoef je niet bang te zijn dat deze blush (net als de andere Essence blushes) oneffenheden benadrukt.

Deze beauty is voor € 2,59 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister (ook bij Kruidvat online).

Q: Heb jij al eens een Essence blush geprobeerd? 

Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Dit bericht werd geplaatst in Review, Swatches en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Essence Silky Touch Blush 90 Summer Dreaming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s